SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

KapitenK
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la KapitenK » 27 jan 2017, 10:55

koje sranje s povredama. Bradley i Fournier, prije toga i Porzingis dosta utakmica propustio, sinoc se Kanter povrijedi ...
5 poraza uzastopno, sesti mi se smijesi.

scarr
Kontakt:

Post Postao/la scarr » 29 jan 2017, 17:04

Neko trade za Horforda? Robin Lopeza? Otvoren sam za neki realni trade ako ima ko zainteresovan neka posalje ponudu..

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 30 jan 2017, 02:54

sesta pobjeda u nizu :) ali posto i konkurenti pobjedjuju nikako da upadnem u play-off mjesta. makar bi opstanak sad trebao biti rijesen

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 30 jan 2017, 10:12

dino-92 je napisao/la:sesta pobjeda u nizu :) ali posto i konkurenti pobjedjuju nikako da upadnem u play-off mjesta. makar bi opstanak sad trebao biti rijesen
Evo ti prilike protiv mene, ovo bi mogao biti jedan od presudnih matchupa za play off, obzirom da nemam baš lagan raspored do kraja:)
Stvarno baš dosta iznenađenja ova zadnja dva-tri kola, i Orlovi i Bayhawks izgubili, baš će biti play off gutav:)
Evo i poretka:

slika

btw. Denver je nevjerovatan - samo jednog igrača uzeo sa waivera, sve ostalo je sa drafta:)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 30 jan 2017, 12:48

Uh kakva pobjeda,bas su svi bili na vrhuncu zadatka,jos sam i sa izmjenama ubo :D do PO od jacih ekipa igram samo protiv Denvera,pa se nadam da ovi gore imaju tezi raspored,da udjem u prvu ligu kako sam je prosli put izgubio,u regularnoj sezoni :D
Inace Gallinari i LaVine dostupni za trade,trazim igrace tipa Covingtona,da donesu nesto vise ukradenih i blokada..i molim vas da ne gledate onaj trade evalte kad mi saljete ponude,znaci nidje veze sa average statsom to nije,vec projekcije prije pocetka sezone koje sad nista ne znace..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 30 jan 2017, 13:40

Ja poslije alphonsa, koji je u formi, u slijedeća 4 kola idem na top 4 ekipe. Tako da ću u play off samo ako igrači dignu formu. Prošle sedmice sam se provukao jer je adi falio derozan, inače bi bilo bas gusto.

Situacija na vrhu je pravo zanimljiva, sve se jos može promjeniti.

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 01 feb 2017, 11:20

dino-92 je napisao/la:Ja poslije alphonsa, koji je u formi, u slijedeća 4 kola idem na top 4 ekipe. Tako da ću u play off samo ako igrači dignu formu. Prošle sedmice sam se provukao jer je adi falio derozan, inače bi bilo bas gusto.

Situacija na vrhu je pravo zanimljiva, sve se jos može promijeniti.
Zašto imam osjećaj da će ovaj matchup biti totalno knap (doduše, samo ako se Jokić oporavi od povrede). RW I IT4 su najveća prijetnja (od dosta njih, sad odjednom i Zubac iz ničega zaigra k'o veliki), ali uzdam se u dobru formu KAT-a, Conley-a, Gortata, a evo i DA Russel pokazuje pomalo šta može, s tim da mi je pomenuti Jokić glavni adut.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 feb 2017, 18:31

Ja sam mislio da ce zubca neko drugi pokupit s obzirom na 2 double-double u zadnje 2 utakmice plus će se lakersi okrenuti tankiranju i razvijanju mladih. Ja sam čuvao izmjene, jer je bio knap matchup, pa ga tek u ponedjeljak uzeo. Vidjet ćemo koliko konstantan će biti.
Plan je bio da dodatnim visokim napadnem skokove i eventualno blokade. Glupo sam draftovao jer sa westbrookom i batumom sam uzeo 2 beka koji imaju mnogo skokova a lopez s mukom uhvati 5.
Medjutim i u skokovima i blokadama imaš već finu prednost. Na drugoj strani u asistencijama, gdje sam najbolji u ligi, sada gubim. Zadnjih sedmica sve oko 140-160 asistencija, prošle sedmice jos štedio igrače zbog procenata, inače bi išao na 170. Trice sam isto medju najboljim bio, sad je izjednačeno.
U TO je trenutno knap, ali posto su wb i batum majstori izgubljenih, ne brinem se da ćeš tu kategoriju uzet.
Za jokica je glupo sto nije na inj, imaju to glupo pravilo da tek nakon 3 utakmice nekog stave na inj, i ako su kod jokica jos prije par dana rekli da neće igrati na road tripu.

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 02 feb 2017, 07:37

dino-92 je napisao/la:Ja sam mislio da ce zubca neko drugi pokupit s obzirom na 2 double-double u zadnje 2 utakmice plus će se lakersi okrenuti tankiranju i razvijanju mladih. Ja sam čuvao izmjene, jer je bio knap matchup, pa ga tek u ponedjeljak uzeo. Vidjet ćemo koliko konstantan će biti.
Plan je bio da dodatnim visokim napadnem skokove i eventualno blokade. Glupo sam draftovao jer sa westbrookom i batumom sam uzeo 2 beka koji imaju mnogo skokova a lopez s mukom uhvati 5.
Medjutim i u skokovima i blokadama imaš već finu prednost. Na drugoj strani u asistencijama, gdje sam najbolji u ligi, sada gubim. Zadnjih sedmica sve oko 140-160 asistencija, prošle sedmice jos štedio igrače zbog procenata, inače bi išao na 170. Trice sam isto medju najboljim bio, sad je izjednačeno.
U TO je trenutno knap, ali posto su wb i batum majstori izgubljenih, ne brinem se da ćeš tu kategoriju uzet.
Za jokica je glupo sto nije na inj, imaju to glupo pravilo da tek nakon 3 utakmice nekog stave na inj, i ako su kod jokica jos prije par dana rekli da neće igrati na road tripu.
IT4 nije normalan ovaj mjesec - hladno najbolji (ili barem top 3) igrač i u stvarnosti i u fantasy-u:)

