FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dade Bučan 2 gola za Split!
Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Uigraniji smo , stariji za jednu godinu , zašto ne bi ponovo osvojili makar jedan trofej ?bistrikboy je napisao/la:Zvanicni cilj kluba je izlazak u Europu,sasvim realnoGalion je napisao/la:To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.

I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Ja bi volio ovako:
---------------------------------------------------Sehic--------------------------------------------------------
---------Stanic-------------------Mesic-----------------------Bogicevic--------------Radovanovic---------
-----------------------------------------Svraka-------Savic-------------------------------------------------
-----------------M.Beslija------------------------------------------------------Visca------------------------
---------------------------------------------------Zeba-------------------------------------------------------
----------------------------------------Rovcanin------------------------------------------------------------
Eh onda, kad ako Bog da zabijemo jedan gol u prvom i jedan pocetkom drugog, udje Ganchev (defanzivniji od Stanica)
A izadje M.Beslija (posto uvijek izlazi 20-tak minuta prije kraja), a Stanic predje na njegovo mjesto!
2. izmjena 5-6 minuta poslije prve, umjesto umornog Rovcanina (koji ce aBd trcat cijelu tekmu k'o protiv Hapoela) ulazi Pehilj (njega bi najvise volio, naravno ako tada pitanje pobjednika bude rjeseno), Popovic ili Mesanovic (da se malo vrati u formu i tako to)
i 3. izmjena, malo nesto osvjezit kod zadnjih veznih, Culuma ubacit i tako to!
Eto, malo sam se igro Amara
---------------------------------------------------Sehic--------------------------------------------------------
---------Stanic-------------------Mesic-----------------------Bogicevic--------------Radovanovic---------
-----------------------------------------Svraka-------Savic-------------------------------------------------
-----------------M.Beslija------------------------------------------------------Visca------------------------
---------------------------------------------------Zeba-------------------------------------------------------
----------------------------------------Rovcanin------------------------------------------------------------
Eh onda, kad ako Bog da zabijemo jedan gol u prvom i jedan pocetkom drugog, udje Ganchev (defanzivniji od Stanica)
A izadje M.Beslija (posto uvijek izlazi 20-tak minuta prije kraja), a Stanic predje na njegovo mjesto!
2. izmjena 5-6 minuta poslije prve, umjesto umornog Rovcanina (koji ce aBd trcat cijelu tekmu k'o protiv Hapoela) ulazi Pehilj (njega bi najvise volio, naravno ako tada pitanje pobjednika bude rjeseno), Popovic ili Mesanovic (da se malo vrati u formu i tako to)

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- nikad_izvini
- Kontakt:
S tim da si ti ostao u tamo nekim 80-tim i da veze nemaš šta se dešava čim tako pišeš da bi volio da FK djl Papak uzme kup i da Torpedo izbori Europu, zaista te molim, a već su te "ozbiljniji ljudi molili"(a ni ja baš nisam balavac) da ne pišeš gluposti i širiš taj nekakav lokal patriotizam KOJEG VIŠE NEMA.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
FK djl Papku želim da izleti iz lige na glavu a njanjama da budu odlične 14. Vjerujem da nisam jedini i da imam razlog što to pišem i mislim. Flower power politiku možeš prosipati kada nastane neki novi hipi pokret(protiv kojeg nemam ništa al je NESTAO kao što su prošla ta davna vremena).
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Slažem se s tobom oko svega.Damir Rovčanin je odigrao veoma dobro protiv Hapoela , i više zaslužuje da igra od PopovićaEdinTM87 je napisao/la:Ja bi volio ovako:

Možel' mi neko reći kako mogu kupit' onu godišnju za penzionere , jer sam nafato svog deda.Jel' moram nosit' neke papire il' kako ???

