Rajaz je napisao/la:let3 je napisao/la:Opraste na ruke sa tim Tellom

dobro je, skontali smo poentu
Buraz, ja i ti bismo dali više golova od Neymara ove sezone na ona proigravanja Messija. Garantujem
I nisu u pitanju samo golovi, čovjek generalno igra užasnu sezonu. Sinoć protiv Atletica i nije bilo toliko loše kao inače, a opet je bilo tanko. Samo govori koliko je spustio standarde i očekivanja nas fanova.
let3 je napisao/la:Neymar je u nekom mentalnom ofsajdu, ali šta je riješenje

da ga LE pocali na klupu, igraca koji je uz Lionela najplaceniji na svijetu - pa da ga mediji razapinju svaki dan. Naravno, nema ništa od toga.
Ostaje nada da ce se Neymar dozvati i poceti igrati profi fudbal, jer uskoro dolaze najozbiljnije utakmice sezone.
Sam sebi si odgovorio.
Jedino rješenje je da se dohaviza i nastavi kako dolikuje plati koju prima, a na kraju i renomeu i talentu za kojeg slovi. Enrique očigledno nema damu ostaviti ga na klupi, što je opet nakon Anoete i svega ostalog logično.
Na kraju krajeva ako se i ne dohaviza, na Neymaru sa ovakvim PR-om, koji je uz Ronalda daleko najmoćniji, klub u bilo koje doba dana i noći može uzeti MINIMALNO 150 miliona eura.
To su ti recimo Hazard i Verratti
Ipak, jasno je da od prodaje nema ništa.
Ne znam brate, pitaj Boga šta se dešava u toj ludoj glavi brazilca.
Znam samo da je neprepoznatljiv ove sezone, posebno otkako se vratio sa pauze.
Prevelik on talent ima u nogama (a i preveliki platu prima) da bi ovako loše igrao. Još ovaj novi ugorov koji je odradio preko Seniora i sad je miran da se zayebava
Ja imam neku svoju teoriju - to je da Neymar mora biti glavna zvijezda tima, da se sve oko nega vrti, da mu svi titraju muda- pa da bi bio pravi na terenu. Nešto ala Brazil i njegov status u nacionalnoj selekciji..
Što je naravno nemoguce u FC Barceloni pored Lionela, Inieste, bogme i Suareza.
Vec mu je 24 godine, mora se igracki uozbiljiti, ne može se više zayebavati kao nestašni decko, kriti iza Messija, vec poceti preuzimati konce igre na sebe i nametati se kao lider. Niko mu to nece pokloniti, samo zato što je simpatican i raja sa Mesijem, vec mora zaraditi na terenu da bi postao lider Barce.
Messi je u njegovim godinama harao uzduž i poprijeko, igrao preozbiljan fudbal i sa 22 godine, osvajao zlatne lopte, obarao rekorde, dominirao u potpunosti svijetom fudbala.
Sramota je da igrac sa toliko kvalitete i talenta, tako malo pruža na terenu ove sezone

opet moram pomenuti Lucha jbg, kako je to dozvolio kao njegov trener

nije fol samo ga staviti da igra...daj ga malo kritikuj javno, probudi ga, naljuti ga, izderi se na njega na treningu, nešto poduzmi