FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Nek se iskoristi ono jedno pravo za odgodu sto sam predlagao, najdalje na 7 dana (sto znaci da se moze odigrati najdalje do narednog utorka), ali se potrudite i prije tog roka odigrati. 2.kolo odigrajte u redovnom terminu koji je od petka do nedjelje bez odgode, u suprotnom nema bodova iz 2.kola jer je pravo na jednu odgodu iskoristeno.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- CROtorious
- Kontakt:
Ja sam tu i igram svaki dan prijateljske dok on ima problema sa svojim accom i ne moze se spojit na onaj drugi da odigra utakmicu.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
A onda nek FIFA i Infantino odluce da li moze biti odgode i da li ce to biti na 7 dana ili do nedjelje 

Crotorius je aktivan, dakle tu je i kao što vidimo pokušava dogovoriti utakmicu, a sa druge strane Pozde ne odgovara(pretpostavljam čeka da mu deaktiviraju acc., ili da kupi novu fifu, ne bih znao reći).
Ovako ćemo. S obzirom da igrač ima pravo u toku grupne faze odgoditi utakmicu za 7 dana, onda ćemo to primijeniti u ovom slučaju.
Ali pazite, to bi bila odgoda od strane Pozdea, a ne Crotoriusa. Dakle, Crotorius to svoje pravo odgode ima i dalje.
Pozde ima do rok do četvrtka, 23:59, da kaže da želi odgodu, u protivnom se piše zvanični rezultat 3:0 i bilježim tri boda Crotoriosu.
Što se tiče druge utakmice iz ove grupe B, važi isto.
Srdačno, Gianni Infantino
Ovako ćemo. S obzirom da igrač ima pravo u toku grupne faze odgoditi utakmicu za 7 dana, onda ćemo to primijeniti u ovom slučaju.
Ali pazite, to bi bila odgoda od strane Pozdea, a ne Crotoriusa. Dakle, Crotorius to svoje pravo odgode ima i dalje.
Pozde ima do rok do četvrtka, 23:59, da kaže da želi odgodu, u protivnom se piše zvanični rezultat 3:0 i bilježim tri boda Crotoriosu.
Što se tiče druge utakmice iz ove grupe B, važi isto.
Srdačno, Gianni Infantino
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 31 jan 2017, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nikad nisi volio afrikate.mirgerr je napisao/la: Što se tiće druge utakmice iz ove grupe B, važi isto.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Yebi ga, popravio sam se sa tim arefatima što bih ja rekaoJeftha je napisao/la:Nikad nisi volio afrikate.mirgerr je napisao/la: Što se tiće druge utakmice iz ove grupe B, važi isto.

Pišem preko moba pa mi ode prst. Ispravio bih ja to pri ponovnom čitanju

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Meni večeras ne prikazuje nikog onlajn. Da nije kakva produžena minuta šutnje? 
Nikako Liverpool i ja da se dogovorimo oko termina. Trebalo bi uskoro da odradimo tu moju posjetu Anfieldu.

Nikako Liverpool i ja da se dogovorimo oko termina. Trebalo bi uskoro da odradimo tu moju posjetu Anfieldu.
Taman ja mislio opet krenut s najavama kola. Al od tog izgleda nista, jer necemo imati kompletirano ni ovo kolo. Nova sezona, stari problemi.mirgerr je napisao/la:
Nova sezona, stari problemi, ali zato imamo pravilnik i rješenja za te problemeBigDaddy je napisao/la:Taman ja mislio opet krenut s najavama kola. Al od tog izgleda nista, jer necemo imati kompletirano ni ovo kolo. Nova sezona, stari problemi.mirgerr je napisao/la:

Ja se iskreno nadam da će grupa B u ova dva dana odigrati svoje tekme.
Spamm
Spamm
Hmm ovo je tacno da je kolega bio spreman a ja nisam mogao zbog origina zbog novog kompjutera i kodova koje nije prihvatio origin. Ako ne bude moglo da saceka nista onda dajte pobjedu CRO-u 3:0..CROtorious je napisao/la:Cekam ga od nedjelje, jucer trebali odigrat, pa danas i nikako. Uvijek neki problem s njegove strane. Nisam siguran dal cu zbog posla bit dostupan zadnja dva dana roka i zbog tog sam htio sto prije odigrat.BigDaddy je napisao/la:Mora se odigrat do cetvrtka navece, tako nalaze pravilnikCROtorious je napisao/la:Utakmica s Bayernom odgodena do daljnjega. Kolega se ne moze logirat na Origin, a ja sutra nisam dostupan i u cetvrtak ne znam kad radim tako da ne znam kad cemo odigrat.siguran sam da cete pronaci rjesenje
Moze najava za grupu A i CBigDaddy je napisao/la:Taman ja mislio opet krenut s najavama kola. Al od tog izgleda nista, jer necemo imati kompletirano ni ovo kolo. Nova sezona, stari problemi.mirgerr je napisao/la:

