FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije lose ovo sa 4 mladja igraca, valjda ce dvojica od njih proigrati. Ne znam da li su planirali jos nekog nazad i mozda nekog u napadu ili ce ostati treci napadac junior. Mada je i sada, za nasu kukuruz ligu, ova ekipa solidna. Sada je do Vlade da ovu ekipu uigra koliko moze. Sreca pa Vlado ima takvu pojavu i pricu koja je simpaticna i lako je covjeku povjerovati 

Sve je to na dugom stapu, hoce li proigrati...Brdo1919 je napisao/la:Nije lose ovo sa 4 mladja igraca, valjda ce dvojica od njih proigrati. Ne znam da li su planirali jos nekog nazad i mozda nekog u napadu ili ce ostati treci napadac junior. Mada je i sada, za nasu kukuruz ligu, ova ekipa solidna. Sada je do Vlade da ovu ekipu uigra koliko moze. Sreca pa Vlado ima takvu pojavu i pricu koja je simpaticna i lako je covjeku povjerovati
Zaboravljamo da nisu svi Ordagic,i da je on nekada,u onim godinama nosio igru Zvijezde.
Da su ga htjeli i Zeljo,i Sarajevo i da smo pukom srecom (ili Azmirovim novcem)bas mi ga privolili kod nas.
Ovi momci su pak totalno neafirmisani sa skoro nikakvim iskustvom...
Iz licno mog gledista u neka druga vremena,skakao bi od srece zbog te omladine medjutim....
Mislim da radimo pogresno...
Mi smo prakticki na dnu BiH fudbala bez i jednog trofeja,i dzaba i tri Saida sada ne pije vode....
Valjda prvo treba podici sebi rejting uzeti barem dva trofeja,proci barem jedno pretkolo evrope da bi se nadao nekom transferu i nekim solidnim eurima (150-200 000).
Ovi omladinci nece nam donijeti trofej niti u ovakvom stanju kluba,kakav jeste,neki novac od transfera. ..Jer mi u zenitu snage,najvecem u zadnjih 25 god nismo mogli Ordagica,jednog od najboljih igraca lige prodati nikome,ni za kakve pare.
Prvo clanarine uvesti,srediti klub iznutra,vratiti omladinski pogon...regulisati statut i finansiranje kluba....
Sve se to moze za godinu,da ima volje i znanja.
Kod nas dodju ovako lole,glume predsjednika sarnu koju pozajmicu i odose kada im se digne a klub isti,truhne iznutra...
Kako god,pozdravljam ja omladinu i drago mi je,samo kazem kakvo stanje jeste,a ne kako bi mi volili da bude.
FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpisujem od riječi do riječiSaltsity je napisao/la:Sve je to na dugom stapu, hoce li proigrati...Brdo1919 je napisao/la:Nije lose ovo sa 4 mladja igraca, valjda ce dvojica od njih proigrati. Ne znam da li su planirali jos nekog nazad i mozda nekog u napadu ili ce ostati treci napadac junior. Mada je i sada, za nasu kukuruz ligu, ova ekipa solidna. Sada je do Vlade da ovu ekipu uigra koliko moze. Sreca pa Vlado ima takvu pojavu i pricu koja je simpaticna i lako je covjeku povjerovati
Zaboravljamo da nisu svi Ordagic,i da je on nekada,u onim godinama nosio igru Zvijezde.
Da su ga htjeli i Zeljo,i Sarajevo i da smo pukom srecom (ili Azmirovim novcem)bas mi ga privolili kod nas.
Iz licno mog gledista u neka druga vremena,skakao bi od srece zbog te omladine medjutim....
Mi smo prakticki na dnu BiH fudbala bez i jednog trofeja,i dzaba i tri Saida sada ne pije vode....
Valjda prvo treba podici sebi rejting uzeti barem dva trofeja,proci barem jedno pretkolo evrope da bi se nadao nekom transferu i nekim solidnim eurima (150-200 000).
Ovi omladinci nece nam donijeti trofej niti u ovakvom stanju kluba,kakav jeste,neki novac od transfera. ..Jer mi u zenitu snage,najvecem u zadnjih 25 god nismo mogli Ordagica,jednog od najboljih igraca lige prodati nikome,ni za kakve pare.
Prvo clanarine uvesti,srediti klub iznutra,vratiti omladinski pogon...regulisati statut i finansiranje kluba....
Kod nas dodju ovako lole,glume predsjednika sarnu koju pozajmicu i odose kada im se digne a klub isti,truhne iznutra...
