FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li sta biti na zvanicnoj veceras ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Slavko Petrovic : "Nadam se da ce komplet prelazni rok biti zavrsen danas sutra" 

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
ja rekoh , a mene ovde napadose da su kerla i kostic nasiHrasno1921 je napisao/la:Slavko Petrovic : "Nadam se da ce komplet prelazni rok biti zavrsen danas sutra"

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Pregledao sam onaj intervju. Mogao bi Krizman otici,a jedino ozbiljno na Zeru racuna od onih omladinaca. Vala ako je istina ono za Mujagica onda nikad nije ni trebao dobiti sansu,ali svako ima svoje.
Joj Cenana sto se uvali za Tursku preko kluba.[emoji23] [emoji23]
Nek dovede Kerlu i Kostica i svaka mu cast.
Kostic ce u petak sa cenanom u tursku sreduje boravisnu vizu, samo strpljenjaLjoZee je napisao/la:Pregledao sam onaj intervju. Mogao bi Krizman otici,a jedino ozbiljno na Zeru racuna od onih omladinaca. Vala ako je istina ono za Mujagica onda nikad nije ni trebao dobiti sansu,ali svako ima svoje.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Bit ce aparata brzo, ako sa toliko strana dolaze iste informacije.Aferim obojiciNeymar11 je napisao/la:Vlado Jagodic na aparatima ha haHrasno1921 je napisao/la:Gledaj tuzlaka na temi![]()

Ja refresh ubio

Radnička klasa !
Iz ovog intervjua se vidi kakav je Slavko perfekcionista, zna sve u milimetar ili u ovoj situaciji u gram 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znaci nasi su ?Neymar11 je napisao/la:ja rekoh , a mene ovde napadose da su kerla i kostic nasiHrasno1921 je napisao/la:Slavko Petrovic : "Nadam se da ce komplet prelazni rok biti zavrsen danas sutra"

- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
1921'
Dobro je rekao i za plate. Stvarno mi se kompletan intervju svidja. Slavko iskren kao i uvijek.
Covjek zna koliko Dado ima godina i tacnu visinu, a nije ga nikad vidio. Slavko je veliki profesionalac i svaki odgovor je na mjestu. Odgovorio je i za omladince, da neki ovdje vide zasto neki ne mogu igrati odmah u prvoj postavi. In Slavko we trust!irfo je napisao/la:Iz ovog intervjua se vidi kakav je Slavko perfekcionista, zna sve u milimetar ili u ovoj situaciji u gram
- MocMahale444
Intervju solidan i napokon pitanja samo o klubu i igracima, ne treneru kako je vodio neke ekipe prije, sta je radio itd. Jos 40 min znaci nije lose.
Moglo je i bolje s pitanjima al et.
Slavko (izgubio 16 kg, telefon ring rihana) sve u bobu zna, to je za respekta i prvo profesionalno. Nego eto malo mi neke stvari nisu jasne, zasto se ulizuje Miri? je li misli da ce mozda produziti pa nece da ga stema ili je nesto drugo. Križmana (2,6 kilograma viska) slozi ko metar drva a ni druge nije stedio (tako treba).
Drago mi je za Dadu sto ce se vratiti i da Zera napreduje. Mujagic nikakvu frulu sviro nije
Moglo je i bolje s pitanjima al et.
Slavko (izgubio 16 kg, telefon ring rihana) sve u bobu zna, to je za respekta i prvo profesionalno. Nego eto malo mi neke stvari nisu jasne, zasto se ulizuje Miri? je li misli da ce mozda produziti pa nece da ga stema ili je nesto drugo. Križmana (2,6 kilograma viska) slozi ko metar drva a ni druge nije stedio (tako treba).
Drago mi je za Dadu sto ce se vratiti i da Zera napreduje. Mujagic nikakvu frulu sviro nije

