FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Eto nam naše djece, ma mrš 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa zar nije Hajdarević trebao ići na pripreme?
Joj da je ovo smeće otjerat, pa nek ide i Škaha s njim ako je to cijena, samo nek se makne od kluba.
Joj da je ovo smeće otjerat, pa nek ide i Škaha s njim ako je to cijena, samo nek se makne od kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A Zilkić? I on je haman njegovwobly92 je napisao/la:Pa zar nije Hajdarević trebao ići na pripreme?

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Veliki menadzer ne moze da se prestane hvaliti kako nam je doveo Zilkica 

fazon je kako te "nase dijete" zajebe.pinoglavi je napisao/la:Piric se stavljao na gol da ga prodamo a ne jer je nase dijete.Mustafa10 je napisao/la:100% sve je tako, kako se samo pokazao i vratio sve klubu na pravi supacki nacin. Zato samo treba gledat kvalitet a ne ko je ponikao u klubu a ko ne i tacka.Skojevska je napisao/la:"Naše dijete" znao biti kapiten, reprezentativac, trpili greske glupe forsirali ga iako je bio bolji golman na klupi, na kraju ode radi 200 i nesto maraka sto mu nije uplaceno, to je meni najgore sto 90% ljudi iz carsije forsira tu pricu "NAŠA DJECA" a ja ne znam ni jednog da nas je zaduzio od nase djece samo gledaju kako ce zacerat.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Od svih klubova Pirija u Svinjski.
-
- Kontakt:
Zilkića zastupa agencija EUROSTAR koja je jedno vrijeme zastupala i Zajka Zebu !katarakta je napisao/la:A Zilkić? I on je haman njegovwobly92 je napisao/la:Pa zar nije Hajdarević trebao ići na pripreme?
Joj da je ovo smeće otjerat, pa nek ide i Škaha s njim ako je to cijena, samo nek se makne od kluba.![]()
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
Zilkic nije Husarin igrača ali 50% u Zilkicevom ugovoru ima njegov prijatelj inače covjek koji se ne bavi toliko menadžerstvom vise je biznismen jedina njegova dva igrača su bila Elmir Kuduzovic i Ermin Huseinbasic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Evo da se javim da mi je istekla kazna - suspenzija za vrijeđanhe koje je prijvio SARS, a nije prijavio svog istomisljenuka i sad ću zbog takvih ispranih mozgova jos zesce kritikovat piteze uprave a i pihvaliti dobre kao sto je dovođenje niva tri igraca. E sad uprava nam nije rekla zasto odjednom ponovo saradnha sa patrikom. Evo zasto. Prije par dana Ibrić je otisao u Zvornik kako bi od firme koja ih zastupa ovu firmu iz kragujevca u BiH preuzeo opremu. Pisto je tamo otisao bez feninga a dogov je bio da prilikom preuzimanha donese 30 % novca a ostalo na rate isti su odbili predat opremu a nova uprava je telefonski raskinula ugovor. Kontaktirala patrik i isti su im na odgođenjo plaćanje ispirucila opremu t.j dresove koje smo koristili 2014, tako da smo krenuli sa dugovanjima i zaduzivanjima.
-
- Kontakt:
Otkud onda igramo prijateljske u tim famoznim Ardu sport dresovima?xeksor je napisao/la:Evo da se javim da mi je istekla kazna - suspenzija za vrijeđanhe koje je prijvio SARS, a nije prijavio svog istomisljenuka i sad ću zbog takvih ispranih mozgova jos zesce kritikovat piteze uprave a i pihvaliti dobre kao sto je dovođenje niva tri igraca. E sad uprava nam nije rekla zasto odjednom ponovo saradnha sa patrikom. Evo zasto. Prije par dana Ibrić je otisao u Zvornik kako bi od firme koja ih zastupa ovu firmu iz kragujevca u BiH preuzeo opremu. Pisto je tamo otisao bez feninga a dogov je bio da prilikom preuzimanha donese 30 % novca a ostalo na rate isti su odbili predat opremu a nova uprava je telefonski raskinula ugovor. Kontaktirala patrik i isti su im na odgođenjo plaćanje ispirucila opremu t.j dresove koje smo koristili 2014, tako da smo krenuli sa dugovanjima i zaduzivanjima.
Ako i jedan bude pogodak od mladih extra. Jbg vise ce se truditi od onog ex-interovca. Nadam se da će Vlado praviti tim po svom i po kvalitet.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Zasto onda igramo u Ardu Sport dresovima sve prijateljske ?
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Pusti ga vidiš dap ojma o životu nema i plus Arrdu Sport je iz Užica a ne KragujevcaSunderland je napisao/la:Zasto onda igramo u Ardu Sport dresovima sve prijateljske ?
Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Jako dobri dresovi iskreno da vam kazem, ali ovaj dio o toga da smo raskinuli mi cudan. Posebno sto vlasnik kaze da je jako zadovoljan sa dogovorom sa Slobodom.intercontinental je napisao/la:Pusti ga vidiš dap ojma o životu nema i plus Arrdu Sport je iz Užica a ne KragujevcaSunderland je napisao/la:Zasto onda igramo u Ardu Sport dresovima sve prijateljske ?
I da Ardu Sport niko ne zastupa u BiH nego ljudi sami rade.
Sloboda je moja nacija
Idemo insajderi hahhahaha, ja majko draga kakvih pacijenata ovdje ima

