FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 02 feb 2017, 00:33

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la: A šta misliš @Romariooo što li se Messi konstantno uvlači u sredinu i zarađuje drugima platu radeći njihov posao ?
Cinici bi ti sad odgovorili - tako su za Messija radili godinama Xavi i Iniesta, dok je on trpao golove i ubirao slavu :mrgreen: A sad je vrijeme da i on malo radi za druge :mrgreen: :crazy:

Iako Messi može igrati sve na terenu, ja i dalje smatram da je najbolji na F9, što bliže golu protivnika, ona njegova stara pozicija..Al bogme, taj film ne gledamo vec treću godinu, niti cemo dok god Suarez igra.
Nema tu ničeg ciničnog, to je velika istina........ali nažalost, kada previše ode nazad više nego očigledno fali napred.....kad ode skroz napred, Barsa ne postoji na sredini.......pa i pored svega toga uspeva i dalje po sezoni utrpati 60 komada.

Uzgred na konto toga što sad igra dalje od gola podatak za ovdašnje statističare......Mesi je u ovoj sezoni postigao 8 golova van 16-erca.... što je duplo više od drugog na listi.....a sve je to posledica te primoranosti da se vraća daleko od gola.........ranije su govorili da su mu svi golovi iz 5-erca a meni lično su takvi bili najmiliji a Barsa je harala.....

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 02 feb 2017, 00:38

Suarez nastavlja zabijati velikim ekipama :bow:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 02 feb 2017, 00:40

parangal je napisao/la:
messilla je napisao/la:Da se hoće ovaj **** Roberto povrijediti. Bukvalno nam sezona od toga zavisi.
Ja bih pre Roberta (za probu) gurnuo jedno mesto napred umesto Rakete......a da mu Maskerano "čuva ledja"....ili drugim rečima PSG-u bi suprotstavio:

----------------------------Stegen----------------------

Maskerano-------Pike---------Umtiti------------Alba

Roberto---------Buskets----------Inijesta

Mesi------------Suarez---------Teljo (bivši Neymar)
slažem se da napravimo neku razmjenu Tello-Neymar,vcrs odlučio tekmu u Pescari clucth golom u zadnjoj minuti :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 02 feb 2017, 00:46

Neymara rano uhvatio brazilski efekt, dotuk'o ga CS:GO. :kafa:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 feb 2017, 00:47

branimir85 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
messilla je napisao/la:Da se hoće ovaj **** Roberto povrijediti. Bukvalno nam sezona od toga zavisi.
Ja bih pre Roberta (za probu) gurnuo jedno mesto napred umesto Rakete......a da mu Maskerano "čuva ledja"....ili drugim rečima PSG-u bi suprotstavio:

----------------------------Stegen----------------------

Maskerano-------Pike---------Umtiti------------Alba

Roberto---------Buskets----------Inijesta

Mesi------------Suarez---------Teljo (bivši Neymar)
slažem se da napravimo neku razmjenu Tello-Neymar,vcrs odlučio tekmu u Pescari clucth golom u zadnjoj minuti :kafa:
NE....do daljnjeg on je za mene Teljo.....sve dok ne zasluži ponovo svoje "časno ime".....pa mučenik je spao da mu Mesi mora davati penale ne bi li gola dao.....SRAMOTA!!! Dok ne bude dao het-trik iz igre on je Teljo!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 feb 2017, 00:59

Primjer kako rasan napadač iskorištava lopte poluboga :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 feb 2017, 01:12

Opraste na ruke sa tim Tellom :rol: :lol: dobro je, skontali smo poentu.
Neymar je u nekom mentalnom ofsajdu, ali šta je riješenje :think: da ga LE pocali na klupu, igraca koji je uz Lionela najplaceniji na svijetu - pa da ga mediji razapinju svaki dan. Naravno, nema ništa od toga.

