FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ne valja se nista iza brda i ne vraca se Azmir u klub
Nad tobom sunce najljepše sja
A gdje sam ja napisao da se vraca?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Niknuće novi stadion... 

Odvojice Imamovic za stadion
Nevidjeno pranje para,milion i po maraka za par stubova
Za kompletan zavrsetak istocne tribine brat bratu bice izdvojeno 50 miliona maraka,jer ako par stubova vrijedi milionce,onda mogu mislit koliko ce ostatak kostat..
Jos kad se sjetim Saidovog transfera,od milion maraka u Slobodu uslo mozda 50 km i to ofarbali samo rezervne klupe za domace i gostujuce igrace

Nevidjeno pranje para,milion i po maraka za par stubova

Za kompletan zavrsetak istocne tribine brat bratu bice izdvojeno 50 miliona maraka,jer ako par stubova vrijedi milionce,onda mogu mislit koliko ce ostatak kostat..
Jos kad se sjetim Saidovog transfera,od milion maraka u Slobodu uslo mozda 50 km i to ofarbali samo rezervne klupe za domace i gostujuce igrace

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 02 feb 2017, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kurevic je pricao da trenutno prikupljaju pare za tu drugu fazu. Samo sto to traje kada je rijec o opstinskim projektima, a ne privatnim. Mi cemo imati tribinu kad tad, za koliko ne zna se ali cemo imati 

još kad bi bilo da angažuje jarana Mačka koji ga sad pljuje i ljaga da ga izabere za izvođača radova bio bi pun pogodak, oni su jarani i on mu je pravio tribine i sluzbene prostorije, angazovo ga za izgradnju mnogih objekata ljudima, aj nek se izmire nek mačak pravi, mozda od toga pojača tranšu za slobodu
Puno je bilo kontradiktornih izjava od strane nove uprave u ovih mjesec dana, te igraci potpisali pa se ispostavilo da nije niko potpisao,pa na kraju neki jesu a neki se ganjaju za raskid preko arbitrazne komisije, pa onda oko juniora te hoce u prvi tim te nece zbog menadzera pa onda opet neki hoce i neki nece (hajdarevic koliko sam upratio), pa onda oko sportske opreme te neki ardu pa onda produzenje s patrickom na jos jednu godinu pa ovo oko tribine razvlace mjesecima i godinama al to je standardno. Ili se nisu usaglasili sta i kako ce ili j.. ljude u zdrav mozak svjesno
. Tacno je ovo da kako su nam otpisali kamate da se nesto pocelo desavat konkretnije oko kluba ali mislim da treba dat ljudi sansu do kraja sezone i tad donijet neku ocjenu njihovog rada ne treba unaprijed nikog kritikovat. Rezultati ce na kraju sve pokazat a to je najvaznije .

- zlatnakoka
- Kontakt:
Nek odnese priznanice i razliku para jasku, a da se dug Slobode rijesi 

