FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:10

Pa ako si dobar sa njim pitaj ga sto je sloboda onda nakon objave da je Ardua novi brend koji obkaci klub nakon 2-3 dana objavljeno da je uprava nastavila saradnju sa patrikom. S ovo gore se neodnisi na tebe nego na SARS-a
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 01 feb 2017, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 01 feb 2017, 21:12

klma1 je napisao/la:ovo radovi su samo da se otkopa rov cijelom duzinom, pa da se vise ne moze viriti preko ograde. Ima svi da kupuju karte.
Kralju nasmije me samo tako hahah :D :lolno:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:12

Pa dobro ko ga finansira dobro je imo da dođe do caklovića

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:15

Mustafa10 je napisao/la:
klma1 je napisao/la:ovo radovi su samo da se otkopa rov cijelom duzinom, pa da se vise ne moze viriti preko ograde. Ima svi da kupuju karte.
Kralju nasmije me samo tako hahah :D :lolno:
Hajajajaja. Dobarrrrrrrr

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 feb 2017, 21:18

Toliko o normlizaciji na temi :zviz: od kako se Čubaka vratio krenule su insajderske i postovi u kontinuitetu :facepalm: spasavaj se ko može :wave:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:20

Bolje se ti spasavaj i pocni razmisljat svojom glavicom nego tuđimbako nije kasno. A i tebe nesto nije bilo. Jel i tebi valjo SARS pa te suspendovase. I sta je tebi normalizacija da svibrazmisljaju kako vama godi i da je sve med i mlijeko

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 01 feb 2017, 21:23

Pa ovo je svakako poluamaterska liga ne treba se previse zamarat glupostima al nasa je i nemamo bolje jbg. Uvijek je bilo sve na dug i uvijek ce bit tako dokle god se klupski sport ne privatizuje skroz jer samo tako moze konkurisat nekim drugim ligama na vecem nivou. Kakva nam je drzava takav je i sport. Sto se tice stadiona ako grad bude do pola izgradio istok u naredne dvije godine bit ce ekstra jer velika je to investicija za nase uslove i kapacitete. Kasnije ce vjerovatno uletit neko s privatnim kapitalom jer se spominje neki trzni centar u sklopu tribine. :salut: ;)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 feb 2017, 21:26

Moze li se negdje pogledati snimka danasnje utakmice protiv Veleza (onaj dio do prekida naravno)
& $ ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 feb 2017, 21:30

jebote nismo lobotomci da nema prava na razliku o misljenju...
deri xexor boli te ****....
ovo me baci na razu mujanovic kad se zalila treneru... :urnebes: :rol:

pirija **** bus su nam zapalili.picko jedna plemicka.
danas igrace ganjali.. i onaj mali hajdar...
i ovaj drugi mali sto igra nista bolje necemo proc...sve to treba pocerat,**** motkom...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 feb 2017, 21:30

Kad ne valja kritikuje se, kad valja pohvali se to je valjda neka logika! Ali Čubaka moj tvoje je samo da gluposti pises i negativu siris. Informacije kupis na hametovoj pijaci pa nas tusis ovdje :!: ne vjerujem da je mene SARS prijavljivao, to je fin i kluturan momak a i da jeste halalim mu. Za moj ban je zaslužan četverooki hobit kojeg ovim putem pozdravljam :kafa:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:38

Ma mkadunce jedno ja sam ti vjerovatno sa tatom gledao slobodu kad ti nisi bio u njegovom malom mozgu da se napravi, vise sam popio kafa na stadionu i pigledo omladinskih utakmica nego sto si ti izguglo szranica. I prije 4 dana sam sjedio sa zeljom , bucom, ragetom , acom ako uopste znas ko su ti ljudi. Sve se tu cuje i dobre i lose stvari u klubu, neozbiljno je predstavit nove dresove i nakon 3-4 dana objavit da se nastavlja sa patrikom saradnja. Uopste nisam kritikovao sto su izabrali taj sportski brend, al nakon 3-4 dana opet patrik. I na stadionu ljudi kazu kako je bilo

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 feb 2017, 21:38

intercontinental je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Evo da se javim da mi je istekla kazna - suspenzija za vrijeđanhe koje je prijvio SARS, a nije prijavio svog istomisljenuka i sad ću zbog takvih ispranih mozgova jos zesce kritikovat piteze uprave a i pihvaliti dobre kao sto je dovođenje niva tri igraca. E sad uprava nam nije rekla zasto odjednom ponovo saradnha sa patrikom. Evo zasto. Prije par dana Ibrić je otisao u Zvornik kako bi od firme koja ih zastupa ovu firmu iz kragujevca u BiH preuzeo opremu. Pisto je tamo otisao bez feninga a dogov je bio da prilikom preuzimanha donese 30 % novca a ostalo na rate isti su odbili predat opremu a nova uprava je telefonski raskinula ugovor. Kontaktirala patrik i isti su im na odgođenjo plaćanje ispirucila opremu t.j dresove koje smo koristili 2014, tako da smo krenuli sa dugovanjima i zaduzivanjima.
Otkud onda igramo prijateljske u tim famoznim Ardu sport dresovima?

Kupili u Bingu :urnebes:
Svi sve znaju a 90% veze nemaju
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:41

I niko ovdje pa i ja nisam napao Gorana, memproma nerku itd, napafa se senad i njegove ishitrene izjave jer i on kao i azmir izgleda zeli da vedri i oblaci samo sto AH zelio da licno upravlja svojim novcem a ovaj tuđim. Licno mu je solinas pistavio na crveno crni fb pitanha a nije odgovorio

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 feb 2017, 21:43

fukaratz je napisao/la:Kad ne valja kritikuje se, kad valja pohvali se to je valjda neka logika! Ali Čubaka moj tvoje je samo da gluposti pises i negativu siris. Informacije kupis na hametovoj pijaci pa nas tusis ovdje :!: ne vjerujem da je mene SARS prijavljivao, to je fin i kluturan momak a i da jeste halalim mu. Za moj ban je zaslužan četverooki hobit kojeg ovim putem pozdravljam :kafa:
Tek si se vratio, a već bi da ideš... :kafa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 feb 2017, 21:45

Čubaka imam zamjerku jednu: ne razumijem pola stvari sto pises jer fulas slova kao da kopitima udaraš po tastaturi :!: a to za tvoje sjedenje ti si mogao sjediti jedino s Legom iz Slavinovica i Ruzom iz Simin Hana, eventualno sa Pupom sindikalcem :kafa:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:52

Hahahahaha, vidim da znas sve eminentne ljude svog intelekta. ****. Jebu me ove puljke na alcatelu ma fulam. A da ti negovorim za kopitu. Al vidimo se uskoro no sikiriki pa ispricamo ko i prije samo normalnije, kako se ljudi preko noći mjenjaju. Da im dođe radovan za predskednika UO nebi smjeli pricat protiv njega

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 feb 2017, 21:55

ajde ba kakve veze ima i u mene je saka ko lopata...
al kad mlatnem ko neskafe...**** si i sprijeda i odzada.i na kant.. :urnebes:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 21:56

Isto izjave fazle. Kleo se u kostića, slike po fb, kralj , legenda, covjek trazi samo svoje, ovaj objavi smrad ko ga **** ko k.. Igrac

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 feb 2017, 21:57

Banuj nas sve ba.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 feb 2017, 21:58

DoeTz je napisao/la:Banuj nas sve ba.
kakav ban istucu ga bogami :urnebes: :nedam:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Zigazaga i 8 gostiju.