FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 30 jan 2017, 11:22

Zilkić ovaj bi mogao biti. A još nije ni došao taj veznjak s kojim pregovaraju evo 10 dana.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 30 jan 2017, 11:38

Da podsjetim, uclanite se u UG Prijatelji FK Sloboda za 2017.god. cim se pocnu clanske izdavati

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jan 2017, 12:01

klasik je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:Nije mi jasno kako vas ne pojede iznutra sva ta silna negativnost :)
Vidim tek se registrovo i odma pises po instrukcijama, a prvi post bio na temi da li si zadovoljam radom moderatora, pa sta ti imas bit zadovoljan il nezadovoljan, joj jesu ove jasmindzije providne
Ajd mi objasni koji qurac ima veze Jasmin sa postom gore i sto koji qurac svakoga ko se ne slaze sa bolesnom negativom koju vecina prosipa svrstavate u kos jasminoljubaca?
Nad tobom sunce najljepše sja

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 30 jan 2017, 12:15

Brdo1919 je napisao/la:Da podsjetim, uclanite se u UG Prijatelji FK Sloboda za 2017.god. cim se pocnu clanske izdavati
Ja pozivam da se ne uclanjujete :!:
Dok UG nebude ono sto bi trebalo da bude,glas navijaca,ja nikada clansku obnoviti necu,a uclanio sam se medju prvima :!:
Pitanja ovdje iznijeta neki dan trebao bi UG da postavi upravi prije svih...da bude glas koji poziva na transparentnost i poboljsanje funkcionisanja kluba...A sta oni rade...nista...
I zapitajte se zasto je clanstvo palo za tri puta u godinu dana...hvala bogu nisu svi ovce :!:
FK Sloboda Tuzla

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 30 jan 2017, 12:22

Saltsity je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:Da podsjetim, uclanite se u UG Prijatelji FK Sloboda za 2017.god. cim se pocnu clanske izdavati
Ja pozivam da se ne uclanjujete :!:
Dok UG nebude ono sto bi trebalo da bude,glas navijaca,ja nikada clansku obnoviti necu,a uclanio sam se medju prvima :!:
Pitanja ovdje iznijeta neki dan trebao bi UG da postavi upravi prije svih...da bude glas koji poziva na transparentnost i poboljsanje funkcionisanja kluba...A sta oni rade...nista...
I zapitajte se zasto je clanstvo palo za tri puta u godinu dana...hvala bogu nisu svi ovce :!:
+1 POTPISUJEM.

UG mora ponovno zadobiti naše povjerenje, ono mora postati spona između simatizera -navijača i kluba.
Priliku i ideju kako da to ostvare su dobili. Neka se bace na posao, a narod će to prepoznati i ukazati im novo povjerenje...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 30 jan 2017, 12:48

UG je uradilo ogroman posao za Klub, nadam se da ce i dalje nastaviti raditi. Nadam se da ce ispuniti i vase zahtjeve, treba uputiti to predsjedniku A.A., da ne ostane sve na pisanju ovdje. Ipak mislim da je jako udruzenje sa puno clanova kredibilnije prema Klubu, ali i svima drugima. Svako po svom nahođenju.
Zadnja izmjena: Brdo1919, dana/u 30 jan 2017, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jan 2017, 13:15

Jel' ono danas krece izgradnja istoka....Malo kasnije cu vam javit moze li se proci od kamiona.... Poseban selam za faraonove ljubimce
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 jan 2017, 13:41

Arežina ce biti najplaceniji igrac u Olmpiku. Nema Olimpik vise para od nas, ali mi imamo vec dosta Arežina u ekipi (Subic, Ordagic, Krpic itd),

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 30 jan 2017, 13:47

RollingPaper je napisao/la:Arežina ce biti najplaceniji igrac u Olmpiku. Nema Olimpik vise para od nas, ali mi imamo vec dosta Arežina u ekipi (Subic, Ordagic, Krpic itd),
Subica placa Partizan,Krpic igra za manje od 2 milje.Ordagic ne znam sta je sada potpisao ali stari ugovor nije bog zna cemu,jedino je od Azmira imao neke sice na ruke.
Fatica i Kostica ne placamo nikako i rezultat ce se cuti uskoro....
FK Sloboda Tuzla

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 30 jan 2017, 13:51

Saltsity je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:Arežina ce biti najplaceniji igrac u Olmpiku. Nema Olimpik vise para od nas, ali mi imamo vec dosta Arežina u ekipi (Subic, Ordagic, Krpic itd),
Subica placa Partizan,Krpic igra za manje od 2 milje.Ordagic ne znam sta je sada potpisao ali stari ugovor nije bog zna cemu,jedino je od Azmira imao neke sice na ruke.
Ti znas koliko se placaju igraci ajde molim te ......
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 30 jan 2017, 13:55

