Daj nam anketu da vidimo koliko ce Falconsi imati vise fanova u SB?rio_Ferdy88 je napisao/la::

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Daj nam anketu da vidimo koliko ce Falconsi imati vise fanova u SB?rio_Ferdy88 je napisao/la::
Isto u 90% slucajeva navijam za slabijemuhamedhulk je napisao/la:Pa uvijek ima tih koji se kurceTo nije strano..ali toi nije razlog da navijas za NE
Ja sam za Falconse jer su autsajderiNista vise...
jel to bila palatalizacija ili jotovanjeEdin TM87 je napisao/la:Ili neki Republika Srpska Dodiksi hahahahtuzlak1987 je napisao/la:E cuj za Patriotse navijat, pa za njih bih navijao samo kada bi igrali mozda protiv neke ekipe koja se zove Velika Srbija Falconsi ili tako nesto
work je napisao/la:Al' najajce Salt-u idu na zivce najave za SB, a Bearsi svake godine favoriti
Ili je Gronk bio u undercover misiji.tuzlak1987 je napisao/la:Bill poslao novinara za petobu da ukrade Shanahanu playbook
Seahawks bi mogao gledat u SB protiv svih ovihLillard je napisao/la:E što nisu Packersi u SBu.. Ili Seahawksi, njih još više voliš![]()
Kako Beličeka zajebavaSlevinKelevra je napisao/la:Ne treba nam nista vise do utakmice![]()
Odakle ti to? Ja sam na svakakvim random anketama vidio uglavnom podjeljena mišljenja, dajem 60-40 prednost Patriotsima i nadam se uzbudljivom Super Bowlu.Sir Oliver je napisao/la:Na koju foru su Falconsi svima favorit za pobjedu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.