Bice gusto bice 0:3AdisManiacZ je napisao/la:Bit če Utakmiča protiv Olimpik X.
Resultat 0:0.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bice gusto bice 0:3AdisManiacZ je napisao/la:Bit če Utakmiča protiv Olimpik X.
Resultat 0:0.
Da, uz prisustvo veoma bogate publike !!!Senad_tm87 je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Utakmica Olimpik - Željezničar igra se uz prisustvo publike!!!
Odakle ti ova informacija???
Ma on je zvjerka...zahvaljujuci Njemu..ponajvise mislim,Bekric takodjer i ostali ali on se nekako izdvajao...mi smo uzeli TITULU..prodoran brz...nek samo vala pretjera sa onim driblanjem..vazda potez viska ali dobar jeLjumani_Banovici je napisao/la:Split-Varteks 4:0
Bucan
62'
Bucan
70'
frajer dao 2 gola u debiju
ma nisi upravu zahvaljujuci kolektivu i timskom duhu osvojili smo titulu , realno gledajuci svi ovi fudbaleri su slicne kvalitete ili ti ga nekvalitete da bi se jedan od njih isticao i bio u stanju da donese tituluAdnan_Zeljovac je napisao/la:Ma on je zvjerka...zahvaljujuci Njemu..ponajvise mislim i ostali ali on se nekako izdvajao...mi smo uzeli TITULU..prodoran brz...nek samo vala pretjera sa onim driblanjem..vazda potez viska ali dobar jeLjumani_Banovici je napisao/la:Split-Varteks 4:0
Bucan
62'
Bucan
70'
frajer dao 2 gola u debiju
pa to se podrazumjeva , on je unio taj timski duh , samo se treba sjetiti kakve je partije taj isti bucan pruzao pod hoticem i krunicem , a kakve pod osimom i odmah je lako zakljuciti ko je najzasluznijibistrikboy je napisao/la:Niste ni jedan ni drugi u pravu,zahvaljujuci Amaru Osimu smo osvojili titulu!
Ma ja i to sto kazesbistrikboy je napisao/la:Niste ni jedan ni drugi u pravu,zahvaljujuci Amaru Osimu smo osvojili titulu!
ma opet ne treba stvarat nikakav imperativ i stavljat igrace pod pritisak , mislim da je najvaznije konstantno izlaziti u evropu , a ako trofej koji stigne to nam dodje kao bonusAdnan_Zeljovac je napisao/la:Ma ja i to sto kazesbistrikboy je napisao/la:Niste ni jedan ni drugi u pravu,zahvaljujuci Amaru Osimu smo osvojili titulu!..ma nije bitno OSVOJILI SMO
...a naravno i ove sezone OSVAJAMO...
![]()
![]()
,,
Zvanicni cilj kluba je izlazak u Europu,sasvim realnoGalion je napisao/la:To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.
Upravu si nego koji je rez..u Banja luci meni na ovim stranicama pokazuje jos 45+ 0:0 ima sat vremenaGalion je napisao/la:To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.
Ma jarane sad ce njima sudija svirat penal standardica 96 minutaStrauss je napisao/la:Uh kad bi Borac još jedan go zabio. Neriješeno nam najviše odgovara...
A bog zna i je li tačan rez što ovaj momak javljaAdnan_Zeljovac je napisao/la:Ma jarane sad ce njima sudija svirat penal standardica 96 minutaStrauss je napisao/la:Uh kad bi Borac još jedan go zabio. Neriješeno nam najviše odgovara...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Hrammm1921 i 61 gost.