Sve je do tebePozde je napisao/la:

Hoćeš li odgodu ili ne, ali pazi imaš onda 7 dana da odigraš sa Crotoriusom tekmu 1. kola. To ne znači da u terminu pet-ned ne moraš igrati utakmicu 2.kola. Jer Cro vjerovatno danas i sutra neće biti tu koliko sam skontao, tako da....
A glede ovog pravila odgode, ono se može primijeniti samo u prvih 5. kola grupne faze. Sve utakmice 6.kola se trebaju igrati u isto vrijeme, a u drugoj fazi takmičenja se ne može iskoristiti ovo pravilo. Onda se remeti kompletno takmičenje(4.-finale, polufinale...)
U kupu također ne važi pravilo odgode.
Spamm
Spamm
Ni Infantino ti nije ravan.mirgerr je napisao/la: Hoćeš li odgodu ili ne, ali pazi imaš onda 7 dana da odigraš sa Crotoriusom tekmu 1. kola. To ne znači da u terminu pet-ned ne moraš igrati utakmicu 2.kola. Jer Cro vjerovatno danas i sutra neće biti tu koliko sam skontao, tako da....
A glede ovog pravila odgode, ono se može primijeniti samo u prvih 5. kola grupne faze. Sve utakmice 6.kola se trebaju igrati u isto vrijeme, a u drugoj fazi takmičenja se ne može iskoristiti ovo pravilo. Onda se remeti kompletno takmičenje(4.-finale, polufinale...)
U kupu također ne važi pravilo odgode.
Ja ocekujem da iducu sezonu poveca na 48 timovaJeftha je napisao/la:Ni Infantino ti nije ravan.

UltraSa je snimio highlightse
Interesuje me kakva je situacija sa ostalim u grupi A, i šta je sa igračima iz grupe B.
Bilo bi dobro da u narednom periodu iz svake utakmice imamo highlightse. Pa da na kraju možemo birati najbolji gol, najbolju odbranu i sl.
Nadam se pozitivnom odgovoru

Interesuje me kakva je situacija sa ostalim u grupi A, i šta je sa igračima iz grupe B.
Bilo bi dobro da u narednom periodu iz svake utakmice imamo highlightse. Pa da na kraju možemo birati najbolji gol, najbolju odbranu i sl.
Nadam se pozitivnom odgovoru

Spamm
Spamm
I da uvede neke novcane nagrade...BigDaddy je napisao/la:Ja ocekujem da iducu sezonu poveca na 48 timovaJeftha je napisao/la:Ni Infantino ti nije ravan.
I da se možda povuče i u potpunosti posveti isključivo organizaciji ligeJeftha je napisao/la:I da uvede neke novcane nagrade...BigDaddy je napisao/la:Ja ocekujem da iducu sezonu poveca na 48 timovaJeftha je napisao/la:Ni Infantino ti nije ravan.

Spamm
Spamm
prvo mi cijeloj ekipi smanjili rejting za 4-5 bodova, a onda sirigu presao u osasunu

Ja koliko znam Rico je još u Sevilli.BigDaddy je napisao/la:prvo mi cijeloj ekipi smanjili rejting za 4-5 bodova, a onda sirigu presao u osasunu![]()
btw. Luciano Vietto je igrač Atletica na pozajmici u Sevilli

Spamm
Spamm
vjeruj da rica jos nisam probao, tako je dobar bio sirigu. nadat se da ce ufatit koju loptumirgerr je napisao/la:Ja koliko znam Rico je još u Sevilli.BigDaddy je napisao/la:prvo mi cijeloj ekipi smanjili rejting za 4-5 bodova, a onda sirigu presao u osasunu![]()
btw. Luciano Vietto je igrač Atletica na pozajmici u Sevilli. Ne znam šta pravilnik kaže... da li ćemo dopustiti Viettu da nastupi protiv Jorgandžija

a vietto igra naravno, ulazi u 80. i zabija glavom u 81.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.