I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Volio bih vidjeti Čolića na desnom beku, Svraku umjesto Ćuluma u vezi i Rovčanina umjesto Popovića u napadu.
Ovo ostalo je svakako standardno i oderati DJL seljaka Gracića sa što vecom mogucom razlikom...5 komada je vrlo poželjno, ubiti ih u pojam i ogaditi im fudbal zauvijek.
Primitivac poceo sa Prvakom države praviti cirkus i preko njega svoje neke sitne talove prebijati

Ovo ostalo je svakako standardno i oderati DJL seljaka Gracića sa što vecom mogucom razlikom...5 komada je vrlo poželjno, ubiti ih u pojam i ogaditi im fudbal zauvijek.
Primitivac poceo sa Prvakom države praviti cirkus i preko njega svoje neke sitne talove prebijati

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Svakom svoje misljenje,meni tvoje ne smeta pa ga necu ni komentaristi a ja cu ostati kod svog i mogu reci da mi je mnogo ljepse bilo zivjeti u tom vremenu hipi pokreta nego u ovom vremenu sada,nazovi ga kako hoces(ja mu nemogu neko normalno ime dati).Sve najbolje u privatnom zivotu.nikad_izvini je napisao/la:S tim da si ti ostao u tamo nekim 80-tim i da veze nemaš šta se dešava čim tako pišeš da bi volio da FK djl Papak uzme kup i da Torpedo izbori Europu, zaista te molim, a već su te "ozbiljniji ljudi molili"(a ni ja baš nisam balavac) da ne pišeš gluposti i širiš taj nekakav lokal patriotizam KOJEG VIŠE NEMA.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
FK djl Papku želim da izleti iz lige na glavu a njanjama da budu odlične 14. Vjerujem da nisam jedini i da imam razlog što to pišem i mislim. Flower power politiku možeš prosipati kada nastane neki novi hipi pokret(protiv kojeg nemam ništa al je NESTAO kao što su prošla ta davna vremena).
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Je li Markovic sanirao povredu ?
Njegova pozicija je desni bek, izmedju ostalog.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Očekuje se da se možda pojavi u Međugorju.1921 je napisao/la:Je li Markovic sanirao povredu ?

Inače vidim nikako da se dog. oko dresa, nikako da nam ustanove jedan dres već stalno nešta mjenjaju.

1996
nije mu ovo debi...Ljumani_Banovici je napisao/la:Split-Varteks 4:0
Bucan
62'
Bucan
70'
frajer dao 2 gola u debiju
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma nece se on pojaviti u medjugorju,slomio prst na nozi...zdrav,prav,a ne moze da hoda...nezgodno...valjda ce uskoro moci...u svakom slucaju,lik je kasno dosao,a sad ima i povredu,dobio sam info da se radi o sasvim solidnom igracu za nasu ligu...malo je kasno,ali uigravace se kad bude mogao---zeljo radi dobre stvari...bice dosta radosti za nas ,po svakom pitanju...uskoro...cassanova je napisao/la:Očekuje se da se možda pojavi u Međugorju.1921 je napisao/la:Je li Markovic sanirao povredu ?
Njegova pozicija je desni bek, izmedju ostalog.![]()
- Kontakt:
@Zeba93;Pošto Sam i ja penzioner,mogu ti reči da penzionersku godišnju možeš kupiti,tako što zajedno sa djedom i njegovim ČEK-om od penzije,zajedno dođete u klupske prostorije i kupite godišnju.Nemorate zajedno,može dedo i sam,naravno ako je sposoban i zdrav,mislim ono ako nije metuzalem 90g.,pa ne može hodat!Pozdrav. 

zna li neko šta ima od dva pojačanja što su se spominjala?
Hvala Zlajazlaja-73TM87 je napisao/la:@Zeba93;Pošto Sam i ja penzioner,mogu ti reči da penzionersku godišnju možeš kupiti,tako što zajedno sa djedom i njegovim ČEK-om od penzije,zajedno dođete u klupske prostorije i kupite godišnju.Nemorate zajedno,može dedo i sam,naravno ako je sposoban i zdrav,mislim ono ako nije metuzalem 90g.,pa ne može hodat!Pozdrav.