Ma druze slazem se ja stobom i slazem se da su preuzeli vruc kolac nakon odlaska Husića, al prva press je bio najveći dug napravila bivsa uprava, pa onda kao sto kazes sve ostalo al nebitno, rekli su da će se sluzbena web stranica azurirati svaki sat, koliko sad vidim zadnja objava je bila kako se zahvaljuju slađanu ilicu zbog zakona o otpisu dugovanja, pa zatim par objava i vijesti pa odamh demanti itd, sve je ok preuzeli su vruć krompir, mozda su neki prvi put u ovome, al povjerenje mase se dobija na transparetnosti, iskrenosti a ne pljujes pa lizes. Zao mi je sto i Husića nisu pozvali da bude clan UO makar bi imali dodatnu finasijsku injekciju od 100 000 minimum, al vidjećemo sta će biti. I dalje se drzim da je Karić i mikica najlošiji potez nove uprave. Neće Husić nikad trazit dinara od slobode dok ona djeluje ovako, a kad se bude sloboda privatizovala i odredila cijena dionice njegov novac ce se pretvorit u dionice.
Pa jest nije im ta prozivka bila na mjestu odma na pocetku preuzimanja funkcije, a sto se tice privatizacije to tako ide svugdje u svijetu i ja bi volio da se to desi nismo vise i socijalizmu a i gradski budzet bi se mogao usmjerit u druge stvari a ovako ko da bacaju pare u bunar bez dna.xeksor je napisao/la:Ma druze slazem se ja stobom i slazem se da su preuzeli vruc kolac nakon odlaska Husića, al prva press je bio najveći dug napravila bivsa uprava, pa onda kao sto kazes sve ostalo al nebitno, rekli su da će se sluzbena web stranica azurirati svaki sat, koliko sad vidim zadnja objava je bila kako se zahvaljuju slađanu ilicu zbog zakona o otpisu dugovanja, pa zatim par objava i vijesti pa odamh demanti itd, sve je ok preuzeli su vruć krompir, mozda su neki prvi put u ovome, al povjerenje mase se dobija na transparetnosti, iskrenosti a ne pljujes pa lizes. Zao mi je sto i Husića nisu pozvali da bude clan UO makar bi imali dodatnu finasijsku injekciju od 100 000 minimum, al vidjećemo sta će biti. I dalje se drzim da je Karić i mikica najlošiji potez nove uprave. Neće Husić nikad trazit dinara od slobode dok ona djeluje ovako, a kad se bude sloboda privatizovala i odredila cijena dionice njegov novac ce se pretvorit u dionice.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prosle godine je imao obavze sa Slobodom, vjerovatno trazio i rjesenje da se i u izgradnju Tusnja sta doda.. tako kad vise nema tu obavezu onda covjek uzme ovo ebiga ...kad grad nece a mogo je covjek sam tribinu izgraditfukaratz je napisao/la:Eto para za tribinuali mi Azmir nije jasan, prosle godine prodavali isto zemljiste za 2.6 miliona i svima bilo preskupo. Ove godine prodaju za 1.3 miliona i on plati troduplo! Frajer se bas razbacuje parama, ali jbg ko smo mi da sudimo. Ima se moze se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a gdje je ova vijest objavljena? za ovaj posao azmir na senjaku i na koju se tacno parcelu misli?
Koliko se sjećam govorili su da će nakon što napravi Elaborat o Omladinskom pogonu, odlučiti da li da ga imenuju direktorom, jer je trenutno VD.xeksor je napisao/la:ma druze ima tu jos kontradiktornosti. objave denis karić direktor pa kazu nije , pa neki dan iso senad i direktor u ulcinj. samo nek budu transparentni i objektivni i ok.
Možda je u međuvremenu napravio, samo što mi pojma nemamo o tome, ili je kiks'o pa hoće da prikriju sramotu