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Iz Dnevnog Avaza imaju neke info. i po tome Kerla potpisuje na 2.5 a Kostic na 1.5 godinu, obojica bi se trebali prikljuciti ekipi u petak kada bi na put zajedno sa Cenanom, do tada bi obojica trebala zavrsiti papirologiju, prije svega Kostic i to boravisnu dozvolu, vjerovatno nemaju jos zeleno svjetlo za objavu, a sjetite da su do sada prvi imali ekskluzivu ...
1921'
Bitno je da ce oni postati nasi novi igraci, u petak idu sa cenanom u tusku, kosticu su kesirali kao i kerli, men ocito niko ne vjeruje za njih dvojicuHrasno1921 je napisao/la:Iz Dnevnog Avaza imaju neke info. i po tome Kerla potpisuje na 2.5 a Kostic na 1.5 godinu, obojica bi se trebali prikljuciti ekipi u petak kada bi na put zajedno sa Cenanom, do tada bi obojica trebala zavrsiti papirologiju, prije svega Kostic i to boravisnu dozvolu, vjerovatno nemaju jos zeleno svjetlo za objavu, a sjetite da su do sada prvi imali ekskluzivu ...

Re: RE: Re: FK Željezničar
Pojeo si brate sve moguće insajdere za doručak, svaka čast !Neymar11 je napisao/la:Bitno je da ce oni postati nasi novi igraci, u petak idu sa cenanom u tusku, kosticu su kesirali kao i kerli, men ocito niko ne vjeruje za njih dvojicuHrasno1921 je napisao/la:Iz Dnevnog Avaza imaju neke info. i po tome Kerla potpisuje na 2.5 a Kostic na 1.5 godinu, obojica bi se trebali prikljuciti ekipi u petak kada bi na put zajedno sa Cenanom, do tada bi obojica trebala zavrsiti papirologiju, prije svega Kostic i to boravisnu dozvolu, vjerovatno nemaju jos zeleno svjetlo za objavu, a sjetite da su do sada prvi imali ekskluzivu ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Volio bih vise da je kostic na 2.5 godine a kerla 1.5 jer je mladji kostic ali dobro, za kerlu znamo da je kvalitet, a od kostica ocekujemo da vrati formu iz prosle godineHrasno1921 je napisao/la:Iz Dnevnog Avaza imaju neke info. i po tome Kerla potpisuje na 2.5 a Kostic na 1.5 godinu, obojica bi se trebali prikljuciti ekipi u petak kada bi na put zajedno sa Cenanom, do tada bi obojica trebala zavrsiti papirologiju, prije svega Kostic i to boravisnu dozvolu, vjerovatno nemaju jos zeleno svjetlo za objavu, a sjetite da su do sada prvi imali ekskluzivu ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
To bi bilo genijalno kad bi Kerla i Kostic postali nasi novi igraci.
Mene zanima sta ce biti sa Jahicem.
Mene zanima sta ce biti sa Jahicem.
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vidjet cemo jos te detalje, ili nisu sto posto sigurni ili nemaju zeleno svjetlo da plasiraju u javnost, ali kaze momak isto ko i aco da se Kostic uopste ne javlja na telefon za razliku od prije, ista stvar i sa Kerlom koji mu je odg. sms-om da se strpi, znaci nesto se kuha, jeli corbica gotova vidjet cemo, nebi me iznenadilo da i veceras zvanicna objavi nesto, pogotovo uzimajuci u obzir Slavkinu izjavu danas ili najkasnije sutrairfo je napisao/la:Volio bih vise da je kostic na 2.5 godine a kerla 1.5 jer je mladji kostic ali dobro, za kerlu znamo da je kvalitet, a od kostica ocekujemo da vrati formu iz prosle godineHrasno1921 je napisao/la:Iz Dnevnog Avaza imaju neke info. i po tome Kerla potpisuje na 2.5 a Kostic na 1.5 godinu, obojica bi se trebali prikljuciti ekipi u petak kada bi na put zajedno sa Cenanom, do tada bi obojica trebala zavrsiti papirologiju, prije svega Kostic i to boravisnu dozvolu, vjerovatno nemaju jos zeleno svjetlo za objavu, a sjetite da su do sada prvi imali ekskluzivu ...
1921'
FK Željezničar i hrvatski fudbaler Sandi Križman dogovorili su sporazumni raskid ugovora.
http://fkzeljeznicar.ba/sandi-krizman-n ... sku/23767/
http://fkzeljeznicar.ba/sandi-krizman-n ... sku/23767/
- MocMahale444
To bi bilo ekstra, ko budali samar. Samo treba cekati dosta puta je bilo sve dog pa nista.
ode znaci Krizman (2,6 kg viska)
ode znaci Krizman (2,6 kg viska)

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️