NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Svaštara
"Mnogo" TT prica, mogao bi biti trejdan zbog toga. Ako to urade onda ce biti jasno da se James ponasa kao vodja kulta koji zrtvuje sve pa i saigrace. Smrdi mi na trejd TT za Ibaku i jos nekog (Payton ?)... Mozda cak i neki three way deal za neku vecu zvijerku... Bice zanimljivo, ali TT nikad nije ovoliko "izlazio u javnost".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
LeBron bi baš šupak ispao takvim ponašanjem. Mada me i ovako nervira kao nekog ko ne navija za Cavse. Mogu misliti kako je tebi @Adriano.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako ce mi biti? Svaka mu cast za sve sto je osvojio, ali je poprilicno velika nula sto se tice ljudskih kvaliteta i liderskih. Ok najbolji si igrac tima, ali sto ti treba da prozivas tim preko medija? Pa jedan Cousins koji je nevjerovatna sifra to rijetko radi. Na kraju ce ispasti da je i ovaj FO Cavsa nesposoban da mu sastavi tim. Nema tog FO-a koji moze ispunjavati njegove prohtjeve. I u Heatu je bio nezadovoljan.Kawhi je napisao/la:LeBron bi baš šupak ispao takvim ponašanjem. Mada me i ovako nervira kao nekog ko ne navija za Cavse. Mogu misliti kako je tebi @Adriano.
Htio si Lovea? Dobio si ga i dao Wigginsa i bruku igraca da ocistis salary cap, pa ti nije valjao Love i prozivao si ga. Htio si Tristanu max ugovor? Dobio ga je. Htio si JR-a jer ga mozes kontrolisati? Dobio si ga. Htio si veterane? Dobio si ih. Htio si drogerasa? Dosao ti je, pa nema nista od njega, jer je star i slomljeno mu tijelo sto od droge sto od godina. Htio si Luea? Trener ti je. Htio si Korvera? Dobio si ga. Sve sto si htio, dobio si i poslao tim visoko u luxury tax i normalno da su ruke svezane Griffinu. Sad ti fali rezervni play? Pa da nema Birdmana (kako smijesan nadimak za obicnu smjehuriju od igraca) i Jonesa i McRaea, mogao se potpisati Delly. Svakako od ove trojice nema nikakve koristi.
Ali, bitno je plakati kako nesto fali. Lider? Jest nema sta. Jos mi na qrac idu komentari kako ne moze Cleveland nista bez Jamesa. Pa kako ce moci kad je sve napravljeno onako kako njemu odgovara i kad njega nema kako ce ista valjati? Svi su promijenili nacin igre zbog njega i opet **** nezadovoljno. Mislio sam da je s titulom prestao da sere, ali samo je jos gori, jer ju je on sam osvojio. Jest nema sta, a da nije bilo Irvinga ne bismo vidjeli titulu. James ne bi zabio onakvu tricu da se igralo do Jutela.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja ne mogu da vjerujem kako se okrenu priča u samo mjesec dana. Kad su Ratnici pali četvrti put za redom drugačije se pjevalo. Ovo je jednostavno obično američko medijsko prenapumpavanje bezvezne situacije. Eto rezervni play će okrenuti sve naopačke. Cavsi su aktuelni prvaci, ne vidim zašto ne bi uživali kroz čitavu sezonu. Prvi su na istoku što im nije ugroženo. Niko kroz ove lošije partije da pomene izostanak JR-a. Po meni je njegov povratak bitniji od rezervnog playa. Treniraju svaki dan zajedno i vjerujem da međusobne nesuglasice rješavaju na treningu a ne preko medija. Ne vjerujem da bi ikad postali šampioni da to nije tako.
Nisam veliki fan LeBrona ali neke stvari mu se moraju tolerisati. Previše je on uradio za ovu organizaciju a i čitav Ohio. Ali nije zanimljivo pisati pohvalno nego čekaj sitnicu i oblati. Možda nije zabio ključnu tricu ali je ona blokada Adriano jednako bitna kao i trica. Da se razumijemo, meni bi Irving bio prva napadačka opcija ali sve ostalo što radi LeBron je jedini adut sa kojim možeš opet postati prvak.
