Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Čuo sam da Petar vježba penale na treninzima,
ali na male golove
ali na male golove
Sad gledam gdje ovi igraju, i kako pise, domace tekme igraju na "Gander Green Lane."
To je teren sa plasticnom travom (artificial turf). Kapacitet po onome sto pise na Wiki je nesto vise od 5 hiljada. Bice guzve
Vidjet cemo hoce li Wenger traziti da se igra na nekom drugom terenu zbog trave. Skoro sam siguran da ce traziti nesto.
To je teren sa plasticnom travom (artificial turf). Kapacitet po onome sto pise na Wiki je nesto vise od 5 hiljada. Bice guzve

Vidjet cemo hoce li Wenger traziti da se igra na nekom drugom terenu zbog trave. Skoro sam siguran da ce traziti nesto.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ako mu je procjena penala iznad 0% sign him up!!
Vjerovatno ne bi ni njima smetalo da igraju kod nasih, em mogu svi doci, em ce gledati svoj tim na dobrom stadionu, a I klub ce zaraditi.anell je napisao/la:Dosta raje piše da je moguće da se prebaci utakmica na Emirates.
Win-win situacija, s tim sto ocekujem da ih pobijedimo.
Sta se smijete, bolja tribina nego u Hrasnici gdje nam je reprezentacija trenirala zadnjih 100 godina. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
volim wilsherea al cim neko stavi neke partije nasih ovako sjetim se jednog momka i strasnih partija na pocetku te sezone 2011/2012 kad se rasuo klubMarsal je napisao/la:Kontraa je napisao/la:
Jel ono neko ovde rek'o da je Granitni mačak u Džaku bolji od Jack-a?
2:58![]()
![]()
![]()
Ali kakva doktorska partijaMada za njega bi bolje bilo da ostane negdje drugo ako u Arsenalu Wenger produži...

Zalosna igra. Ne treba se nervirati. Odo gledati one budale iz Londona kako se oni nerviraju I psuju (Claude, DT itd.), da ne moram ja 

Pogledati kako je Jack demolirao vezni red Watforda i pogledati ovu patnju večeras...pametnom dosta!
AMIN da završimo 6ti!

AMIN da završimo 6ti!

Nedisciplina i mentalitet igrac utakmice, Ramsey je samo dio toga.
Baš gledam i komentarišem na twitteruanell je napisao/la:Najrealniji je Ty, kaže kiša kriva![]()
TY on Arsenal payroll i guess ?

Arsenal All The Way !
ekipa kojoj je bek gabriel paulista i ne zasluzuje bolje od 6. pozicije
Pa nije nam on bek.alexis17 je napisao/la:ekipa kojoj je bek gabriel paulista i ne zasluzuje bolje od 6. pozicije
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E a fakat, zbog čega Bellerin nije igrao?! 
Kiša je kriva za sve....igrači Watforda su imali kišnu opremu, IN TY WE TRUST!

Kiša je kriva za sve....igrači Watforda su imali kišnu opremu, IN TY WE TRUST!
Igrao je ovu i jos jednu-dvije na toj poziciji. Jenkinson je odigrao jednu ili dvije takodjer. Vjerujem da ce do kraja jedan od njih dvojice odigrati jos koju i to dodje 6-7 utakmica na kojima prakticno puše 90 minuta. Ne znam zasto Mustafi ne igra desno, jer je i u repki odigrao tu dosta dobrih utamica, a ako vec mora Gabriel nazad sa Kossomanell je napisao/la:Pa nije nam on bek.alexis17 je napisao/la:ekipa kojoj je bek gabriel paulista i ne zasluzuje bolje od 6. pozicije
Igrao je i Ozil krilo, Ramsey također, Walcott špica, Ivobi ofanzivnog veznog, Monreal štopera.....alexis17 je napisao/la:Igrao je ovu i jos jednu-dvije na toj poziciji. Jenkinson je odigrao jednu ili dvije takodjer. Vjerujem da ce do kraja jedan od njih dvojice odigrati jos koju i to dodje 6-7 utakmica na kojima prakticno puše 90 minuta. Ne znam zasto Mustafi ne igra desno, jer je i u repki odigrao tu dosta dobrih utamica, a ako vec mora Gabriel nazad sa Kossomanell je napisao/la:Pa nije nam on bek.alexis17 je napisao/la:ekipa kojoj je bek gabriel paulista i ne zasluzuje bolje od 6. pozicije
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.