Kako god,pozdravljam ja omladinu i drago mi je,samo kazem kakvo stanje jeste,a ne kako bi mi volili da bude.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ma pisao sam davno na temi da je nama prioritet organizacija i stabilizacija kluba sa svim sto si pobrojao. Jedino s tim mozemo postizati rezultate, ad hoc potezi nigdje ne vode, vec samo pravi, organizovani, stabilan Klub. Osvrnuo sam se na ovu 4 igraca, mozda bude nesto od svega toga.Saltsity je napisao/la:Sve je to na dugom stapu, hoce li proigrati...Brdo1919 je napisao/la:Nije lose ovo sa 4 mladja igraca, valjda ce dvojica od njih proigrati. Ne znam da li su planirali jos nekog nazad i mozda nekog u napadu ili ce ostati treci napadac junior. Mada je i sada, za nasu kukuruz ligu, ova ekipa solidna. Sada je do Vlade da ovu ekipu uigra koliko moze. Sreca pa Vlado ima takvu pojavu i pricu koja je simpaticna i lako je covjeku povjerovati
-
- Kontakt:
Mnogi će se nadam se naći u ovom klipu... kuknjava kuknjava
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
. . Subić ima problema sa preponama . .
Ekipa SportSport.ba je krenula za Antaliju, dole smo tokom priprema bh klubova.
Ako ne bude stream obezbijedjen od strane protivnickih klubova radicemo video prenos utakmica (tj. Pokusati, jer ko zna kakva glupost se moze desiti da nas onemoguci)
Takodjer mozete ocekivati i izvjestaje, fotke, izjave, snimke treninga isl u skladu s onim za sta budemo imali dozvolu od kluba.
Ako ne bude stream obezbijedjen od strane protivnickih klubova radicemo video prenos utakmica (tj. Pokusati, jer ko zna kakva glupost se moze desiti da nas onemoguci)
Takodjer mozete ocekivati i izvjestaje, fotke, izjave, snimke treninga isl u skladu s onim za sta budemo imali dozvolu od kluba.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
admin je napisao/la:Ekipa SportSport.ba je krenula za Antaliju, dole smo tokom priprema bh klubova.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pisem ovo sve cijelo vrijeme jer bez toga nema uspjeha.Brdo1919 je napisao/la:Ma pisao sam davno na temi da je nama prioritet organizacija i stabilizacija kluba sa svim sto si pobrojao. Jedino s tim mozemo postizati rezultate, ad hoc potezi nigdje ne vode, vec samo pravi, organizovani, stabilan Klub. Osvrnuo sam se na ovu 4 igraca, mozda bude nesto od svega toga.Saltsity je napisao/la:Sve je to na dugom stapu, hoce li proigrati...Brdo1919 je napisao/la:Nije lose ovo sa 4 mladja igraca, valjda ce dvojica od njih proigrati. Ne znam da li su planirali jos nekog nazad i mozda nekog u napadu ili ce ostati treci napadac junior. Mada je i sada, za nasu kukuruz ligu, ova ekipa solidna. Sada je do Vlade da ovu ekipu uigra koliko moze. Sreca pa Vlado ima takvu pojavu i pricu koja je simpaticna i lako je covjeku povjerovati
Barem jedan od ovih mora eksplodirati ali htio sam docarati zasto to nece donijeti puno toga Slobodi...
FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavacrvenocrnitz je napisao/la:
Mnogi će se nadam se naći u ovom klipu... kuknjava kuknjava

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imate na TV ko ima kanal citytv
Drugoligas naas pojde
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zilkic
Veseli se provali ..

Veseli se provali ..
ma prvih 5 minuta stisli sad ih ubismo jojjj kaku vezu ovaj zilkic i lazevski ljudi sta je ovoooo
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Bgm Zilkic najbolji 

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
ma ljdui vezemo igru predobro dugo nije ovako isla lopta od noge do nogr
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Asim cim je u karantinu igra dobro 

Evo Zeca
Zilkic je prejak igrac, bar zasad sto se vidi

Zilkic je prejak igrac, bar zasad sto se vidi
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.