FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 01 feb 2017, 17:30

Eto nam naše djece, ma mrš :puke:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 feb 2017, 17:30

Pa zar nije Hajdarević trebao ići na pripreme?

Joj da je ovo smeće otjerat, pa nek ide i Škaha s njim ako je to cijena, samo nek se makne od kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 feb 2017, 17:41

wobly92 je napisao/la:Pa zar nije Hajdarević trebao ići na pripreme?

Joj da je ovo smeće otjerat, pa nek ide i Škaha s njim ako je to cijena, samo nek se makne od kluba.
A Zilkić? I on je haman njegov :lol: :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 feb 2017, 18:03

Veliki menadzer ne moze da se prestane hvaliti kako nam je doveo Zilkica :lol:

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 feb 2017, 18:25

pinoglavi je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:"Naše dijete" znao biti kapiten, reprezentativac, trpili greske glupe forsirali ga iako je bio bolji golman na klupi, na kraju ode radi 200 i nesto maraka sto mu nije uplaceno, to je meni najgore sto 90% ljudi iz carsije forsira tu pricu "NAŠA DJECA" a ja ne znam ni jednog da nas je zaduzio od nase djece samo gledaju kako ce zacerat.
100% sve je tako, kako se samo pokazao i vratio sve klubu na pravi supacki nacin. Zato samo treba gledat kvalitet a ne ko je ponikao u klubu a ko ne i tacka. ;)
Piric se stavljao na gol da ga prodamo a ne jer je nase dijete.
fazon je kako te "nase dijete" zajebe.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 01 feb 2017, 18:55

Od svih klubova Pirija u Svinjski.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 feb 2017, 19:29

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa zar nije Hajdarević trebao ići na pripreme?

A Zilkić? I on je haman njegov :lol: :lol:
Zilkića zastupa agencija EUROSTAR koja je jedno vrijeme zastupala i Zajka Zebu !
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 01 feb 2017, 19:33

Zilkic nije Husarin igrača ali 50% u Zilkicevom ugovoru ima njegov prijatelj inače covjek koji se ne bavi toliko menadžerstvom vise je biznismen jedina njegova dva igrača su bila Elmir Kuduzovic i Ermin Huseinbasic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 19:51

Evo da se javim da mi je istekla kazna - suspenzija za vrijeđanhe koje je prijvio SARS, a nije prijavio svog istomisljenuka i sad ću zbog takvih ispranih mozgova jos zesce kritikovat piteze uprave a i pihvaliti dobre kao sto je dovođenje niva tri igraca. E sad uprava nam nije rekla zasto odjednom ponovo saradnha sa patrikom. Evo zasto. Prije par dana Ibrić je otisao u Zvornik kako bi od firme koja ih zastupa ovu firmu iz kragujevca u BiH preuzeo opremu. Pisto je tamo otisao bez feninga a dogov je bio da prilikom preuzimanha donese 30 % novca a ostalo na rate isti su odbili predat opremu a nova uprava je telefonski raskinula ugovor. Kontaktirala patrik i isti su im na odgođenjo plaćanje ispirucila opremu t.j dresove koje smo koristili 2014, tako da smo krenuli sa dugovanjima i zaduzivanjima.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 feb 2017, 19:56

xeksor je napisao/la:Evo da se javim da mi je istekla kazna - suspenzija za vrijeđanhe koje je prijvio SARS, a nije prijavio svog istomisljenuka i sad ću zbog takvih ispranih mozgova jos zesce kritikovat piteze uprave a i pihvaliti dobre kao sto je dovođenje niva tri igraca. E sad uprava nam nije rekla zasto odjednom ponovo saradnha sa patrikom. Evo zasto. Prije par dana Ibrić je otisao u Zvornik kako bi od firme koja ih zastupa ovu firmu iz kragujevca u BiH preuzeo opremu. Pisto je tamo otisao bez feninga a dogov je bio da prilikom preuzimanha donese 30 % novca a ostalo na rate isti su odbili predat opremu a nova uprava je telefonski raskinula ugovor. Kontaktirala patrik i isti su im na odgođenjo plaćanje ispirucila opremu t.j dresove koje smo koristili 2014, tako da smo krenuli sa dugovanjima i zaduzivanjima.
Otkud onda igramo prijateljske u tim famoznim Ardu sport dresovima?

