Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ja mislim da je u pitanju jedan covjek...
Ali opet mislim da je Wenger odradio svoje sa Arsenalom. Evo vec drugi mjesec a on nije produzio jos ugovor. Nema smisla da vise davi klub, hvala mu na lijepoj namjeri ali gotovo je sa njim...
? са GT-I9300 уз - &
Ali opet mislim da je Wenger odradio svoje sa Arsenalom. Evo vec drugi mjesec a on nije produzio jos ugovor. Nema smisla da vise davi klub, hvala mu na lijepoj namjeri ali gotovo je sa njim...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako ove godine ne bude neki ozbiljnih promjena pa makar i ova dvoijca(Sanchez i Ozil) otisla nastavljamo agoniju i dalje.
Nek ode i Sanchez makar bi probudio onu bagru u londonu od navijaca da pokrenu neki protest ili nesto slicno ovako cemo i dalje da imao klasicne arsenalove sezone.
Nek ode i Sanchez makar bi probudio onu bagru u londonu od navijaca da pokrenu neki protest ili nesto slicno ovako cemo i dalje da imao klasicne arsenalove sezone.
Kad počinje onaj cirkus na FanTV
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aaron Ramsey nas je uništio večeras. Pogurao je Watford kod prvog gola direktno a kod drugog nije prihvatio loptu iz auta kako treba i 2:0. Samo je još trebalo da dobije crveni karton i da nas zakuca prije 90-te minute. Ali i bez toga...zašto Gabriel na boku a Bellerin sjedi na klupi. Brazilac se boji svoje sjene i paničari a u napadu je gotovo beskoristan. Ovo je utakmica gdje se treba napadati a ne pojačavati skok igru u odbrani. Monreal je sve osim kvalitetan lijevi bek. Možda hokejaš (način trčanja) i nikad pod pritiskom ne reaguje mirno već u panici pravi idita od sebe. Ramsey je najveće razočarenje sezone. Nakon odilčnog nastupa na EURO 2016, u Arsenalu je onaj isti kao prije pet godina i ranije. Izgubio samopouzdanje i sad nezna gdje udara. Treba ga dati u Cardif na posudbu...do kraja života. Ozil je stvarno sad pretjerao kao i Sanchez. Igraju sami. Kad bi Sanchez otišao u WC, Ozil bi njemu dao loptu a ne onom bolje postavljenom igraču. Previše soliraju, što je možda ponekad i opravdanao jer se nemože probiti odbrana protivnika, ali večeras po onom vremenu i terenu je sve bilo...silovanje. Lucas je trebao dobiti priliku prije Walcotta,upravo zbog uslova na terenu ali i rezultata. On jednostavno nije za ovakvih utakmica. Giroud je opet uključio PAUSE i čekaćemo ga koju sedmicu da da gol. Što nije bilo Welbecka???? Neko je napisao a do večeras nisam to htio priznati...postali smo pravi LOSER-i,underdog...Loše mi je od svega večeras.
A nadao sam se da cu jednog dana promijeniti potpis i staviti ''Profesore oprosti mi na neznanju !! '' ali nema od toga nista 

-
- Kontakt:
---Cech---
Bellerin-Mule-Kos-Gibbs
----Coq---Ox---
Iwobi--Ozil--Alexis
--Wellbz---
Zamislite ovako protiv Chelsea,moja prognoza 7:0
Bellerin-Mule-Kos-Gibbs
----Coq---Ox---
Iwobi--Ozil--Alexis
--Wellbz---
Zamislite ovako protiv Chelsea,moja prognoza 7:0

Wenger: "We hit the bar, they made fantastic saves. If you look at the chances, we were unlucky to lose the game."
UNLUCKY ooooj yebem ti dan UNLUCKY
UNLUCKY ooooj yebem ti dan UNLUCKY
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mentalitet mu ko u Bosanaca 92. Puca se u Brčkom 15 kilometara od nas, a naši ljudi ma neće kod nas. Ignorancija se treba medicinski liječiti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la:Mentalitet mu ko u Bosanaca 92. Puca se u Brčkom 15 kilometara od nas, a naši ljudi ma neće kod nas. Ignorancija se treba medicinski liječiti

Max Allegri
Hajmo se nać gdje, gledat tekmu i navijat za Bayern zajednoVGS je napisao/la:Ljudi shvatite vise da navijate za pogresan tim u utakmicama Arsenala, pravi fanovi ce navijati protiv i tako prizeljkivati brzi odlazak kancera ekipe, uvazenog profesora

Nema od toga velike koristi on je tu ispunio cilj osmina finala nece mu niko zamjeriti ispadanjecoelho41 je napisao/la:Hajmo se nać gdje, gledat tekmu i navijat za Bayern zajednoVGS je napisao/la:Ljudi shvatite vise da navijate za pogresan tim u utakmicama Arsenala, pravi fanovi ce navijati protiv i tako prizeljkivati brzi odlazak kancera ekipe, uvazenog profesora

Ispadanje iz top 4 bi vec bila ozbiljnija stvar. Profa odlazi i sve ti je oprosteno !
Ovaj Watford jednu gostujucu pobjedu imao do ovog gostovanja
Prvo poluvrijeme odron,patnja za oči i na kraju još i dobar rezultat,.Silovanje lopte,nervoza,ocajni pasovi,smiješne reakcije,.
U drugom mnogo bolja igra,vjerovatno i najbolje što ova ekipa može ponuditi ali izostala je realizacija da bi se uzeo bod ili cak i tri,.

Prvo poluvrijeme odron,patnja za oči i na kraju još i dobar rezultat,.Silovanje lopte,nervoza,ocajni pasovi,smiješne reakcije,.
U drugom mnogo bolja igra,vjerovatno i najbolje što ova ekipa može ponuditi ali izostala je realizacija da bi se uzeo bod ili cak i tri,.
Perez izgleda mora osvojiti zlatnu loptu bi bio bar na klupi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sigurno je neka fantomska povreda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vezni red nam je defanzivno jak i to nam je najveća prednost danas
Jest Kokelan jak u ovoj situaciji. Obavezno ga pratite na ponovljenom snimku 

E dugo nam je trebalo da ga primimo 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Neandertalac
- Kontakt:
Faul i crveni karton za onaj lakat u glavu kod gola.soccerfan je napisao/la:E dugo nam je trebalo da ga primimo
Još im priznao go.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
najvise mi je zao Sancheza sto se ovoliko pati
gabriel ganja muhe po terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.