AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meecko
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 01 feb 2017, 20:39

Bez para nema ekipe, pita se od gov.na ne pravi. Mogu dovesti Klopa,Murinja i Kontea zajedno da vode tim i nista nece napraviti. Imamo osrednji tim koji me iznenadjuje rezultatima,kao i Vicenco koji radi veoma dobar posao. Daleko je Montela od dobrog,al bi tesko bolji rezultat neko drugi napravio. To nam je surova istina
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 feb 2017, 20:46

Upravo tako, dok se ne riješi prodaja kluba (ako ikad i bude toga) klub će funkcionisati na principu "od danas do sutra"...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 feb 2017, 20:56

Vangioni i Abate su jedini bekovi koji će biti spremni za meč protiv Sampdorie. Anotnelli, Calabria i De Sciglio su povrijeđeni.
U slucaju da se jedan od njih takođe povredi, Milan bi promenio formaciju u 3-5-2 ili 3-4-3. [MilanNews]

Ne miriše na dobro ni iduća utakmica nimalo... :cry:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 feb 2017, 23:48

kako god obrneš nemamo mi bočne igrače ni za tu poziciju, suso i delofeu su previše ofanzivni da bi igrali na tim mjestima.

jedino mi poli kao univerzalac pada na pamet, ali ne dao bog da u njemu vidimo neko spasenje.

znači ako se ko od bekova povrijedi (mada je i vaginino igranje samo od sebe već hendikep u startu), blago li se majci :roll: ova godina je baš krenula veselo, stavili onaj trofej u vitrinu i stali igrati, a poprskaše nas i ove silne povrede.
i iz nekog razloga svaki put početak nove polusezone donese sunovrat, desilo se allegriju, pippu (ono kad dobiše real u dubaiju, to nas je presjeklo :mrgreen: ), pa mihajlović i evo sad montela.

i yebo vas simeone i svaki naredni napadač u šupak, hoće li ikad ikome za primjenu pasti na pamet veznjak :roll: i gledaj ti to majke ti, da je kojim slučajem galiani imao pare on bi i simeonea uguzio kao šezdesetog ofanzivca u roster umjesto veznjaka :facepalm:
možda je i bolje što nisu imali ni dinara za merkato, bolje je ovako ispalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2017, 11:39

Prema Skyu Caceres kao slobodan igrac ce potpisati za Milan i preostaje da sutra lijecnicki odradi. To bi bio dobar tranasfer momak je dokazan i iskusan u Calciu ali mi ne ide u glavu to zar nije gotov prelazni rok ili free agenti mogu potpisati ugovor kad hoce van prelaznog roka?

Bona operisan uspjesno, nadam se sto skorijem povratku jer bez njega ce Milan biti slabiji 20% bar.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 feb 2017, 11:47

Mogu free agenti uvijek
Il Club più titolato al mondo!

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 02 feb 2017, 11:49

_forzamilan_ je napisao/la:Prema Skyu Caceres kao slobodan igrac ce potpisati za Milan i preostaje da sutra lijecnicki odradi. To bi bio dobar tranasfer momak je dokazan i iskusan u Calciu ali mi ne ide u glavu to zar nije gotov prelazni rok ili free agenti mogu potpisati ugovor kad hoce van prelaznog roka?

Bona operisan uspjesno, nadam se sto skorijem povratku jer bez njega ce Milan biti slabiji 20% bar.
Da, free agenti mogu potpisati i van transfer roka.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2017, 11:52

jos jedan nehljebar u Milanu. fuj
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2017, 11:54

Pa sta ja znam dok je bio u Juvetu bio je dobar igrac a polivalentan je znao je i beka igrati. Da ga **** kad bi odigrao na beku ne moze biti gori od Silje i zuce jer i zuco zadnje vrijeme opet se vratio losim igrama.

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2017, 12:00

Tad je bio solidan, tj prije par sezona. sad je to neki drugi igrac.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 feb 2017, 12:25

Ma nema ga svrhe uopšte komentarisati jer im nebi pao na pamet da nije ovakav slučaj sa povredama bekova

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2017, 12:49

Jbg nisam ga pratio ako je tako kako kazete a znam da je uvijek bio sklon povredama mozda celo uleti galetu farzon da ne prodje lijecnicki :D

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2017, 13:27

jest, ekstra transfer za tipa koje je zadnjih 5 godina 90% vremena povrijedjen i koji je masu puta pao ljekarski pregled dosad :mrgreen:

u teoriji nema bolje opcije od njega, ali u reali dobijamo samo novi krevet u bolnici koji moras placati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 feb 2017, 14:36

Sasvim ocekivan potez uprave. Kakav god bolji je od onog Vangionia sigurno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 feb 2017, 14:45

Ne znam da li je bolji od njega jer nisam imao priliku da Vangionija odgledam par utakmica i donesem svoj sud, ali brate, bolje dati priliku momcima iz primavere nego dovoditi igrača koji skoro godinu dana nije odigrao utakmicu

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2017, 19:15

The remaining €320m for the closing of the Chinese takeover of Milan will be available in Hong Kong by February 10

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 02 feb 2017, 19:36

Ako već dovode tog RVI-a mogli su ga potpisati do kraja sezone da zakrpi gdje treba i onda noga. Ovako će samo da ga uhljebe a on kao i ostale panjuge neće htjeti da ide.

Zar nije bolje nekome iz Primavere pružiti šansu da igra. Sve neka priča da treniraju sa prvim timom, kada ga treba gurnuti u igru onda trener nema muda.
Forza Milan!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 02 feb 2017, 19:37

Vadi vadi pare :zviz: (omiljena Berluskunijeva pjesma)

Jasno je da će čovjek maksimalno srozati Milan prije predaje kluba, ali ono što.mene zbunjuje zašto kinezi dozvoljavaju ovakva pojacanja..Uredu možda ne žele dok ne budu potpuni vlasnici davati pare za to ali vjerujem da su u ugovoru mogli neku klauzulu navesti da mogu finansirati prelazni rok i prije konačnog potpisa, a u slucjau da propadne to da Berlu vrati pare...Sve se to oduzilo i koji je krajnji datum za potpisivanje???

Caceres i potpisuje ugovor na godinu dana

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 02 feb 2017, 20:08

Nije los, al mi imamo ovog prosjeka i ispodprosjeka na izvoz i to kamionom. Al kad si u minusu ne moze bolje nikako. Samo ko ce ovo rastjerat sto je Celo navukao. To mozes samo "su **** motku" izbacit iz Milanela. Nadam se da će bit bolje kad nam gazde pozute.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2017, 20:25

Maestro21 je napisao/la:Ako već dovode tog RVI-a mogli su ga potpisati do kraja sezone da zakrpi gdje treba i onda noga. Ovako će samo da ga uhljebe a on kao i ostale panjuge neće htjeti da ide.

Zar nije bolje nekome iz Primavere pružiti šansu da igra. Sve neka priča da treniraju sa prvim timom, kada ga treba gurnuti u igru onda trener nema muda.
pa i dosao je na samo 4 mjeseca, tj do kraja ove sezone.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.