Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko majstor ali ovim panjevima nista ne pomaze 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne vjerujem! Kakva nafaka!

Totti. 

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 01 feb 2017, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uzimaj Dzeko penal. 

Cirkus 

-
- Kontakt:
Sramota ovako pobjedit drugoligasa! Sramota
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Uzeo bi da nije bilo Tottija, ima Džeko muda da puca hahaha, pokazuje to njegovih 4/10 penalaGoalgetter je napisao/la:Uzimaj Dzeko penal.

- Goalgetter
- Kontakt:
Do kraja sezone znaci gledacemo tri rimska derbija. 
@BelminM23
Sigurno bi, u to ne sumnjam. (sreca pa nije)

@BelminM23
Sigurno bi, u to ne sumnjam. (sreca pa nije)

bravo babuka ....samo deri ....da si fulio 3 zicera bilo bi 18 napisanih strancia ali s obzirom da si zabio jedna je dovoljna 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jesi li gledao tekmu?delinjo je napisao/la:bravo babuka ....samo deri ....da si fulio 3 zicera bilo bi 18 napisanih strancia ali s obzirom da si zabio jedna je dovoljna
Sreca pa zabi jer se kvalitetno isfulao prije gola.
Ono sto raduje koliko i gol je njegova igra, trka, borba.
Odlican veceras a sto je bitno za samopouzdanje jeste da je evo zabio u 4 tekme u nizu.
Ova roma nema sanse za titulu prvaka a niti ligu uefe..eventualno da pokusaju iznenaditi, vrlo vjerovatno juventus, u jednoj tekmi finala kupa.
Previse je ovdje prosjecnih igraca a nosioci nemaju prave zamjene i tesko ce izgurati cijelu sezonu bez odmora.
Odavno nisam gledao losijeg i glupljeg igraca od peresa.
Onog u sredini, sto je bolji od pjanica, ne treba ni komentarisati.
nisam igrao mi united ali onako kad zabije opcenito manje se pise nego kad fuli ili sta ja znam...babino je napisao/la:Jesi li gledao tekmu?delinjo je napisao/la:bravo babuka ....samo deri ....da si fulio 3 zicera bilo bi 18 napisanih strancia ali s obzirom da si zabio jedna je dovoljna
Sreca pa zabi jer se kvalitetno isfulao prije gola.
Ono sto raduje koliko i gol je njegova igra, trka, borba.
Odlican veceras a sto je bitno za samopouzdanje jeste da je evo zabio u 4 tekme u nizu.
Ova roma nema sanse za titulu prvaka a niti ligu uefe..eventualno da pokusaju iznenaditi, vrlo vjerovatno juventus, u jednoj tekmi finala kupa.
Previse je ovdje prosjecnih igraca a nosioci nemaju prave zamjene i tesko ce izgurati cijelu sezonu bez odmora.
Odavno nisam gledao losijeg i glupljeg igraca od peresa.
Onog u sredini, sto je bolji od pjanica, ne treba ni komentarisati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ove sezone i nije neka vijest kad dzeko zabije:-)
delinjo je napisao/la:bravo babuka ....samo deri ....da si fulio 3 zicera bilo bi 18 napisanih strancia ali s obzirom da si zabio jedna je dovoljna
Jedva su imali 5 sansi na utakmica, a kamoli zicere.

upravo ja htjedo napisat ovobabino je napisao/la:Ove sezone i nije neka vijest kad dzeko zabije:-)

jos kad bi sa romom osvojio bar jednu titulu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
E to vec tesko sa onakvom ekipom:-)SafetSajo je napisao/la:upravo ja htjedo napisat ovobabino je napisao/la:Ove sezone i nije neka vijest kad dzeko zabije:-)![]()
jos kad bi sa romom osvojio bar jednu titulu
Ispodprosijecni bekovi, nestabilni stoperi(pogledaj im samo kikseve od sinoc, najboljeg i najskupljeg, manolasa)...u sredini nemas tehnicki pismenog igraca pa im raja pokusava biti sve.Paredes mozda okretniji i brzi od naseg mls mede:-). De rossi smijesan a najskuplji igrac u timu.
Strootman se bori al nije dovoljno jer nije igrac poteza i koji ce nesto naprijed uraditi.
Salah da nije brz ko bolt ne bi nigdje igrao a opet ni to nije dovoljno za sampionske timove poput chelsea.
Sve u svemu, ove sezone trebaju moliti Boga da se raja i dzeko ne povrijede i da ovo izguraju do kraja.
Najvecu, ako ne i jedinu sansu imaju u kupu italije i nadat se da barem jednom titulom dzeko okruni dobru sezonu. Red bi bio da i u italiji nesto osvoji.
- JohnCleese
- Kontakt:
Zasto se niko ne smije kladiti da ce Dzeko sa Romom ove sezone osvojiti veci ili jednak broj titula u odnosu na Juventus ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Seko, sretan rođendan 

-
- Kontakt:
S obzirom da Pjanić igra u Juventusu, vrlo lako da će uzeti Džeko obaJohnCleese je napisao/la:Zasto se niko ne smije kladiti da ce Dzeko sa Romom ove sezone osvojiti veci ili jednak broj titula u odnosu na Juventus ?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ko je Babo?