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Neće on sam biti veliki dioničar. Svi zaboravljaju pitara Davuta ZADU i njegova potaživanja, koja su približa Azmirovim ako se ne varam.xeksor je napisao/la:Ma druze slazem se ja stobom i slazem se da su preuzeli vruc kolac nakon odlaska Husića, al prva press je bio najveći dug napravila bivsa uprava, pa onda kao sto kazes sve ostalo al nebitno, rekli su da će se sluzbena web stranica azurirati svaki sat, koliko sad vidim zadnja objava je bila kako se zahvaljuju slađanu ilicu zbog zakona o otpisu dugovanja, pa zatim par objava i vijesti pa odamh demanti itd, sve je ok preuzeli su vruć krompir, mozda su neki prvi put u ovome, al povjerenje mase se dobija na transparetnosti, iskrenosti a ne pljujes pa lizes. Zao mi je sto i Husića nisu pozvali da bude clan UO makar bi imali dodatnu finasijsku injekciju od 100 000 minimum, al vidjećemo sta će biti. I dalje se drzim da je Karić i mikica najlošiji potez nove uprave. Neće Husić nikad trazit dinara od slobode dok ona djeluje ovako, a kad se bude sloboda privatizovala i odredila cijena dionice njegov novac ce se pretvorit u dionice.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
mislim da su davudova potrazivanja negdje oko 500kMortus je napisao/la:
Neće on sam biti veliki dioničar. Svi zaboravljaju pitara Davuta ZADU i njegova potaživanja, koja su približa Azmirovim ako se ne varam.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Tuzla: Firma Azmira Husića pobjednik licitacije za gradnju objekta na Sjenjaku
U gradskoj upravi Tuzle danas je održano javno nadmetanje za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Tuzla za izgradnju kolektivnog stambeno-poslovnog objekta „S“ u naselju Sjenjak.
tuzla-sjenjak-zgrada
Najbolju ponudu ostvarila je firma „Heez transport“ Tuzla, sa ukupnim iznosom od 3,9 miliona maraka. Početna cijena nekretnine iznosila je 1.314.600,00 KM.
Na današnjoj licitaciji nije bilo prigovora od strane drugih učesnika, a to su Tehnograd Company, Deling, Lucijana, Dženeks i Tehnograd inžinjering.
Naredni korak je na Gradskom vijeću Tuzle, koje mora potvrditi rezultate ove licitacije, a prodaja zemljišta značila bi i povećanje, odnosno novi priliv sredstava u Budžeta grada Tuzla za pomenuti iznos najbolje ponude.
Nekretnina je u vlasništvu Grada Tuzla i površine 4695m2, a eventualni budući kupac će na njoj graditi stambeno-poslovni objekat od osam spratova i prizemne garaže. Planirani objekat se sastoji od tri lamele, O1 do O3, tlocrtnog oblika slova“L“.
Podsjećamo, Grad Tuzla je ranije već organizirao nadmetanje za prodaju iste lokacije. Tadašnja početna početna cijena bila 2.36 miliona KM, ali prodaja nije uspjela.
Ko je „Heez transport“?
Bportal.ba došao je do saznanja da iza firme koja je ponudila najveću ponudu stoji dokazani biznismen, te bivši predsjednik Slobode, Azmir Husić.
„Heez transport“ već nekoliko godina uspješno posluje u Tuzli, a Azmir Husić je, dobro poznat Tuzlacima. Kao anonimus je došao na čelo Slobode, nakon čega je obećao da će klub iz ponora i druge lige FBiH vratiti na premijerligški vrh.
bportal
Iako mu u to niko nije vjerovao, svoja obećanja brzo je ispunio. Nedavno je, iz poznatih razloga napustio kormilo kluba, te se vratio u SAD, gdje već godinama vodi izuzetno uspješan biznis.
Inače, Husić je osoba poznata po humanitarnom radu po SAD, ali i BiH. Često je naglašavao da svoj novac želi investirati i u BiH, a izgradnjom objekta na Sjenjaku, obećanja bi još jednom opravdao.
U gradskoj upravi Tuzle danas je održano javno nadmetanje za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Tuzla za izgradnju kolektivnog stambeno-poslovnog objekta „S“ u naselju Sjenjak.
tuzla-sjenjak-zgrada
Najbolju ponudu ostvarila je firma „Heez transport“ Tuzla, sa ukupnim iznosom od 3,9 miliona maraka. Početna cijena nekretnine iznosila je 1.314.600,00 KM.
Na današnjoj licitaciji nije bilo prigovora od strane drugih učesnika, a to su Tehnograd Company, Deling, Lucijana, Dženeks i Tehnograd inžinjering.
Naredni korak je na Gradskom vijeću Tuzle, koje mora potvrditi rezultate ove licitacije, a prodaja zemljišta značila bi i povećanje, odnosno novi priliv sredstava u Budžeta grada Tuzla za pomenuti iznos najbolje ponude.
Nekretnina je u vlasništvu Grada Tuzla i površine 4695m2, a eventualni budući kupac će na njoj graditi stambeno-poslovni objekat od osam spratova i prizemne garaže. Planirani objekat se sastoji od tri lamele, O1 do O3, tlocrtnog oblika slova“L“.
Podsjećamo, Grad Tuzla je ranije već organizirao nadmetanje za prodaju iste lokacije. Tadašnja početna početna cijena bila 2.36 miliona KM, ali prodaja nije uspjela.
Ko je „Heez transport“?
Bportal.ba došao je do saznanja da iza firme koja je ponudila najveću ponudu stoji dokazani biznismen, te bivši predsjednik Slobode, Azmir Husić.
„Heez transport“ već nekoliko godina uspješno posluje u Tuzli, a Azmir Husić je, dobro poznat Tuzlacima. Kao anonimus je došao na čelo Slobode, nakon čega je obećao da će klub iz ponora i druge lige FBiH vratiti na premijerligški vrh.
bportal
Iako mu u to niko nije vjerovao, svoja obećanja brzo je ispunio. Nedavno je, iz poznatih razloga napustio kormilo kluba, te se vratio u SAD, gdje već godinama vodi izuzetno uspješan biznis.
Inače, Husić je osoba poznata po humanitarnom radu po SAD, ali i BiH. Često je naglašavao da svoj novac želi investirati i u BiH, a izgradnjom objekta na Sjenjaku, obećanja bi još jednom opravdao.
Ja bih statutom zabranio da Klub prima pozajmice. Ko hoće neka donira sredstva uz ugovor o bezuslovnoj donaciji i koliko ima, ima.klasik je napisao/la:mislim da su davudova potrazivanja negdje oko 500kMortus je napisao/la:
Neće on sam biti veliki dioničar. Svi zaboravljaju pitara Davuta ZADU i njegova potaživanja, koja su približa Azmirovim ako se ne varam.
Ovako svi predsjednici nešto pozajmljuju i čekaju trenutak kada im zafali novca da zatraže nazad.
A vamo ko biva vole slobodu otac ih vodio na utakmice bla bla bla. I Davud i Azmir su spominjali tatu kada pričaju koliko vole slobodu. Nešto se ne sjećam za Šabovića

