Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sad na rezu.ltati.com gledam,danas bilo oko 60ak nogometnih utakmica.Od toga 4 prijelaza 1/2,2/1,3 utakmice 7+,6-7 utakmica 5+,jos puno utakmica gdje su pobjedile ekipe sa vecom kvotom.
O kosarci necu pricati,darusaffaka,milano...
O kosarci necu pricati,darusaffaka,milano...
Igraj Široki ti si najbolji!
@vedoz, upravu si, nista od benfice. A mislio sam evo 300 kerma iznenada...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Benfica i Valencia danas ziceri.
Milano i nije neko iznenađenje danas.
Milano i nije neko iznenađenje danas.
-
- Kontakt:
E **** ti nebo cekam gol Benfice i sudija debil cist penal u 95 minuti ne svira za Benficu :S fujjjj
Sutra igram protiv leicestera,odlicna kvota na kecu,chelsea bi mogao dvicu,ali radije cu izbjeci tu tekmu
-
- Kontakt:
jel ovo ne igra Embiid J.
admir12345 je napisao/la:jel ovo ne igra Embiid J.
Imaš u NBA gore sve.Philadelphia 76ers @Sixers 9m9 minutes ago
Medical update:
•Embiid (left knee contusion) out tonight. Doubtful for DAL, SAS portion of upcoming road trip. Status for MIA, DAL TBD.
http://****. ba/fudbal/video-kladionicarska-mafija-ne-miruje-ni-tokom-pauze-nevjerovatne-namjestaljke-u-pripremnim-utakmicama/75138
effe evo nesto za tebe brate
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Znali neko koji je razlog odgađanja meca Ostapenko-Vogele.Igrao sam 20.5+ gemova
Odustala Voegele od turnira, kvota 1 ide96BadBoy je napisao/la:Znali neko koji je razlog odgađanja meca Ostapenko-Vogele.Igrao sam 20.5+ gemova
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pozz, koju online stranu kladionicu preporucujete za kladjenje, da je najjednostavnija a najsigurnija sto se tice isplate i slicno? Trenutno sam u Njemackoj pa sam nedavno probao Bet-at-home ali nisam zadovoljan. Malo sam googlao pa vidim da tipico nekad zna praviti probleme prilikom isplate.
Wwin !adnanliv9 je napisao/la:pozz, koju online stranu kladionicu preporucujete za kladjenje, da je najjednostavnija a najsigurnija sto se tice isplate i slicno? Trenutno sam u Njemackoj pa sam nedavno probao Bet-at-home ali nisam zadovoljan. Malo sam googlao pa vidim da tipico nekad zna praviti probleme prilikom isplate.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Problem je drug sto jos uvijek nemam kartice preko koje bi uplacivao na wwin.Najvise mi odgovara neka kladionica koja ima mogucnost uplate preko paysafe card. Wwin koristim kad sam u Bosni pa kupujem xbon.samirr je napisao/la:Wwin !adnanliv9 je napisao/la:pozz, koju online stranu kladionicu preporucujete za kladjenje, da je najjednostavnija a najsigurnija sto se tice isplate i slicno? Trenutno sam u Njemackoj pa sam nedavno probao Bet-at-home ali nisam zadovoljan. Malo sam googlao pa vidim da tipico nekad zna praviti probleme prilikom isplate.
Gdje je Ibro jbt, nigdje ni njeg ni teme? 

Bet365 ili napravi novi račun na wwin-u imaćeš paysafecardadnanliv9 je napisao/la:Problem je drug sto jos uvijek nemam kartice preko koje bi uplacivao na wwin.Najvise mi odgovara neka kladionica koja ima mogucnost uplate preko paysafe card. Wwin koristim kad sam u Bosni pa kupujem xbon.samirr je napisao/la:Wwin !adnanliv9 je napisao/la:pozz, koju online stranu kladionicu preporucujete za kladjenje, da je najjednostavnija a najsigurnija sto se tice isplate i slicno? Trenutno sam u Njemackoj pa sam nedavno probao Bet-at-home ali nisam zadovoljan. Malo sam googlao pa vidim da tipico nekad zna praviti probleme prilikom isplate.
- Stone Island
- Kontakt:
Možda je uspio napraviti grupu na WhatsApp-u pa ga sad bk za nas.bvb je napisao/la:Gdje je Ibro jbt, nigdje ni njeg ni teme?

Hvala za ovo pogledacu cim prije!delinjo je napisao/la:http://****. ba/fudbal/video-kladionicarska-mafija-ne-miruje-ni-tokom-pauze-nevjerovatne-namjestaljke-u-pripremnim-utakmicama/75138
Ja sam nesto malo igrao za vikend, neuobicajeno malo, smucilo mi se vise, mislim da sad slijedi jal duza pauza jal totalna abstinencija. Ne zanima me nesto ni sport vise da ga gledam ovako, doslo mi do nekog haj da kazem "hangovera" sada poslije zavrsetka AO.96BadBoy je napisao/la:Miline,danas nisam nista odigrao,i bolje sto nisam kad vidim rezultate,manta mi se...
Drago mi je da me spomenete ovdje i kad nisam aktivan, vidim imate oci, pametni ste, vidite i sami sve bez da se mora objasnjavati!

Samo tako i pametno decki!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- LittleCule
- Kontakt:
Ajmo Bordeaux po pobjedu 

Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Jest, napravio u grupi pa postavlja nekada aa poceo stavljati na yt klipove o parovimaaStone Island je napisao/la:Možda je uspio napraviti grupu na WhatsApp-u pa ga sad bk za nas.bvb je napisao/la:Gdje je Ibro jbt, nigdje ni njeg ni teme?

BBB 86'
Hajde Lokomotiv malo pritisnut Gran Canariju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.