Ostaje nada da ce se Neymar dozvati i poceti igrati profi fudbal, jer uskoro dolaze najozbiljnije utakmice sezone.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 feb 2017, 01:15

Rajaz je napisao/la:Primjer kako rasan napadač iskorištava lopte poluboga :kafa:

uhhhhhh......suze mi krenuše :cry: ......a igrao je za 10 ćevapa i pivo..........ne mogu sebi nikako oprostiti grube reči koje sam mu uputio :(

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 02 feb 2017, 01:23

Kad je Tello saznao da ga žele prodati, pogledao je u nebo i rekao: "Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!"

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 feb 2017, 01:26

Blejzer10 je napisao/la:Kad je Tello saznao da ga žele prodati, pogledao je u nebo i rekao: "Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!"
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: K R A LJ UUUUUUUUUUUU :rol: :rol: :rol: .........ovo je post DECENIJE! :thumbup:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 feb 2017, 01:34

let3 je napisao/la:Opraste na ruke sa tim Tellom :rol: :lol: dobro je, skontali smo poentu
Buraz, ja i ti bismo dali više golova od Neymara ove sezone na ona proigravanja Messija. Garantujem :mrgreen:

I nisu u pitanju samo golovi, čovjek generalno igra užasnu sezonu. Sinoć protiv Atletica i nije bilo toliko loše kao inače, a opet je bilo tanko. Samo govori koliko je spustio standarde i očekivanja nas fanova.
let3 je napisao/la:Neymar je u nekom mentalnom ofsajdu, ali šta je riješenje :think: da ga LE pocali na klupu, igraca koji je uz Lionela najplaceniji na svijetu - pa da ga mediji razapinju svaki dan. Naravno, nema ništa od toga.

Ostaje nada da ce se Neymar dozvati i poceti igrati profi fudbal, jer uskoro dolaze najozbiljnije utakmice sezone.
Sam sebi si odgovorio.

Jedino rješenje je da se dohaviza i nastavi kako dolikuje plati koju prima, a na kraju i renomeu i talentu za kojeg slovi. Enrique očigledno nema damu ostaviti ga na klupi, što je opet nakon Anoete i svega ostalog logično.

Na kraju krajeva ako se i ne dohaviza, na Neymaru sa ovakvim PR-om, koji je uz Ronalda daleko najmoćniji, klub u bilo koje doba dana i noći može uzeti MINIMALNO 150 miliona eura.

To su ti recimo Hazard i Verratti :mrgreen:

Ipak, jasno je da od prodaje nema ništa.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 feb 2017, 01:48

Dobro, prvo nije bilo loše, ali je u drugom bio žestoka klaunčina. Kud ćeš dalje kad i ja izgubih živce sa njim. :mrgreen:

I zajebi više što se vraća u odbranu. Da igra malo bolju sezonu **** bi ga bolio za istom.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 02 feb 2017, 01:55

let3 je napisao/la:Opraste na ruke sa tim Tellom :rol: [emoji38] dobro je, skontali smo poentu.
Konacno je neko imao muda da ovo napise. Ja nisam, reko izbosce me :mrgreen:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 feb 2017, 02:00

Rajaz je napisao/la:
let3 je napisao/la:Opraste na ruke sa tim Tellom :rol: :lol: dobro je, skontali smo poentu
Buraz, ja i ti bismo dali više golova od Neymara ove sezone na ona proigravanja Messija. Garantujem :mrgreen:

I nisu u pitanju samo golovi, čovjek generalno igra užasnu sezonu. Sinoć protiv Atletica i nije bilo toliko loše kao inače, a opet je bilo tanko. Samo govori koliko je spustio standarde i očekivanja nas fanova.
let3 je napisao/la:Neymar je u nekom mentalnom ofsajdu, ali šta je riješenje :think: da ga LE pocali na klupu, igraca koji je uz Lionela najplaceniji na svijetu - pa da ga mediji razapinju svaki dan. Naravno, nema ništa od toga.

Sam sebi si odgovorio.

Jedino rješenje je da se dohaviza i nastavi kako dolikuje plati koju prima, a na kraju i renomeu i talentu za kojeg slovi. Enrique očigledno nema damu ostaviti ga na klupi, što je opet nakon Anoete i svega ostalog logično.

Na kraju krajeva ako se i ne dohaviza, na Neymaru sa ovakvim PR-om, koji je uz Ronalda daleko najmoćniji, klub u bilo koje doba dana i noći može uzeti MINIMALNO 150 miliona eura.

