ima još do kraja prelaznog roka, ja očekujem veznjaka
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Taman se ponadali da je lik napravio pitu od govana kad ono qrac
Forza Milan!
Re: RE: Re: AC Milan
Samo ti očekujMaestro21 je napisao/la:Taman se ponadali da je lik napravio pitu od govana kad ono qrac![]()
Re: RE: Re: AC Milan
meskalin je napisao/la:Samo ti očekujMaestro21 je napisao/la:Taman se ponadali da je lik napravio pitu od govana kad ono qrac![]()
evo čitam na tuttomercato da su htjeli nekog veznjaka iz Sampe ali su ih odbili, e koliko je to patka ja ne znam
Forza Milan!
Vratite nam Nocerina 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
gambler1899
- Kontakt:
Znaci De Siljo mjesec, a Bonaventura 2 mjeseca odsutni....Pocelo je prije nego sam mogao i zamisliti, ali et moralo se desiti i svi smo o ovome pisali,a ovi nasi navijaci nek prave opet koreografije u čast Berluskonija **** ih on paksu..sve što je ostvario uništio je za par godina i kako biti zahvalan takvom čovjeku kad ostavi tj.ako ostavi ekipu koja je u rangu Genoe.
-Donnarumma i Curva Sud
-Zagrijavanje pred utakmicu
-Curva Sud
-Početak utakmice
-Zagrijavanje drugo poluvrijeme
-Stadion Dacia Arena
Atmosfera je bila fenomenalna ali šteta što smo izgubili biče bolje ja vjerujem u ovu momčad
. Forza ACM!
-Curva Sud
-Početak utakmice
-Stadion Dacia Arena
Atmosfera je bila fenomenalna ali šteta što smo izgubili biče bolje ja vjerujem u ovu momčad
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.
https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
- nextterrain
- Kontakt:
Bonaventura mora na operaciju 
ovaj savicevic izgleda neki vrlo bitan baja, inace otkud te ovako blizu terenasavicevic je napisao/la:-Donnarumma i Curva Sud
-Curva Sud
-Početak utakmice
-Stadion Dacia Arena
Atmosfera je bila fenomenalna ali šteta što smo izgubili biče bolje ja vjerujem u ovu momčad. Forza ACM!
ja vise ne vjerujem u ovu ekipu, ode bonaventura na par mjeseci, sredina ocajna, bekovi ocajni, forma opada iz dana u dan i na sve to, nisu doveli nikakvo adekvatno pojacanje nego su zatvorili merkato jer po njihovom misljenju ovom milanu ne treba pojacanja.
ako uspiju do LE, puna saka brade...
a ne moze me niko ubjediti da nisu mogli dovest jos dva dobra igraca na posudbu uz obavezan otkup na kraju jer bi sa tim famoznim kinezima bilo love pa ne bi morali razbijati glavu o iznosu obestecenja, ali nece ili ne znaju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Za Milan mi stvarno nije težko dati pare a i nije nešto 50€ za ovakvu poziciju sjedišta.
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
pa dobro, ni nije onda skupo to zadovoljstvo, a ja zivota mi taman pomislio da nije cika dejo savicevic svratio na forum 
inace udine napravile pravo lijep stadion, milina gledati utakmicu.
nema dzeka do iduce sezone
inace udine napravile pravo lijep stadion, milina gledati utakmicu.
nema dzeka do iduce sezone
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa i meni je ime Dejan a prezime pa skoro isto
.
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
-
gambler1899
- Kontakt:

Giaccherini je prema navodima portala "milannews" ponuđen Milanu!
Ma dolazi i Giach vjerovatno.
