Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pogodiš li bazen Vassilisee...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
isto imam, na jednom 2+ na drugom 3+LittleCule je napisao/la:Ajmo Hannover - Karsluthern 2+
Decki taj Kaiser je meni samo tako valjo sta sam ih put undere i pi 1.5 i 0.5 imao. Ljudi ne znaju zabit a ne znaju ni primiti. Kad oni igraju ne igra se over. Bolje cisti x. Samo iksaju.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Eerste Divisie uvijek ispoštuje preko sa golovima.
Hannover - K'lautern bi mogao doći X.
Da li sam ja igrao 2+ na ove holandjane nebi bilo gola za lijeka 

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jedu i oni gofna u zadnje vrijeme. Prva liga jos cesce. Nije ko prije bas a kvote su iste ako ne i gore postale. Dosta tekmi to sam vidio budu tacno na 3 gola, bezbeli takticki da skidaju overase na vecim granicama od 3.5 pa dalje.vedoz je napisao/la:Eerste Divisie uvijek ispoštuje preko sa golovima.
- LittleCule
- Kontakt:
Taman si mi došo s utješnim riječima, eej živote lutalico ...Effenberg je napisao/la:Decki taj Kaiser je meni samo tako valjo sta sam ih put undere i pi 1.5 i 0.5 imao. Ljudi ne znaju zabit a ne znaju ni primiti. Kad oni igraju ne igra se over. Bolje cisti x. Samo iksaju.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Još kad bi Benfica dobila Setubal... ajde malo, dahće vam Porto za vratom.
Ma cinjenicu ti iznosim. No hard feelings. Bas sam gledo sepet njihovih tekmi. Eto da ubuduce znas, nauci se nesto uvijek ovdje!LittleCule je napisao/la:Taman si mi došo s utješnim riječima, eej živote lutalico ...Effenberg je napisao/la:Decki taj Kaiser je meni samo tako valjo sta sam ih put undere i pi 1.5 i 0.5 imao. Ljudi ne znaju zabit a ne znaju ni primiti. Kad oni igraju ne igra se over. Bolje cisti x. Samo iksaju.

A da stvar bude još bolja, nekad ni ove ovdje teme ne mogu pomoć da se izvadimo iz govana.Effenberg je napisao/la:Ma cinjenicu ti iznosim. No hard feelings. Bas sam gledo sepet njihovih tekmi. Eto da ubuduce znas, nauci se nesto uvijek ovdje!
Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nama treba onaj kran sa baustele od 200 metara da nas iz gofana povadi hehehevedoz je napisao/la:A da stvar bude još bolja, nekad ni ove ovdje teme ne mogu pomoć da se izvadimo iz govana.Effenberg je napisao/la:Ma cinjenicu ti iznosim. No hard feelings. Bas sam gledo sepet njihovih tekmi. Eto da ubuduce znas, nauci se nesto uvijek ovdje!
67' Jong Ajax 5-2 AlmereEffenberg je napisao/la:Jedu i oni gofna u zadnje vrijeme. Prva liga jos cesce. Nije ko prije bas a kvote su iste ako ne i gore postale. Dosta tekmi to sam vidio budu tacno na 3 gola, bezbeli takticki da skidaju overase na vecim granicama od 3.5 pa dalje.vedoz je napisao/la:Eerste Divisie uvijek ispoštuje preko sa golovima.
71' Jong Utrecht 3-1 Graafschap
Hannover povede, a gledaj Benfice srce ti ljubim.

Repeša i njegove rotacije, Sandersa promašio 3 šuta, nema ga evo 10 minuta na parketu 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Rekoh ja danas moglo bi bit sexa sa Avellinom.Forster je napisao/la:Repeša i njegove rotacije, Sandersa promašio 3 šuta, nema ga evo 10 minuta na parketu

Očekivao sam i ja da ih dobiju, al ne odigra, nego odigram 1/4 više poena i Sandersa preko, al izgleda da će me yebat. Ragland i Fesenko sabijaju ovu nejačvedoz je napisao/la:Rekoh ja danas moglo bi bit sexa sa Avellinom.Forster je napisao/la:Repeša i njegove rotacije, Sandersa promašio 3 šuta, nema ga evo 10 minuta na parketu

Bacio sam ja keca na jednom, ali sam ga već trohno. Toliko o potencijalu tiketa. Možda i neće ba, ima čitavo drugo.Forster je napisao/la:Očekivao sam i ja da ih dobiju, al ne odigra, nego odigram 1/4 više poena i Sandersa preko, al izgleda da će me yebat. Ragland i Fesenko sabijaju ovu nejačvedoz je napisao/la:Rekoh ja danas moglo bi bit sexa sa Avellinom.Forster je napisao/la:Repeša i njegove rotacije, Sandersa promašio 3 šuta, nema ga evo 10 minuta na parketu

Za nadat se, za prolaz mora ući u seriju neku, koje slobodno, iako baca cigle sa slobodnog al eto, bolje išta nego ništa.
-
- Kontakt:
ej Benfice sta radi
ajmo Hannover-Kaiserslautern bilo ko jos jedan

ajmo Hannover-Kaiserslautern bilo ko jos jedan
Hannover je vrlo pouzdana ekipa. Tu je kec stvarno vrijedio ovo je gotovo sad kaiser ne zabija tu.
Hannovera sad expresno vracaju u BL. On je svoj posao za tipico odradio prosle sezone kad je ispao zato su ove posteniji.
Hannovera sad expresno vracaju u BL. On je svoj posao za tipico odradio prosle sezone kad je ispao zato su ove posteniji.
- LittleCule
- Kontakt:
Ajmo Hannover - Kars jos gol neko

Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.