To su ti recimo Hazard i Verratti :mrgreen:

Ipak, jasno je da od prodaje nema ništa.
Ne znam brate, pitaj Boga šta se dešava u toj ludoj glavi brazilca.
Znam samo da je neprepoznatljiv ove sezone, posebno otkako se vratio sa pauze.
Prevelik on talent ima u nogama (a i preveliki platu prima) da bi ovako loše igrao. Još ovaj novi ugorov koji je odradio preko Seniora i sad je miran da se zayebava :crazy:

Ja imam neku svoju teoriju - to je da Neymar mora biti glavna zvijezda tima, da se sve oko nega vrti, da mu svi titraju muda- pa da bi bio pravi na terenu. Nešto ala Brazil i njegov status u nacionalnoj selekciji..
Što je naravno nemoguce u FC Barceloni pored Lionela, Inieste, bogme i Suareza.
Vec mu je 24 godine, mora se igracki uozbiljiti, ne može se više zayebavati kao nestašni decko, kriti iza Messija, vec poceti preuzimati konce igre na sebe i nametati se kao lider. Niko mu to nece pokloniti, samo zato što je simpatican i raja sa Mesijem, vec mora zaraditi na terenu da bi postao lider Barce.
Messi je u njegovim godinama harao uzduž i poprijeko, igrao preozbiljan fudbal i sa 22 godine, osvajao zlatne lopte, obarao rekorde, dominirao u potpunosti svijetom fudbala.
Sramota je da igrac sa toliko kvalitete i talenta, tako malo pruža na terenu ove sezone :oops: opet moram pomenuti Lucha jbg, kako je to dozvolio kao njegov trener :?: nije fol samo ga staviti da igra...daj ga malo kritikuj javno, probudi ga, naljuti ga, izderi se na njega na treningu, nešto poduzmi :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 feb 2017, 02:05

let3 je napisao/la: Vec mu je 24 godine, mora se igracki uozbiljiti
Samo da udje u zapisnik.......za tačno 3 dana PUNIH 25 godina......što mu naravno još manje ide u prilog ali eto istine radi.....hvala

btw. Mesi je sa 25 godina imao 4 zlatne lopte...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 feb 2017, 02:32

Kakav je ovaj Bueno sto ga dovedose iz Penjarola te prikljucise B timu?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 feb 2017, 12:38

Imam i ja svoju teoriju, možda Neymar jednostavno nije TOLIKO dobar koliko su neki mislili?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 feb 2017, 12:50

Donnie Darko je napisao/la:Imam i ja svoju teoriju, možda Neymar jednostavno nije TOLIKO dobar koliko su neki mislili?
Talenat je kod njega neosporan. Medutim, nije ni prvi, a ni zadnji koji taj talenat ne moze konkretizirati. Ima sve potrebno za vrhunskog igraca, ali ga dosta koci ta brazilska nonsalantnost, pogotovo u situacijama koje mora zabiti. Olako se zaboravlja da je on kostao Barcu osvajanja lige u sezoni 13-14.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 feb 2017, 13:19

Mokes je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Imam i ja svoju teoriju, možda Neymar jednostavno nije TOLIKO dobar koliko su neki mislili?
Talenat je kod njega neosporan. Medutim, nije ni prvi, a ni zadnji koji taj talenat ne moze konkretizirati. Ima sve potrebno za vrhunskog igraca, ali ga dosta koci ta brazilska nonsalantnost, pogotovo u situacijama koje mora zabiti. Olako se zaboravlja da je on kostao Barcu osvajanja lige u sezoni 13-14.
Kako je to on koštao Barcelonu lige tada?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 feb 2017, 13:38

Lillard je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Kako je to on koštao Barcelonu lige tada?
Tako sto je fulao zicere protiv Granade, Valjadolida. Te utakmice je Barca izgubila. To je iz glave, po sjecanju, a bilo je jos situacija.
Da je znao odigrati na TOP nivou, znao je. Medutim vise je ovih situacija u kojima je zabrijao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.