Nisam veliki fan LeBrona ali neke stvari mu se moraju tolerisati. Previše je on uradio za ovu organizaciju a i čitav Ohio. Ali nije zanimljivo pisati pohvalno nego čekaj sitnicu i oblati. Možda nije zabio ključnu tricu ali je ona blokada Adriano jednako bitna kao i trica. Da se razumijemo, meni bi Irving bio prva napadačka opcija ali sve ostalo što radi LeBron je jedini adut sa kojim možeš opet postati prvak.
- adriano_leite
- Kontakt:
@klokan rekao sam svaka mu cast za sve. Medjutim, nema potrebe da se pljuje po saigracima zbog rezervnog playa a doveo si raspalog Birdmana i ostale uhljupe a nisi potpisao Dellya. Delly je mogao biti nas za 6-7 miliona po sezoni, glavu dajem da bi uzeo toliko da ostane s nama.
Aktuelni smo prvaci ali nema potrebe da se ista govori u medijima. Sve treba da ostane u svlacionici ili Griffinovoj kancelariji. Kad si procitao ili cuo da Duncan sere po nekom? To je ta razlika koja meni ide na zivce, a kao navijac tog tima kojeg sam pratio i u lutriji, imam pravo da iznesem svoje nezadovoljstvo. Da nije tako bajno, govore i rezultati koje upravo biljezimo. Vjeruj mi da zelim dobro Cavsima, vise od bilo koga na ovom forumu, ali logicno je da ne mogu ni ja ni bilo ko drugi uticati na situaciju. Ali, imam pravo da iznesem svoje misljenje, kao i svako drugi.
Aktuelni smo prvaci ali nema potrebe da se ista govori u medijima. Sve treba da ostane u svlacionici ili Griffinovoj kancelariji. Kad si procitao ili cuo da Duncan sere po nekom? To je ta razlika koja meni ide na zivce, a kao navijac tog tima kojeg sam pratio i u lutriji, imam pravo da iznesem svoje nezadovoljstvo. Da nije tako bajno, govore i rezultati koje upravo biljezimo. Vjeruj mi da zelim dobro Cavsima, vise od bilo koga na ovom forumu, ali logicno je da ne mogu ni ja ni bilo ko drugi uticati na situaciju. Ali, imam pravo da iznesem svoje misljenje, kao i svako drugi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Iskreno ja ni ne vjerujem da je on uopšte i imao takve izjave. Jednostavno to mediji izvuku iz konteksta i onda više puta ponovljena laž postane istina. Postojale su i gore situacije da kritizira saigrače al nije to činio. Oživio je mnoge karijere od panjeva napravio igrače a sad ispade neki egocentrik. Koliko znam više puta je izabran među ostalim ekipama za najpoželjnijeg saigrača. Na proslavi titule čovjek se zahvali i hebenom Sasi Kaunu. Delly je izvukao maksimalno iz situacije vjerujem da je želio ostati za manje pare da bi to i učinio ali nije. Ovdje se jednostavno pravi sapunica. Sad se čeka da Barkley odgovori pa opleti dalje. Cavsi igraju sa rezervom. Kad ih gledaš to se i primijeti. U PO se sve mijenja.