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 feb 2017, 19:58

Ako i jedan bude pogodak od mladih extra. Jbg vise ce se truditi od onog ex-interovca. Nadam se da će Vlado praviti tim po svom i po kvalitet.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 01 feb 2017, 19:59

Zasto onda igramo u Ardu Sport dresovima sve prijateljske ?
Sloboda je moja nacija

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 feb 2017, 20:04

Sunderland je napisao/la:Zasto onda igramo u Ardu Sport dresovima sve prijateljske ?
Pusti ga vidiš dap ojma o životu nema i plus Arrdu Sport je iz Užica a ne Kragujevca

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 feb 2017, 20:09

Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi :opaopa:
Sloboda Tuzla

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 01 feb 2017, 20:22

intercontinental je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Zasto onda igramo u Ardu Sport dresovima sve prijateljske ?
Pusti ga vidiš dap ojma o životu nema i plus Arrdu Sport je iz Užica a ne Kragujevca
Jako dobri dresovi iskreno da vam kazem, ali ovaj dio o toga da smo raskinuli mi cudan. Posebno sto vlasnik kaze da je jako zadovoljan sa dogovorom sa Slobodom.

I da Ardu Sport niko ne zastupa u BiH nego ljudi sami rade.
Sloboda je moja nacija

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 01 feb 2017, 20:29

Idemo insajderi hahhahaha, ja majko draga kakvih pacijenata ovdje ima :crazy: :urnebes:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 feb 2017, 20:36

Hahahah imamo pobjednika, gasi internet :D
Niko, niko, samo Sloboda

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 feb 2017, 20:59

fukaratz je napisao/la:Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi :opaopa:
Pozdrav i ti si se vratio gospidine, jos ti nusam zaboravio psovanje majke. A ovaj rektakni alpipinista SARS koji je svu pamet svijeta pikupio pa da mu kazem igraju u dva kompleta dresova koji su dobili reprezentativbo i koje su pripremili na tusnju za dvije prijateljske utakmice. A sto onda treniraju u komplet patrikovoj opremi , i ako si blizak toliko sa upravom pitaj onda sto se ekrem iz zvornika vratio praznog kombija. I uvazavam opasku da firma je iz Uzica , a sto je uvezeno preko firme iz zvornika i to pitaj upravu

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 01 feb 2017, 21:02

xeksor je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi :opaopa:
Pozdrav i ti si se vratio gospidine, jos ti nusam zaboravio psovanje majke. A ovaj rektakni alpipinista SARS koji je svu pamet svijeta pikupio pa da mu kazem igraju u dva kompleta dresova koji su dobili reprezentativbo i koje su pripremili na tusnju za dvije prijateljske utakmice. A sto onda treniraju u komplet patrikovoj opremi , i ako si blizak toliko sa upravom pitaj onda sto se ekrem iz zvornika vratio praznog kombija. I uvazavam opasku da firma je iz Uzica , a sto je uvezeno preko firme iz zvornika i to pitaj upravu

Ja nisam druze blizak niskim, nego te pitam silom prilika znam vlasnika Ardua koji mi je juce rekao da je jako zadovoljan ugovorom. Ako se u međuvremenu nesto drugo desilo pitam te sve je moguce nista ne sporim.
Sloboda je moja nacija

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 01 feb 2017, 21:07

xeksor je napisao/la:
Ja sam cuo da je ekremu nestalo goriva kad se vracao iz zvornika i nije imao para da naspe

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.