MejdanTz je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:
Ti znas koliko se placaju igraci ajde molim te ......
Brate,ako imas neki dokaz koji tvrdi suprotno slobodno iznesi...To "ajde molim te"je otrcano.
Druga stvar,"ajde se prica u Srbiji...
I to je srbski jezik,ne znam zasto se stidite bosanskog i rijec "hajde".
Hajde se govorilo u istoriji,obje juge, neznam sta je problem pa se stidite toga...
FK Sloboda Tuzla

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 30 jan 2017, 13:59

Tuzlaci će u Turskoj odigrati četiri prijateljske utakmice, a poznati su rivali kao i termini odigravanja utakmica: Karvina (Češka) 7. februar, Dinamo Batumi (Gruzija) 10. februar, FC Okzhetpes (Kazahstan) 13. februar i Khimki (Rusija) 15. februar.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/poznati- ... koj/223229

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 30 jan 2017, 14:02

Saltsity je napisao/la: Brate,ako imas neki dokaz koji tvrdi suprotno slobodno iznesi...To "ajde molim te"je otrcano.
Druga stvar,"ajde se prica u Srbiji...
I to je srbski jezik,ne znam zasto se stidite bosanskog i rijec "hajde".
Hajde se govorilo u istoriji,obje juge, neznam sta je problem pa se stidite toga...
Nemamo uvid u ugovor koliko koji sponzor daje sto je u svakoj zemlji normalno, a kamoli uvid u ugovor igraca ( ukoliko ga D.K. ne slika pa salje viberom ). A ni jedan igrac nece reci koliko prima od kluba isto kao sto rijetko ko kaze kolika mu je plata.
Sto se tice rijeci ajde ne znam u cemu je problem? Ako me razumijes super, nikakvu razliku ne pravi h ispred. Zivio
Zadnja izmjena: MejdanTz, dana/u 30 jan 2017, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 jan 2017, 14:07

Saltsity je napisao/la:
Subića je plaćala Sloboda u iznosu od 8,000 KM! Ne znam sad šta su dogovorili
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jan 2017, 14:13

Aco, hocel bit kakvih streamova iz Turske...Jel' ides
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2017, 14:21

Tuzlaci će u Turskoj odigrati četiri prijateljske utakmice, a poznati su rivali kao i termini odigravanja utakmica: Karvina (Češka) 7. februar, Dinamo Batumi (Gruzija) 10. februar, FC Okzhetpes (Kazahstan) 13. februar i Khimki (Rusija) 15. februar.

Ovdje bi mogli vidjeti kakvi smo. Biti ce zafrkano pravo u ligi, Radnik je se dobro pojacao, imaju iskusnu ekipu.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 30 jan 2017, 14:28

tuzlak1987 je napisao/la:Tuzlaci će u Turskoj odigrati četiri prijateljske utakmice, a poznati su rivali kao i termini odigravanja utakmica: Karvina (Češka) 7. februar, Dinamo Batumi (Gruzija) 10. februar, FC Okzhetpes (Kazahstan) 13. februar i Khimki (Rusija) 15. februar.

Ovdje bi mogli vidjeti kakvi smo. Biti ce zafrkano pravo u ligi, Radnik je se dobro pojacao, imaju iskusnu ekipu.
Hadzic
Efe-Skaha-Mehmedagic-Laza
Stjepan-?
Veseli-Ordaga-Suba
Krpic
Mi smo sacuvali veliki dio ekipe sto je +, e sad nam treba taj jedan vezni ( ako ne dodje mogo bi grahovac komotno ). Veseli i suba ako udju u top formu ne bi trebali puno kaskati za vodecim ekipama

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 jan 2017, 14:39

Saltsity je napisao/la:
Hahahahah
Efendic ima 3 i po milje, trebam li dalje pisat?
Znas li to kako funkcionise pozajmljivanje igraca?
Krpa igra za manje od dvije milje??? Jes ti dobar?

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jan 2017, 14:45

pinoglavi je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:Nije mi jasno kako vas ne pojede iznutra sva ta silna negativnost :)
Vidim tek se registrovo i odma pises po instrukcijama, a prvi post bio na temi da li si zadovoljam radom moderatora, pa sta ti imas bit zadovoljan il nezadovoljan, joj jesu ove jasmindzije providne
Ajd mi objasni koji qurac ima veze Jasmin sa postom gore i sto koji qurac svakoga ko se ne slaze sa bolesnom negativom koju vecina prosipa svrstavate u kos jasminoljubaca?
Moje misljenje :salut:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jan 2017, 14:57

staragarda je napisao/la:Jel' ono danas krece izgradnja istoka....Malo kasnije cu vam javit moze li se proci od kamiona.... Poseban selam za faraonove ljubimce
U Dragodol se moze samo preko Slatine, od dragstora do novog trznog zatvoren saobracaj, kamioni cekaju u redu za utovar
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.