ma samo nek ide u ligu petice.....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mozda ce ga vuci liga prvaka da ostane, al mislim da je bolje da prijedje u bundesligu, vise ce napredovat a i ako se pokaze kao i u lechu moze vrlo brzo naci jos bolji angazman.. Do njega je..Edvin_Mg je napisao/la:trebo bih....dovoljno je bio u Poljskoj.... al ipak mislim da ce ostat jer mu klub igra ligu prvaka.... al ljepse je Bundes o5......
U potpunosti se slazem s tobom..harishp je napisao/la:Ma kakva liga prvaka.Ovi od kljakavog Dinama gube,kamoli da nalete na kakvi normalniji u drugom ili trecem kolu.
Nek ide u mainz taman djabe.Ako hoce da napreduje.BL mu je svako kolo liga prvaka.
zasluzio je to on davno prije,al eto jak nam vezni red pa za njega izgleda nije bilo mjesta...Omerbavarac je napisao/la:Napokon da Stila dobije poziv, pa makar ne igrao ni minute.
Nadam se da Pape nije toliki kreten da zove nove igrace, a onda da griju klupu. To je Cirin specijalitet.mirzza je napisao/la:Mora da ce kisa ovih dana, cim je Stilke dobio poziv. Naravno ocekujem da ne dobije ni minuta da pokaze sta i koliko zna i moze.
I ja se nadam iskreno da nije, ali vrijeme ce pokazati.Cartman je napisao/la:Nadam se da Pape nije toliki kreten da zove nove igrace, a onda da griju klupu. To je Cirin specijalitet.mirzza je napisao/la:Mora da ce kisa ovih dana, cim je Stilke dobio poziv. Naravno ocekujem da ne dobije ni minuta da pokaze sta i koliko zna i moze.
RiNo je napisao/la:Stila jeste dobar ali dok su Miske i Pjana zdravi, nema on tu mjesta. Valjda ce mu odgovarati Berberoviceva pozicija (na klupi)
Ma ima toga,evo Pletikosa tri godine prelazi u Totenhem.BHFAN22 je napisao/la:Celtic već godinu dana prati Štilića, a u nekoliko navrata su Škoti bili blizu dovođenja ovog nekadašnjeg fudbalera Željezničara u svoje redove, ali do transfera ipak nije došlo.
cuj godinu dana ..wtf? oni da hoce njeg platili bi i to je to...ovo samo kod nas ima
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.