Neće on biti veliki dioničar,On će biti najveći ili ti većinski dioničarMortus je napisao/la:Neće on sam biti veliki dioničar. Svi zaboravljaju pitara Davuta ZADU i njegova potaživanja, koja su približa Azmirovim ako se ne varam.xeksor je napisao/la:Ma druze slazem se ja stobom i slazem se da su preuzeli vruc kolac nakon odlaska Husića, al prva press je bio najveći dug napravila bivsa uprava, pa onda kao sto kazes sve ostalo al nebitno, rekli su da će se sluzbena web stranica azurirati svaki sat, koliko sad vidim zadnja objava je bila kako se zahvaljuju slađanu ilicu zbog zakona o otpisu dugovanja, pa zatim par objava i vijesti pa odamh demanti itd, sve je ok preuzeli su vruć krompir, mozda su neki prvi put u ovome, al povjerenje mase se dobija na transparetnosti, iskrenosti a ne pljujes pa lizes. Zao mi je sto i Husića nisu pozvali da bude clan UO makar bi imali dodatnu finasijsku injekciju od 100 000 minimum, al vidjećemo sta će biti. I dalje se drzim da je Karić i mikica najlošiji potez nove uprave. Neće Husić nikad trazit dinara od slobode dok ona djeluje ovako, a kad se bude sloboda privatizovala i odredila cijena dionice njegov novac ce se pretvorit u dionice.

DRŽAVA TUZLA!!
Analiza rada i dosadašnje saradnje, te plan budućih aktivnosti bile su teme današnjeg sastanka premijera Tuzlanskog kantona Bege Gutića i ministara u Vladi TK sa predsjednikom i članovima Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Sloboda”. Sloboda je brend Tuzlanskog kantona, kolektiv po kome se čitav ovaj region prepoznaje i Vlada Tuzlanskog kantona je u dosadašnjem periodu na razne načine iznalazila mogućnosti da pomogne rad i djelovanje ovog sportskog društva” rekao je premijer Gutić ocjenjujući dosadašnju saradnju kako sa Klubom, tako i sa navijačima, popularnim „Fukarama”, veoma uspješnom. Kako je rečeno tokom sastanka, ta pomoć se prije svega ogledala u otpisu određenih dugovanja FK Sloboda iz ranijeg perioda, kao i finansijske podrške putem Programa za sport Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK. Predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović se premijeru i Vladi Tuzlanskog kantona zahvalio na prepoznavanju značaja i uloge ovog sportskog kolektiva, te dosadašnjoj podršci Vlade TK, te dobrim odnosima koje Klub ima sa Ministarstvom unutrašnjih poslova TK. Također prezentirao je i neke od aktivnosti koje je Sloboda planirala realizirati u narednom periodu, a kao pripremu za obilježavanje 100. godišnjice od svog osnivanja. „Pred nama su dvije teške godine, ali Uprava i ljudi koji su trenutno okupljeni oko Slobode imaju časne i iskrene namjere da Slobodi pruže, bez očekivanja da od Slobode bilo šta uzmu” rekao je Mujkanović. Premijer Gutić je pozdravio ove namjere i planove novog rukovodstva Kluba, te obećao da će Vlada u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti podržati razvojni put ovog sportskog kolektiva. Osim premijera Gutića i predsjednika Mujkanovića, današnjem sastanku su prisustvovali resorni ministar Zlatan Muratović i ministar unutrašnjih poslova Husein Topčagić, te članovi Upravnog odbora FK Sloboda Mensur Alić i Adnan Sijerčić. |
Da li je protivno pravilima da Djidic koji je jos uvijek clan Slobode trenira i ide na pripreme sa Celikom?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.