FK Radnički Lukavac

LukavacLive
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la LukavacLive » 28 jan 2017, 23:19

Jel me oči ovo varaju il je mali rikin danas igro na utakmici ?

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 29 jan 2017, 03:19

ynaoyam je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Moraš biti dovoljno lud da kažeš da je Smajić bolji golman od ovog,bože moj ko sve ima pristup internetu i ovom forumu ... :facepalm: :facepalm:
Po cemu je sabic bolji od smajica, gdje god je bio zadrzao se po 6mj i otjeraju ga, ima 120kg...
Pa svima je poznato da većina klubova u ovoj ligi bi željeli da dovedu Ronalda ili Ramosa ili Harta za 400 maraka platu,zato nije ni čudo što u ovoj ligi igrači mjenjaju klubove ko čarape,jer su i prinuđeni,de mi reci koji je to kod nas igrač ostao duže od 6 mjeseci ? da možda nisu ostali ovi koji "vole" Radnički a nikad da se vrate u njega kada mu je najpotrebnije ? pusti šuplje priče majke ti,de budi makar zrno objektivan.
Što se tiče novog golmana,većina ljudi ga hvale i tvrde da je odličan,za ovakvu ligu,za sredstva kojima raspolaže naš klub,za uslove koje mu daju i nismo mogli bolje dobiti,al realno.To što je lik (MOŽDA,ja ga nisam još upoznao) na svoju ruku,da je bezobrazan,da hoće svašta reći,pa bože moj nismo svi isti,ali je bitno da se pokaže na terenu,a šta on radi van terena i šta govori,što se mene tiče i ne zanima me,valjda bi tako trebalo svako da razmišlja.
Što se tiče Smajića,znači poznajem momka vrlo dobro,on je momak za fudbala al nižeg ranga (trenutno),pokazao se već u nekim utakmicama da ipak on ne može ponuditi što ova liga traži (po meni i opet kažem trenutno,možda bude napredovao).Ne kažem ja da nije branio neke situacije,ali i ćorava koka zrno ubode,pa samo se sjeti šta je sve skidao Sakib Brezičanin,eto poređenja radi Sakib i Smajić nebo i zemlja.A na novom golmanu je da opravda riječi hvale na njegove partije dosadašnje,i kao što je gore rekao Anamneko,pa pustite momka da makar pokaže da li zna ili ne,pa kasnije mu sudite.Govorili ste za Selamovića da je isto pile na terenu i da mu treba hljeba još da jede,al taj Selamović je po strani probijao igrače 10 puta veće od sebe.Govorili ste za Milana Basraka da ima metar i žilet u sebi,pa taj isti Basrak zabijao golove na utakmicama da ti srce stane od radosti (barem meni),govorili ste za Harisa Mujkića kako ga guraju zelenaši u klub,a eto dokle momak dogurao,pa borbenijeg beka koji igra srcem za ovaj klub nismo imali mnogo godina,pa na kraju krajeva govorili ste (POJEDINCI) bolan i za Sakiba na početku da je on još dijete,da nema Radnički više šanse bla bla bla,pa Sakib na kraju ocjenjen jedan od najboljih golmana lige...da bogdom pratite i ligu i klub i igrače koliko pametujete po forumima i stranicama.Toliko od mene za tvoj smiješan komentar. :salut: :salut: :salut:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 29 jan 2017, 10:20

Igramo prijateljsku 11.02. u Travniku (Turbetu)

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 29 jan 2017, 11:12

Nayebali ste.
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 29 jan 2017, 14:44

Nadam se da ste svi vidjeli izdvojena sredstva Vlade TK prema fudbalskim klubovima sa TK. Najviše je naravno dobila Budućnost iz Banovića, čini mi se oko 8000 km, nakon njih naravno Svatovac iz Poljica a iza njih sela oko Banovića kao što su npr. Vrane, Banovići Selo, Omazići itd. itd. a gosp. Mosorović koji se toliko spremao da napravi bum u Radničkom i napravio je, Radnički nije ni marke dobio, a pored Radničkom mislim da ni Sloga ni Bratstvo nisu dobili, ali sredstva je također dobio jedan klub sa Opštine Lukavac a uopšte se ne takmiči, a i to je navedeno na tom spisku :lol:
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 29 jan 2017, 20:27

:geek: :geek: to je stara vijest jarane,struja majstor mesetarenja. :thumbdown: :thumbdown: a koliko ja znam nas klub nije ni aplicirao za pare,valjda nisu znali krkani da treba aplicirati. :zzz: :zzz: :zzz: valjda im nije trebalo. :crazy: :crazy: :crazy:
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 29 jan 2017, 21:26

Ma vidio sam ja to prije mjesec čini mi se, ali mi je nevjerovatno šta sam vidio na tom spisku...