Vjerovatno će se i kinezi sa tim složiti
kako nam ljudi prodaju maglu to je nevjerovatno
odoh se ranit
Vjerovatno će se i kinezi sa tim složiti
kako nam ljudi prodaju maglu to je nevjerovatno
odoh se ranit
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
Steta za Bonaventuru, najvazniji i najbolji igrac Milana. Onako zao mi momka, al vjerujem da ce i poslije povrede uspjet vratit formu i postat jos bolji. Ma te kineze ne treba ni spominjat, bolje se tusit u ovoj surovoj stvarnosti nego se uzalud nadat nekakvim ludim obecanjima i sl. Bar dok se ne desi nesto konkretno, naravno ako se desi.
U prilog nam ne ide ni podatak da nas cekaju mnogo tesko utakmice u sljedecim kolima, a plus 8 februara igramo zaostalu utakmicu protiv Bologne. Fakticki u naredni mjesec dana u prosjeku utakmica svako cetvrti dan. Tesko ce to ova ekipa iznijet na pravi nacin, gotovo i nemoguce.
Ali ostaje veliki upitnik poslije ovog prelaznog roka zasto nisu ni pokusali dovest neko konkretno pojacanje. Ne sumnjam da ce cim se zavrsi mercato pocet spominjat neka bombasticna imena i moguca pojacanja. Moglo se i sad na posudbu dovest neko zvucno ime, pa otkupi ili vrati na ljeto ako ne bude valjao. Ali eto.. sve naopako u pm.
U prilog nam ne ide ni podatak da nas cekaju mnogo tesko utakmice u sljedecim kolima, a plus 8 februara igramo zaostalu utakmicu protiv Bologne. Fakticki u naredni mjesec dana u prosjeku utakmica svako cetvrti dan. Tesko ce to ova ekipa iznijet na pravi nacin, gotovo i nemoguce.
Ali ostaje veliki upitnik poslije ovog prelaznog roka zasto nisu ni pokusali dovest neko konkretno pojacanje. Ne sumnjam da ce cim se zavrsi mercato pocet spominjat neka bombasticna imena i moguca pojacanja. Moglo se i sad na posudbu dovest neko zvucno ime, pa otkupi ili vrati na ljeto ako ne bude valjao. Ali eto.. sve naopako u pm.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E da su vratili iz Empolia Saponaru,koji bar malo zna igrat fudbal. Jest da je bio stvarno los kod nas i neiskusan. U Violama ce se trznuti. A nije nesto losiji od ovih nasih srednjaka.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
moram priznati da me čudi to što ostrašćeni killer nije dosad prokomentarisao saponaru 
pa možda bi nam sad dobro došao, ali lik je neko ko se lako gubi u i koji ne umije podnijeti pritisak većeg kluba tako da ne žalim njegov transfer odavde, nema hljeba od takvih poput njega.
što ne mjenja činjenicu da je klub MORAO dovesti veznjaka ovog januara...
živo me zanima hoće li sutra biti kakvo last minute signing i kakvo smeće će sad iskopati iz đenove
bez obzira što su mnogi prenijeli da je merkato završio za milan, neki kažu da ne isključuju mogućnost da se nešto desi.
hudnik ely konačno poslan na posudbu, trebao je još odavno, onaj debakl protiv fiorentine ga je sjebo za čitav život
pa možda bi nam sad dobro došao, ali lik je neko ko se lako gubi u i koji ne umije podnijeti pritisak većeg kluba tako da ne žalim njegov transfer odavde, nema hljeba od takvih poput njega.
što ne mjenja činjenicu da je klub MORAO dovesti veznjaka ovog januara...
živo me zanima hoće li sutra biti kakvo last minute signing i kakvo smeće će sad iskopati iz đenove
hudnik ely konačno poslan na posudbu, trebao je još odavno, onaj debakl protiv fiorentine ga je sjebo za čitav život
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ocampos stigao, pa sta sad, opet ne potreban igrac, odnosno pogresan prioritet. Veznjak? Odnosno dva, por favor?

Prepisane zadnje dvije sezone,do nove godine smo cool mocni,vrtimo se tu oko vrha u par boba i onda kad je najbitnije krampa.
