Jedino Tag team match nesto, ja navijao za new day al jbg

@Dex Hardy brothers 2017 WWE? Postoje neke najave

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ženski meč je meni ubjedljivo bio najbolji i povratak NevilleaMElloo je napisao/la:Dosadan Roadblock![]()
Jedino Tag team match nesto, ja navijao za new day al jbg![]()
@Dex Hardy brothers 2017 WWE? Postoje neke najave
Po meni, najbolji događaj sezone u wrestlingu večeras se treba ispratitiMElloo je napisao/la:Gledal ko veceras ovo ?
NaravnoSlobodanpad1945 je napisao/la:Po meni, najbolji događaj sezone u wrestlingu večeras se treba ispratitiMElloo je napisao/la:Gledal ko veceras ovo ?
Nisam njih upratio. Počeo je kickoff na stranici WWE.MElloo je napisao/la:NaravnoSlobodanpad1945 je napisao/la:Po meni, najbolji događaj sezone u wrestlingu večeras se treba ispratitiMElloo je napisao/la:Gledal ko veceras ovo ?![]()
![]()
![]()
Jel ima nesto gdje se skupljaju oni sa owfans pa gledaju live ?
jel pratis i ti ?Jeftha je napisao/la:RENDI QURTON
On je na Rawu izgubio od Zayna mec za mejsto u Rumbleushzna je napisao/la:A šta je sa Rollinsom?
Ma jok vala.MElloo je napisao/la:jel pratis i ti ?Jeftha je napisao/la:RENDI QURTON![]()
Pa kad je Orton osvojio RR, ovo je bilo ocekivanoDex je napisao/la:Bray fuckin Wyatt svjetski šampion.Za divno čudo on pobijedio
Misliš Cena-Bella vs Miz-Maryse, awfulMElloo je napisao/la:Pa kad je Orton osvojio RR, ovo je bilo ocekivanoDex je napisao/la:Bray fuckin Wyatt svjetski šampion.Za divno čudo on pobijedio![]()
Miz-cena pocelo sinoc