Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
da , mislio sam to je gore gamad sva ista haha " !
a , sta ti je ovo Crveno bre ! ??$$
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Navijaci.CoDe je napisao/la:da , mislio sam to je gore gamad sva ista haha " !

Idi desni klik pa otvori sliku,onda ce ti otvoriti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Serija B je zanimljiva samo tako, pazi Torino, Atalanta, Ascoli, Livorno, Piacenza, Reggina, dobre ekipe, dobre tribine!
Firentina-Pisa (kad je Firentina bila u C2)
Firentina

Pisa

Firentina

Pisa

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nemogu da vjerujem kako su dobri ovi iz Cesene
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Stani sada malo sa Talijanima
,procitao sam vest da su Delije dobile 2200 karata za revans.Al' ce da gori u Slovackoj. 

na kojem stadionu igraju i koji je kapacitet?Devil je napisao/la:Stani sada malo sa Talijanima,procitao sam vest da su Delije dobile 2200 karata za revans.Al' ce da gori u Slovackoj.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Samo se nemojte glupirati iza voditelja ko u Češkoj 

Mislim da igraju na nekom neutralnom terenu kapaciteta 13000 jer njihov Tehelne Pole stadion je u fazi renoviranja.nevjernik je napisao/la:na kojem stadionu igraju i koji je kapacitet?Devil je napisao/la:Stani sada malo sa Talijanima,procitao sam vest da su Delije dobile 2200 karata za revans.Al' ce da gori u Slovackoj.
kako citam Marakana je bila najposjeceniji stadion u proslom kolu EL-a (bilo valjda oko 35-40 hiljada dusa), pa slije de Skoplje (Rabotnicki-Liverpool), te Nikozija (Apoel-Jablonec)
evo jedan prelijep koreo na koji sam naletio-Poli Timisoara

evo jedan prelijep koreo na koji sam naletio-Poli Timisoara

Zadnja izmjena: nevjernik, dana/u 01 avg 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste, napisao sam to na temi Zvezde malopre.Jos jedan pokazatelj koliko se voli Zvezda jer nije to ni bio neki atraktivan protivnik,niti smo mi nesta posebno jaki.nevjernik je napisao/la:kako citam Marakana je bila najposjeceniji stadion u proslom kolu EL-a (bilo valjda oko 35-40 hiljada dusa), pa slije de Skoplje (Rabotnicki-Liverpool), te Nikozija (Apoel-Jablonec)
jel zna neko ciji su ovi, cini mi se da je Sparta Prag, al nisam siguran

Ovo , je odlicno ko god daje !nevjernik je napisao/la:jel zna neko ciji su ovi, cini mi se da je Sparta Prag, al nisam siguran
10+
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Mislim da je ovo Livorno,jer me ovaj sa brojem 17 neodoljivo podseca na Nikolu Lazetica.
Ako si pronaso Lazetica, onda je moguce da je i Torino
jer je i tamo igro
evo pogledajte kako se to radi u Indoneziji
[youtube][/youtube]

evo pogledajte kako se to radi u Indoneziji
[youtube][/youtube]
Znam da je igrao ali mislim da ovo nisu Torinezi,ne lici mi na njih.
Zvezda me potpuno razočarala.Izgleda,u njihovom slučaju navijači nisu 12-ti igrač svoga kluba.Sa onakvom podrskom i atmosferom Zvezda je u večini slučajeva gubila utakmice na svom terenu.Neshvatljivo ?? I to protiv slabijih protivnika ( po imenu).Bolje su igrali protiv Bayerna,Milana... i drugih velikih klubova.
Prvo kolo Kupa te sezone, preko 40.000 na Franchijunevjernik je napisao/la:Firentina-Pisa (kad je Firentina bila u C2)
Firentina
http://www.fototifo.it/eventi/20022003/ ... a3_020.jpg
Pisa
http://www.fototifo.it/eventi/20022003/ ... a3_033.jpg

Support Velez, It's logical! ★
Ova reklama ispod TVL, moze znaciti televizija Livorno 

[youtube][/youtube]
Evo za sada samo koreo,dosta vam je i ovo da vas srcka ne opali za ostalo.
Evo za sada samo koreo,dosta vam je i ovo da vas srcka ne opali za ostalo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.