Sto reko @Effe underi su majka kladare!

idemo ispostovat i ove dvije grcke od 18:30
Levadiakos u posljednjih 10 meceva dao 1 gol u gostima.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Brao za prvi tiket, ide i drugi samo bi ja ogradio od 70 i neke ako ovako ostane. Udaris po par eura da bas ti levati daju po gol, bice dobre kvote....bodi123 je napisao/la:
Sto reko @Effe underi su majka kladare!
idemo ispostovat i ove dvije grcke od 18:30
Levadiakos u posljednjih 10 meceva dao 1 gol u gostima.![]()
Obicno ne volim graditi, vecinom bezveze bacim pare, ako je sudjeno da ce doci doci ce **** ga, medjutim mozda bacim na ovu Larissu tamo oko 80. minute par eura da daju gol, oni su mi klimavi malo, Levadiakos kad nije mogao dati u 10 utakmica vise od 1 gola, ne vjerujem ni da ce AEKu zabiti do kraja.krmpotich je napisao/la:
Brao za prvi tiket, ide i drugi samo bi ja ogradio od 70 i neke ako ovako ostane. Udaris po par eura da bas ti levati daju po gol, bice dobre kvote....
Ybg, ja volim kocku, nekada mi se pofino isplati. Eo gledam sad na poluvremenu, Larisa daje iduca gol. Kvota je 5,17, mislim nije Pofalic u pitanju i nema 2 minute do kraja. Jos igraju kuci, nekada kladionice stvarno znaju yesti ****. Mozda i ne daju, ali ovo je po meni preveliko potcjenjivanje. Uglavnom, tebi sretnobodi123 je napisao/la:, medjutim mozda bacim na ovu Larissu tamo oko 80. minute par eura da daju gol, oni su mi klimavi malo,
Goooooooool u zadnjoj minuutiii domaci sa crvenimm za 1-196BadBoy je napisao/la:Bemti ti guingamp i oba daju...
nisam nista branio, dobro prodje, ma Larrisa cijelu tekmu imala 2 suta, kontam ako ga dadnu halal im bilo, nece mi biti ni krivo, al nema sanse ipak, levatine teske, ovaj Levadiakos, sta reci za njih tek, od 11 tekmi sad vec u gostima oni zabili na jednoj.krmpotich je napisao/la:Bodi, udri sad na Larisu iduci gol. 3eura i vracas ulog
daj podatkeJDSuns je napisao/la:Wwin posudba neko ??
Izdominirao vecerasbodi123 je napisao/la:daj podatkeJDSuns je napisao/la:Wwin posudba neko ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.