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 29 jan 2017, 21:52

:D sve je to normala,valjda je bio cilj unistiti sve.
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 jan 2017, 19:17

Kažu na nkp.ba bivši napadač Radničkog iz Lukavca Elvin Suljić poznatiji kao Mahala :lol: trenutno trenira sa FK Bosna Kalesija..Znači Mahala se vratio iz Švedske, pa šta je on sve fulao a opet se nadavao golova i bio 2. najbolji strijelac lige :D

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 30 jan 2017, 20:02

Iraola je napisao/la:Kažu na nkp.ba bivši napadač Radničkog iz Lukavca Elvin Suljić poznatiji kao Mahala :lol: trenutno trenira sa FK Bosna Kalesija..Znači Mahala se vratio iz Švedske, pa šta je on sve fulao a opet se nadavao golova i bio 2. najbolji strijelac lige :D
Mahala je sezone 13/14.dao 10.golova sa klupe u Bratstvu.Bio hebeni džoker kod Denisa Sadikovića.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 jan 2017, 21:15

Ima nos za gol bez obzira na sve..

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 30 jan 2017, 22:08

Ima li kakvih vijesti sa skupštine,???

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 30 jan 2017, 22:10

:( :( :( odbrana ljudi,napad je ok,djelimicno,sa budinim i dautovicem ni begovic nas ne spasava.
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 jan 2017, 22:23

Pa stiglo je igrača za odbranu koliko ja znam, ali trener je u utakmici protiv Podrinja Dauta i Kasuma koristio kao stopere, vidićemo šta će biti 1.2. protiv Bratstva.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 30 jan 2017, 22:28

Iraola je napisao/la:Pa stiglo je igrača za odbranu koliko ja znam, ali trener je u utakmici protiv Podrinja Dauta i Kasuma koristio kao stopere, vidićemo šta će biti 1.2. protiv Bratstva.
Ko je dosao? Upratio sam za Redzu I onog iz Mladosti. Ima li sta konkretno, konkurencija se pravo budi a mi nesto tihi.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 30 jan 2017, 22:33

Budin kriv za gol.Dautovic kao vrba na vjetru.Nadam se da je skupstina i UO primijetila opste rasulo u OP.Bez OP nema ni prvog tima.
Samo Sioux 1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 30 jan 2017, 22:56

Anamneko je napisao/la:Budin kriv za gol.Dautovic kao vrba na vjetru.Nadam se da je skupstina i UO primijetila opste rasulo u OP.Bez OP nema ni prvog tima.
Ma kakav OP,bacanje para. Cim nauci preci dva igraca roditelji ga vode dalje,a u klubu ostaju antitalenti. Nemas cime djecu zadrzat.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2017, 23:30

Ulaganje u omladinski pogon je polog za budućnost. Problem je što to kod nas nije isplativo, ali ni u kom slučaju. No, to je najispravniji način za dići klub na noge. Naravno, ovo povlači sa sobom milion stvari počevši od trenerskog kadra, uslova za trening, novca, infrastrukture, a nešto ne vidim da tu imamo nešto čime bismo se mogli dičiti. Uz to, budeš li jedina (uslovno rečeno) ekipa koja radi ovako, služit ćeš za "štancanje" igrača finansijski jačim klubovima, pa makar to značilo da će u tim klubovima igrači zarađivati stotinjak maraka mjesečno više.

U biti, sve bi trebalo počinjati i završavati u omladinskom pogonu. Naravno, ovo je lako napisati i zamisliti, dok je x puta teže implementirati sve to.

- Usaglašavanje svih kategorija (da se njeguje ista ili barem slična filozofija)
- kvalitetan trenerski kadar,
- mnogo bolji uslovi (jbt, pa na pomoćnom smo mi prije igrali utakmice, sad ja ne bih smio potrčati po onom s*anju) koje bi stvarali zahvaljujući sponzorima kojih, nažalost, nema...

Jbg, u Bosni smo. Žalosno je da i fudbalski savez BiH gleda isključivo na A reprezentaciju, oslanjamo se na dijasporu i čekamo novog Pjanića, a u biti bismo kvalitetnim, predanim i poštenim radom mogli stvoriti nekoliko igrača koji će u dogledno vrijeme biti nosioci igre u A timu. No, to su sve pusti snovi, nešto što prolazi u nekim zdravi(ji)m sredinama, a nikako kod nas.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 31 jan 2017, 08:55

Klub mora imati OP inace ne moze da se takmici.Ako djeca ne igraju nece igrati ni prvi tim.Jednistavno.
Samo Sioux 1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 31 jan 2017, 09:41

Pa gdje je problem, mi imamo OP. Dovoljno

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.