LeBron nikada ni u jednoj recenici nije pljuvao saigrace,ostalo mi je smjesno i komentirati.TT nece biti trejdan,a da je LeBron neki serif nabio bi nogom Lovea za jednog od najboljih prijatelja u ligi,ali opet nije,a taj isti Love nije bas najljepse se izrazavao o LeBronu u jednom djelu protekle sezone i ne znam otkud je sd problem sto LeBron trazi back up playa,jasno je da Irving ne moze sam iznjeti na playu sezonu?,a jasno da Kay jos uvijek ne moze biti faktor.Sto se tice uprave radjeni su neki jako dobri potezi i tu nema prigovora,ali kada se boris sa azdahom kakvi su Wariorsi onda treba sve resurse do kraja iscrpiti da bi uopce bio konkurentan da osvoji back to back titulu i zato LeBron tako cesto trazi da se sve kockice posloze,ne zaboravi da je bio ljut i na pocetku sezone jer smo usli nekompletni jer JR nije bio potpisao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako ba prvo mjesto nije ugroženo? 

Pa jednostavnoSteph je napisao/la:Kako ba prvo mjesto nije ugroženo?

Boston i Wizardsi su ozbiljniji protivnici za Cavse u PO od Drejkove prćije 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Istok odavno nije izgledao konkurentniji, tako da se ne mogu složiti s tobom 

Možda za osmo mjesto
Meni su Atlanta i Chicago iz prošlih sezona puno bolji od ovih trenutnih konkurenata. Al kakogod ga okreneš ovo je smiješno u odnosu na zapad.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Cavsi bi mogli imati najviše problema u prvoj rundi, jer im ne leže Bullsi i Bucksi. Na papiru su Cavsi x puta jači, al' vid'li smo ove sezone koliko su se mučili sa ovim rubnim PO ekipama (doduše, Bucksi su sad van mjesta koja vode u PO).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jesu Boston i Wizardsi ozbiljna prijetnja ali će teško slaviti u seriji protiv Cavsa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nece niko 100%KingJamesMVP je napisao/la:Jesu Boston i Wizardsi ozbiljna prijetnja ali će teško slaviti u seriji protiv Cavsa
Osim ako ostanu bez sva 3 glavna igraca.
Ali eto sta fali da se mali IT4 nalozi i izvuce G7, ionako vec sad ima veca muda od samog sebe

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- adriano_leite
- Kontakt:
Kad neko s nickom L-Train pise objektivno o Jamesovom ponasanju i da nije serif, a navijao za Heat jer je James tamo igrao 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Slozicemo se,to i nije neka replika..
Kao i ti,iznosim svoje misljenje.
Jbga,ja nisam imao tu srecu da se zaljubim u neku ekipu,pa sam se teska srca pomirio da sam NBA najvise zavolio zbog Jamesa,ah sta cu.
Jbga,ja nisam imao tu srecu da se zaljubim u neku ekipu,pa sam se teska srca pomirio da sam NBA najvise zavolio zbog Jamesa,ah sta cu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakva je tvoja replika? Hajde procitaj sve sto sam napisao oko FO i Jamesa, pa kazi da sam nesto slagao ili da FO nije napravio tim kakav je zelio James.. Pocev od Lovea kojeg je prvi prozivao po twitteru. A sto se tice tog sto si napisao o Kevinu, tog Kevina je James trazio i nije ga se moglo trejdati za nekog Jamesovog havera. Paul je u Clippersima i ne treba nam pg. Wade je bio u Heatu i nije vrijedio ni takvog Lovea, a uz to imas i JR-a a sve si visoke trejdao. Pa i debil Birdman je trebao imati minute. Nije ga se moglo trejdati za Mela zbog Lale. Ko od havera ostaje da ga se dovede za Kevina? Ti ocigledno neces da skontas da je svaki igrac u ekipi po zelji Jamesa. I jos imas obraza napisati da je FO imao nekih dobrih poteza, kao da **** FO nista nije uradio da omoguci tvom ljubimcu tim kakav zeli. SVE SU URADILI ZA NJEGA STO SU MOGLI! Iscrpili su sve resurse zbog njega kao da ne postoji sutra. Daj argumente da nisu uradili sve sto je trazio. Ocekujem kvalitetnu repliku.L-Train je napisao/la:Slozicemo se,to i nije neka replika..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja mislim da bilo ko tesko moze uzeti 4 tekme LeBronu na istoku, skoro pa nemoguce..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.