Pozdrav i ti si se vratio gospidine, jos ti nusam zaboravio psovanje majke. A ovaj rektakni alpipinista SARS koji je svu pamet svijeta pikupio pa da mu kazem igraju u dva kompleta dresova koji su dobili reprezentativbo i koje su pripremili na tusnju za dvije prijateljske utakmice. A sto onda treniraju u komplet patrikovoj opremi , i ako si blizak toliko sa upravom pitaj onda sto se ekrem iz zvornika vratio praznog kombija. I uvazavam opasku da firma je iz Uzica , a sto je uvezeno preko firme iz zvornika i to pitaj upravufukaratz je napisao/la:Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi
-
- Kontakt:
xeksor je napisao/la:Pozdrav i ti si se vratio gospidine, jos ti nusam zaboravio psovanje majke. A ovaj rektakni alpipinista SARS koji je svu pamet svijeta pikupio pa da mu kazem igraju u dva kompleta dresova koji su dobili reprezentativbo i koje su pripremili na tusnju za dvije prijateljske utakmice. A sto onda treniraju u komplet patrikovoj opremi , i ako si blizak toliko sa upravom pitaj onda sto se ekrem iz zvornika vratio praznog kombija. I uvazavam opasku da firma je iz Uzica , a sto je uvezeno preko firme iz zvornika i to pitaj upravufukaratz je napisao/la:Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi
Ja nisam druze blizak niskim, nego te pitam silom prilika znam vlasnika Ardua koji mi je juce rekao da je jako zadovoljan ugovorom. Ako se u međuvremenu nesto drugo desilo pitam te sve je moguce nista ne sporim.
Sloboda je moja nacija
Ja sam cuo da je ekremu nestalo goriva kad se vracao iz zvornika i nije imao para da naspexeksor je napisao/la:Pozdrav i ti si se vratio gospidine, jos ti nusam zaboravio psovanje majke. A ovaj rektakni alpipinista SARS koji je svu pamet svijeta pikupio pa da mu kazem igraju u dva kompleta dresova koji su dobili reprezentativbo i koje su pripremili na tusnju za dvije prijateljske utakmice. A sto onda treniraju u komplet patrikovoj opremi , i ako si blizak toliko sa upravom pitaj onda sto se ekrem iz zvornika vratio praznog kombija. I uvazavam opasku da firma je iz Uzica , a sto je uvezeno preko firme iz zvornika i to pitaj upravufukaratz je napisao/la:Kakve insajderske informacije svi smo se najezili:-D sizofrenija je opet u modi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.