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
To bi trebao pitati nekog agenta za istraživanje kriminala u fudbalu, koji ti također nebi mogao potvrditi informaciju sa sigurnošću.ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
A hajde sad ti nađi izvor odakle si pokupio tu "informaciju", da svi to vidimo.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Jeste, kazu ovi iz Hapoela molili Culuma da prihvati novcanu ponudu a da zauzvrat pusti utakmicu, jer inace kako bi prosli ovako jakog Zelju ? Mislim halooo
Historija se ponavlja, i Muharemovic je pustio protiv Litexa, jer inace kako bi se drugcije mogao opravdati onako sramotan porzaz.
Znaci kad je zijan i bruka onda je redovno neko prodao.
How Yes No.

Historija se ponavlja, i Muharemovic je pustio protiv Litexa, jer inace kako bi se drugcije mogao opravdati onako sramotan porzaz.
Znaci kad je zijan i bruka onda je redovno neko prodao.
How Yes No.
Milan Ćulum - Pa po meni, ovo uopšte nije neko iznenađenje. Radi se kvalitetno, selekcija je veoma dobra, a izbor ljudi u struci i u klubu i ne može da ne daje rezultate. Sad kad se osvrnem i pogledam ljude u "Želji" koji nas okružuju i brinu da sve funkcioniše kako treba, onda su sasvim razumljivi naši rezultati. Uz njih, tu su i najbolji navijači na ovim prostorima. Zaista su nam velika podrška. Kad je teško, kad ti ne ide, oni su tu i naprosto te trgnu. Meni je atmosfera na Grbavici neverovatna, 8 000 gledalaca, ali pazi, protiv Travnika, uz svo dužno poštovanje toj ekipi koja se zaista dobro držala. Baš sada, na portalima, gledam da u Srbiji ima nekih bojkota od strane navijača a mi igrači znamo da bez publike, a kada te ne ide, obično odigraš nerešeno ili izgubiš.
Željezničar i izlazak u Evropu?
- Mene pre svega interesuje ta stabilnost kluba, finansijska konstantnost, rešena mnoga pitanja koja su važna da bi klub u kontinuitetu proizvodio dobre rezultate. To su po meni važnija pitanje nego razgovori o Evropi. Tek kada se to reši onda se i o inostranstvu može razgovarati, o tim inostranim nastupima. Kako da to objasnim, nama Evropa ne treba ako ćemo igrati samo jednu ili dvije utakmice. Moj ugovor je na principu 1+1 i ne vidim razloga da se ne produži, da i ja budem deo te priče.
_________________________________________________________________________________________________
Čovjek koji ovako prica u toku sezone, nikad ne prodaje tekme.
Željezničar i izlazak u Evropu?
- Mene pre svega interesuje ta stabilnost kluba, finansijska konstantnost, rešena mnoga pitanja koja su važna da bi klub u kontinuitetu proizvodio dobre rezultate. To su po meni važnija pitanje nego razgovori o Evropi. Tek kada se to reši onda se i o inostranstvu može razgovarati, o tim inostranim nastupima. Kako da to objasnim, nama Evropa ne treba ako ćemo igrati samo jednu ili dvije utakmice. Moj ugovor je na principu 1+1 i ne vidim razloga da se ne produži, da i ja budem deo te priče.
_________________________________________________________________________________________________
Čovjek koji ovako prica u toku sezone, nikad ne prodaje tekme.
-
- Kontakt:
ma to su realno gluposti oko namještanja
šta smo mi imali namještat ljudi tamo dali 4 komanda HSV-u u prošloj sezoni evropa lige i da se nas boje u najmanju ruku smiješno
šta smo mi imali namještat ljudi tamo dali 4 komanda HSV-u u prošloj sezoni evropa lige i da se nas boje u najmanju ruku smiješno

Trenutno korisnika/ca: darkangel4 i 5 gostiju.