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 02 feb 2017, 13:46

Slatinash_7 je napisao/la:Uh kakva pobjeda,bas su svi bili na vrhuncu zadatka,jos sam i sa izmjenama ubo :D do PO od jacih ekipa igram samo protiv Denvera,pa se nadam da ovi gore imaju tezi raspored,da udjem u prvu ligu kako sam je prosli put izgubio,u regularnoj sezoni :D
Inace Gallinari i LaVine dostupni za trade,trazim igrace tipa Covingtona,da donesu nesto vise ukradenih i blokada..i molim vas da ne gledate onaj trade evalte kad mi saljete ponude,znaci nidje veze sa average statsom to nije,vec projekcije prije pocetka sezone koje sad nista ne znace..

Sve ti se poklopilo, mene je ovaj matchup s tobom bas ispizdio, a tebi je bas sve savrseno bilo, kao sto rekoh neki dan blize sam bio da izgubim 9:0 nego li pobjedi. Sve u svemu svaka cast ! :D

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 05 feb 2017, 10:48

@dino-92, osim ako se kakvo cudo ne desi veceras, cestitam unaprijed:) jes da vodim za 14 asistencija, ali veceras ce RW sam to da nadoknadi protiv jadne odbrane portlanda, plus IT4, dakle to gubim garant.. e sad jedino da me fg izvuce, ali cisto sumnjam, prosto ne vjerujem:) ali je knap bilo,sto jes jes:)

scarr
Kontakt:

Post Postao/la scarr » 05 feb 2017, 10:59

AlphonseKauders je napisao/la:@dino-92, osim ako se kakvo cudo ne desi veceras, cestitam unaprijed:) jes da vodim za 14 asistencija, ali veceras ce RW sam to da nadoknadi protiv jadne odbrane portlanda, plus IT4, dakle to gubim garant.. e sad jedino da me fg izvuce, ali cisto sumnjam, prosto ne vjerujem:) ali je knap bilo,sto jes jes:)
Pravo zanimljiv duel, a nikad ne znas koliko Ross i RW mogu cigli uputit prema protivnickom kosu. :lol:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 05 feb 2017, 11:44

Ja sam mislio da je u petak gotovo za mene. Tu sam te bio stigao, i bilo je skoro u svim kategorijama izjednačeno, onda su tvoji za 15ak minuta uzeli 5-6 stealova, poslije se odmakli i u asistencijama. Russel je čak uzeo steal zadnjih 10 sekundi, kad je tekma bila riješena, i ovi drugi čekali samo da istekne vrijeme. Tu sam htio poludit :D
Jučer me pošteno ukopase lee i payton. 2 igrača koji imaju normalno dobre procente jučer zajedno 3/18, jos payton bez asistencije, bas katastrofa.
Vidjet ćemo šta će biti, ja nisam toliko optimistican, bice to knap.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 feb 2017, 15:46

Pocele su zafrkancije vec,evo Galle nece biti desetak dana izgleda nmg ga staviti na IL,vcrs i sinoc nemam po igraca da mi igra,skoro 10 utakmica su mi propustili ove sedmice,sreca eto sto je protivnik slabiji pa cu pobijediti i ove sedmice..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 05 feb 2017, 19:08

dino-92 je napisao/la:Ja sam mislio da je u petak gotovo za mene. Tu sam te bio stigao, i bilo je skoro u svim kategorijama izjednačeno, onda su tvoji za 15ak minuta uzeli 5-6 stealova, poslije se odmakli i u asistencijama. Russel je čak uzeo steal zadnjih 10 sekundi, kad je tekma bila riješena, i ovi drugi čekali samo da istekne vrijeme. Tu sam htio poludit :D
Jučer me pošteno ukopase lee i payton. 2 igrača koji imaju normalno dobre procente jučer zajedno 3/18, jos payton bez asistencije, bas katastrofa.
Vidjet ćemo šta će biti, ja nisam toliko optimistican, bice to knap.
Ma kakvi, evo i ovaj Brooklinovac Le Vert danas ne igra - isiah i westbrook protiv mrtvog Feltona, jedino me FG moze izvaditi, ali to baš mora biti jadna noć obojice:)

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 05 feb 2017, 21:41

pobjeda ! konacno prekid crne serije :D

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 05 feb 2017, 22:41

Westbrook ima još četvrtinu, mora stići 0,3% fg%. :D

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 05 feb 2017, 23:31

Russel westbrook i isaiah thomas <3 <3 <3 :D
Pobejda za 0,1%, ne mogu vjerovati
Sad mi zao alphonsa :D ovako izgubiti je tragično.
Sve ukupno odlična utakmica, neizvjesno do zadnje sekunde.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2017, 23:37

Neka stavi netko tablicu druge lige sutra.Zanima me ima li Greivis najviše pobjeda u sve tri lige.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 feb 2017, 23:44

SiamoNoi je napisao/la:Neka stavi netko tablicu druge lige sutra.Zanima me ima li Greivis najviše pobjeda u sve tri lige.
"Trollovi" dominiraju i u 1. i u 3., ne moze nam niko nista :kafa:
Imas gore nekoliko postova iznad tabelu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.