Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Znate kada ću ja gradnju ove tribine na Grbavici shvatiti za ozbiljno, kada skinu ove satelitske antene sa sjevera.
Malo šale hahahaha

A jarane naselje je svako mjesto gdje ljudi zive, makar to bilo par kuca, ne znaci da nije selo. Svako selo je naselje istovremeno. Na vrijeđanje neću odgovarati, da ne bih rekao da je to upravo dio seljačkog mentaliteta.
-
- Kontakt:
Kako vidim i nedelja radna na grbavici ?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jasta, nema odmora dok traje obnova, druga radna nedjelja zaredom, moraju postovati rok izgradnje a i ljudi se max. trude nema sta, prije su radili do 16h sada i do 17:30, rade, nedjeljom isto, a i ovo lijepo vrijeme im ide na ruku ...HeraklitMracni je napisao/la:Kako vidim i nedelja radna na grbavici ?
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:

1921'
Termin naselje je u BiH vise statisticka jedinica nego bilo sta drugo odnosno u punom nazivu "naseljeno mjesto". Tipa opcina Maglaj se sastoji od naseljenog mjesta Maglaj i ostalih naseljenih mjesta tipa Misurići, Moševac, itd. Postoji i u Općini Centar Sarajevo ista stvar gdje imas "Sarajevo - dio" i onda naseljena mjesta Nahorevo, Poljine, Radava, Mrkovići i Vića.
Ilidza i Vogosca su samo zaslugom politike i borbe izmedju SDP-a i SDA van teritorija Grada Sarajevo (posto su oboje tvrdjave SDA). Vrapcici se mogu prije usporediti sa Semizovcem. Da samo kazem da ovim uopste nikoga ne zelim degradirati (da li je nesto selo ili grad za mene nije bitno koliko drugi parametri) vec dati adekvatnu paralelu.MortemHz je napisao/la:Vrapčići su onda nesto slicno k'o sto su nama Vogošća i Ilidža samo sto su ova 2 nasa navedena doooosta veca.
Dobro si ti ovo objasnio, ja mislim da trebamo ovo završiti i da svi skontamo da su Vrapčići prigradsko naselje i kraj više ove teme..
Mene interesuje kad će skinuti ove satelitske antene sa sjeverne tribine Grbavice
Mene interesuje kad će skinuti ove satelitske antene sa sjeverne tribine Grbavice

- Hrasno1921
- Kontakt:
MrBean je napisao/la:Dobro si ti ovo objasnio, ja mislim da trebamo ovo završiti i da svi skontamo da su Vrapčići prigradsko naselje i kraj više ove teme..

1921'
Hahahahah
Jeli ovo onaj privrednik iz Slobode,..kako se ono zove,.zaboravih?
Sta je on primijetio.Hrasno1921 je napisao/la:MrBean je napisao/la:Dobro si ti ovo objasnio, ja mislim da trebamo ovo završiti i da svi skontamo da su Vrapčići prigradsko naselje i kraj više ove teme..
Mene interesuje kad će skinuti ove satelitske antene sa sjeverne tribine Grbavice![]()

Koji car.
Nego zna li neko kad je najavljeno zavrsavanje ove istocne tribine,posto vidim radi se bas brzo za nase BH standarde?
05.08., mada vidim da navijaci ocekuju dan prije zbog utakmice s MladostiJaskoBiH je napisao/la:Nego zna li neko kad je najavljeno zavrsavanje ove istocne tribine,posto vidim radi se bas brzo za nase BH standarde?

-
- Kontakt:
Radi satalitski ne mogu se tribine spojit 

05.03. malo si fulio nekoliko mjeseciSignore je napisao/la:05.08., mada vidim da navijaci ocekuju dan prije zbog utakmice s MladostiJaskoBiH je napisao/la:Nego zna li neko kad je najavljeno zavrsavanje ove istocne tribine,posto vidim radi se bas brzo za nase BH standarde?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ma nema od tog nista do marta, nesto sto je u ovoj fazi gradnje da u nasoj zemlji bude gotovo i spremno za upotrebu za malo jace od mjesec dana, nemoguce.
nek oni nju grade i ne 'fushere', taman da sve lijepo skluckaju do evropskih pretkola:-)
nek oni nju grade i ne 'fushere', taman da sve lijepo skluckaju do evropskih pretkola:-)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne shvatate, navijac sam Sarajeva prije svega, ali uprava i ljudi na Grbavici daju ne maksimum, nego i vise od toga.babino je napisao/la:ma nema od tog nista do marta, nesto sto je u ovoj fazi gradnje da u nasoj zemlji bude gotovo i spremno za upotrebu za malo jace od mjesec dana, nemoguce.
Angazovana je ozbiljna firma i radovi ce biti izvrseni u roku. Odnosno tribina ce biti osposobljena za upotrebu u tom roku. To sad hoce li oni srediti i poslovni prostor, hoce li neke detalje zavrsiti je razlika u nekoliko dana, ali tribina ce biti spremna na vrijeme. Sad jos kad se proljepsaju vremenske prilike, to ide jos 2x brze
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
???Lik je napisao/la:Imal kakvih slika iz Tuzle ili su samo zakopali dvije kaške i stali ?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Eno Sulje privrednika sa motorkom na Grbavici,.cim zavrsi eto ga na Tusanj.Lik je napisao/la:???Lik je napisao/la:Imal kakvih slika iz Tuzle ili su samo zakopali dvije kaške i stali ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.