Nema Kvaliteta i dzaba se nervirati,meni su dzigericu pojeli yebem im sve vise.
Mi igramo godinama bez bekova,ali bukvalno,nabijm ja na neku stvari ovog vjecnog gay talenta De Supakmeraklija,Ionu bezglavu muhu Abatea(glupljeg igraca u zivotu niam vidio,pa covjek je proslavio Milita tu je trebao bit ubijen svirepo al haj)o veznom redu ne treba trosit rijeci jedini onaj mali Locatelli se struni ziv ima dobrog potencijala ali ce izgorit bojim se.
sta tek reci za "superbrzog" Sosu pokretan ko americki plakar,otvara se ko hashe presmijesno,imas Kucu koji nije normalan frajer svaku skoro tekmu dobije glup zuti do 35 minute i onda mu visi crveni i il ga fasuje ili ne smije nikome prici u duel kako treba.
Bertolacci......ne znam sta da kazem aferim za Romu slozise nam ga da valja.
Fernandes ja ne znam i da igra za nas uopste raspo se frajer.
Dok su vukli Jack i Suso bilo je dobro njih dvojica stali mi nemamo zamjene u kljucnim trenitcima da neko sa klupe napravi razliku ko njih dvojica i automatski smo Fc Carpi.
Tako da ako bude istina ovo za Kineze i to se vec jednom proda onda ce bit nesto,a ako bude ubleha onda cemo u golu borbu za opstanak,ali dok je Genoe vazda ce bit njihovih egzoticnih igraca koji su kod njih na tribinama ili rade u sanku negdje a nama pojacanje,a sve sto vrijedi i valja u njihovoj squadri je u nasim konkurentima.
Yebo nas je Celo bez vazelina od prodaje Ibre i Silve u paketu.
Nema Kvaliteta i dzaba se nervirati,meni su dzigericu pojeli yebem im sve vise.
Mi igramo godinama bez bekova,ali bukvalno,nabijm ja na neku stvari ovog vjecnog gay talenta De Supakmeraklija,Ionu bezglavu muhu Abatea(glupljeg igraca u zivotu niam vidio,pa covjek je proslavio Milita tu je trebao bit ubijen svirepo al haj)o veznom redu ne treba trosit rijeci jedini onaj mali Locatelli se struni ziv ima dobrog potencijala ali ce izgorit bojim se.
sta tek reci za "superbrzog" Sosu pokretan ko americki plakar,otvara se ko hashe presmijesno,imas Kucu koji nije normalan frajer svaku skoro tekmu dobije glup zuti do 35 minute i onda mu visi crveni i il ga fasuje ili ne smije nikome prici u duel kako treba.
Bertolacci......ne znam sta da kazem aferim za Romu slozise nam ga da valja.
Fernandes ja ne znam i da igra za nas uopste raspo se frajer.
Dok su vukli Jack i Suso bilo je dobro njih dvojica stali mi nemamo zamjene u kljucnim trenitcima da neko sa klupe napravi razliku ko njih dvojica i automatski smo Fc Carpi.
Tako da ako bude istina ovo za Kineze i to se vec jednom proda onda ce bit nesto,a ako bude ubleha onda cemo u golu borbu za opstanak,ali dok je Genoe vazda ce bit njihovih egzoticnih igraca koji su kod njih na tribinama ili rade u sanku negdje a nama pojacanje,a sve sto vrijedi i valja u njihovoj squadri je u nasim konkurentima.
Yebo nas je Celo bez vazelina od prodaje Ibre i Silve u paketu.
-
gambler1899
- Kontakt:
Doveli smo dva krilna igrača i time.pokrili pozicije koje su nam.najkriticnije tako da prelazni rok je za nas gotov.Još jedna sezona za zaborav, ostaje nam samo da se molimo da ti kinezi postoje i da će nas kupiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.