Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
AW on Walcott and Bellerín: "They're back after 5 weeks, there was stiffness. They cant play 3 games in a week. Do not think we are stupid."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsene Wenger confirms Arsenal interest in Kylian Mbappe: "He could be another Thierry Henry"
Kontraa je napisao/la:Arsene Wenger confirms Arsenal interest in Kylian Mbappe: "He could be another Thierry Henry"
ima zeleno svjetlo

Arsene Wenger has revealed his admiration for N'Golo Kante and admits he tried to sign the Frenchman twice.
Wenger says he was interested in signing Kante when he played for French club Caen, and again at Leicester.
procjena mu kao i svaki put bila na mjestu

The Frenchman has pocketed £80million since last winning the title

- QUARTERBACK
- Kontakt:
a ljudi smo, grijesimo.. nismo focaci..Seaman je napisao/la:
procjena mu kao i svaki put bila na mjestubolje je ipak bilo pretplatiti šiptarski proljev ili tzv.beton pojačanje
![]()
![]()
![]()

Imas li obraza barem malo, odlazi molim te

Dobro je pa sam spavao I probudio se na 3-0 kad je Zirou dao gol. Prosla su me vremena kad sam ustajao u 5 da ih gledam. Ma iskreno, ja ne znam da je iko realno mislio da ce Arsenal nesto moci danas da uradi.
Ako ne dodje Alegri ili ludi Cholo, nece se od ovog tima napraviti nikad momacki. Sega mi kad spominju imena kao Howe I sl.
Ako ne dodje Alegri ili ludi Cholo, nece se od ovog tima napraviti nikad momacki. Sega mi kad spominju imena kao Howe I sl.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Realno, prvi gol haj faul nije faul nebitno sasvim al cinjenica da Bellerin prvo ide u skok sa Costom koji pogadja precku pa se vraca na skok s Alonsom koji ga udara laktom i zabija gol je pretuzna. Gdje su stoperi????
Ma sta reci da nije vec receno, onaj ko se nadao da cemo nesto danas uraditi na teskim je drogama.
Ma sta reci da nije vec receno, onaj ko se nadao da cemo nesto danas uraditi na teskim je drogama.

Pogledaj prvi gol ponovo i obrati pažnju na Kokelana. Kako gospodskiQUARTERBACK je napisao/la:Realno, prvi gol haj faul nije faul nebitno sasvim al cinjenica da Bellerin prvo ide u skok sa Costom koji pogadja precku pa se vraca na skok s Alonsom koji ga udara laktom i zabija gol je pretuzna. Gdje su stoperi????

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pogleda situaciju sa Bellerin
Dugo nisam vidio ovakav ofanzivni faul I da nije bilo svirano faul. Nadam se da je momak OK.

Dugo nisam vidio ovakav ofanzivni faul I da nije bilo svirano faul. Nadam se da je momak OK.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Isti qrac i da je svirao opet bi izgubili, kad imamo 11 pi*ki na terenu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
12..jer se Ozil računa kao 2anell je napisao/la:Isti qrac i da je svirao opet bi izgubili, kad imamo 11 pi*ki na terenu.
Nemoj tako, ipak je bio ljut na Monreala i Alexisa što se nisu poselamili sa navijačima.Kontraa je napisao/la:12..jer se Ozil računa kao 2anell je napisao/la:Isti qrac i da je svirao opet bi izgubili, kad imamo 11 pi*ki na terenu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Alexis poceo strasno da ide na qrac...
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
http://arsenalist.com/f/2016-17/chelsea ... -goal.html

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a nekad je ovako bilo.. licemjeranell je napisao/la:Nemoj tako, ipak je bio ljut na Monreala i Alexisa što se nisu poselamili sa navijačima.Kontraa je napisao/la:12..jer se Ozil računa kao 2anell je napisao/la:Isti qrac i da je svirao opet bi izgubili, kad imamo 11 pi*ki na terenu.

Ono što je sreća u nesreći je činjenica da je Sanogo uvršten u tim za dvomeč protiv Bayernaanell je napisao/la:Naučio je nešto on našeg najboljeg štopera.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.