kakanj84 je napisao/la:kakvi naši mediji SVI SU POD utjecajem politike a i nema adekvatnog novinara..
POCELI SU TRENIRAT JUTROS BIO SAM NA TRENINGU i gledo sam AL TO JE SVE NAZOR!!!
SVAKAKO BI BILO NAJBOLJE DA SE ISPADNE RASTJERA GAMAD I ONDA IZ POCETKA KAO BOSNA VISOKO I EVO LJUDI SAD glavni pretendenti za premier ligu.
NISTA OVO NE VALJA!
TUŽNO I ŽALOSNO. ..

kuknjava
Stvarno evo godinama pratim malo taj nas fudbal i ako ikom treba reset to je Rudar Kakanj . Pa vi ste jedno 3 4 godine zaredom bili nadomak PL i uvjek vas neko preskoci i sad ste u stanju obitavanja u ovoj preskupoj ligi u kojoj klubovi koji ostanu dugi niz godina propadaju , jer je preskupa .
Uvjek puno klubova ispada, pa se moras noktima borit da ostanes i tako svaka marka ide u to i nedozvoljava klubu nikakvu sansu za gradnju novih infrastruktura i eksperimenata sa svojim igracima.
Ja kao eto recimo poznavaoc nogometa i prilika u nasim ligama sam gledao Bosninu patnju tako godinama i sreca pa su ispali ono prije par godina kad je Sloboda, ja mslim pustila Banovicima il tako nes ne sjecam se . Tad su konacno otisle starudije iz kluba a klub preuzela omladina i ono recimo 30 godisnjaci i ljudi su imali jasan plan koji nije bio horuk daj da sklepamo ulazak u najskuplju ligu koju ne prati niko pa cemo nes.
Ljudi su prvo od ako se sjecate kakav je bio stadion Bosne ( ruglo ) napravili teren pomocni sa vjestackom podlogom i reflektorima , preduslov za ikakve akademije i svoj pogon , pa su uradili svasta sa glavnim terenom ogradama , svlacionicama , nove stolice , testirali su i natkrivanje koje mogu zavrsit i imaju plan za istocnu tribinu , nejse . Ljudi rade stvar jednu po jednu sa pogledom na moderni fudbal . To sve sto se uradilo je privuklo i sponzore i razne reprezentacije , ekipe koje se spremaju u Visokom. .Usporedo su usli u ovu ligu kad su bili finasijski spremni da u roku od par sezona napadnu PL o evo druga sezona vec su u igri . Rudar mora reboot uradit , sa mladim ljudima koji misle dugorocno. Inace mi se gadi NSBiH kakve uslove postavlja ekipama iz ove lige da se pojedini klubovi ne mogu odrzat , a kamoli napravit koji teren il koju tribinu sto bi trebalo bit u interesu jel tog saveza . Takodje morali su nametnuti pa makar 3 igraca ispod 21 god da mora igrat u ovoj ligi u interesu fudbala. Al kad oni ne mogu dozvolit od silnih kotizacija klubovima da naprave terene na kojima djeca mogu smirit loptu da ne skoci ljevo il desno , kako ce im ista bit u interesu . Rudar po meni mora nac negdje prostor da ulozi u Rudar opet a ne u NS BiH. Sretno!!!