FK Rudar Kakanj

kakanj84
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la kakanj84 » 29 jan 2017, 13:31

L' Imperator je napisao/la:Sutra je raspodjela sredstava za sport, Rudar će dobiti 150.000 KM, slijedi normalizacija!
kakva crna normalizacija TE PARE CE SE POJEST
što bi naši ljudi rekli KAKO DOŠLE TAKO I OTIŠLE

TO CE BEGOVAC I KOMPANIJA RAZGRABIT LOPATAMA
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jan 2017, 13:25

kakanj84 je napisao/la:kakvi naši mediji SVI SU POD utjecajem politike a i nema adekvatnog novinara..

POCELI SU TRENIRAT JUTROS BIO SAM NA TRENINGU i gledo sam AL TO JE SVE NAZOR!!!

SVAKAKO BI BILO NAJBOLJE DA SE ISPADNE RASTJERA GAMAD I ONDA IZ POCETKA KAO BOSNA VISOKO I EVO LJUDI SAD glavni pretendenti za premier ligu.

NISTA OVO NE VALJA! :thumbdown: :think: :facepalm: :nene:

TUŽNO I ŽALOSNO. .. :plac: kuknjava
Stvarno evo godinama pratim malo taj nas fudbal i ako ikom treba reset to je Rudar Kakanj . Pa vi ste jedno 3 4 godine zaredom bili nadomak PL i uvjek vas neko preskoci i sad ste u stanju obitavanja u ovoj preskupoj ligi u kojoj klubovi koji ostanu dugi niz godina propadaju , jer je preskupa .
Uvjek puno klubova ispada, pa se moras noktima borit da ostanes i tako svaka marka ide u to i nedozvoljava klubu nikakvu sansu za gradnju novih infrastruktura i eksperimenata sa svojim igracima.
Ja kao eto recimo poznavaoc nogometa i prilika u nasim ligama sam gledao Bosninu patnju tako godinama i sreca pa su ispali ono prije par godina kad je Sloboda, ja mslim pustila Banovicima il tako nes ne sjecam se . Tad su konacno otisle starudije iz kluba a klub preuzela omladina i ono recimo 30 godisnjaci i ljudi su imali jasan plan koji nije bio horuk daj da sklepamo ulazak u najskuplju ligu koju ne prati niko pa cemo nes.
Ljudi su prvo od ako se sjecate kakav je bio stadion Bosne ( ruglo ) napravili teren pomocni sa vjestackom podlogom i reflektorima , preduslov za ikakve akademije i svoj pogon , pa su uradili svasta sa glavnim terenom ogradama , svlacionicama , nove stolice , testirali su i natkrivanje koje mogu zavrsit i imaju plan za istocnu tribinu , nejse . Ljudi rade stvar jednu po jednu sa pogledom na moderni fudbal . To sve sto se uradilo je privuklo i sponzore i razne reprezentacije , ekipe koje se spremaju u Visokom. .Usporedo su usli u ovu ligu kad su bili finasijski spremni da u roku od par sezona napadnu PL o evo druga sezona vec su u igri . Rudar mora reboot uradit , sa mladim ljudima koji misle dugorocno. Inace mi se gadi NSBiH kakve uslove postavlja ekipama iz ove lige da se pojedini klubovi ne mogu odrzat , a kamoli napravit koji teren il koju tribinu sto bi trebalo bit u interesu jel tog saveza . Takodje morali su nametnuti pa makar 3 igraca ispod 21 god da mora igrat u ovoj ligi u interesu fudbala. Al kad oni ne mogu dozvolit od silnih kotizacija klubovima da naprave terene na kojima djeca mogu smirit loptu da ne skoci ljevo il desno , kako ce im ista bit u interesu . Rudar po meni mora nac negdje prostor da ulozi u Rudar opet a ne u NS BiH. Sretno!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 30 jan 2017, 13:43

MA TREBA ISPAST to je rješenje.
RASTJERAT STARUDIJE

( :thumbup: EVO POCELI SU SA ZLATANOM GAFUROVICEM :thumbup: )
svakako mu se davno trebalo zahvalit JER MOMAK NEMOZE VISE REALNO!!!

Al opet nelogično u vezi tih starudija dovođenje spahić bajre???
momak trebao prestat igrat prije godinu i ovi naši stručnjaci ga dovedu kao "pojačanje"

KLUB je u rasulu kao trebaju se neke pare prebacit iz općine AL TO OVE LOPINE uzmu sebi i opet JAD I čEMER.

JEDNO JE SIGURNO DA CEMO GLEDAT PATNJU I NA PPROLJEĆE :facepalm: :sick: :thumbdown:

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 30 jan 2017, 22:16

Ode i Šera, neće čovjek da trpi gluposti. Na proljeće cirkus kolorado

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 30 jan 2017, 22:58

KOLORADO ŽEŠĆI...
ima bajro spahić
POKRETAN JE ON DODUŠE NADOKNADIT CE

SVOJOM TRKOM KOJA JE PREPOZNATLJIVA

KOD NJEGA :facepalm: :facepalm:

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 31 jan 2017, 15:30

kako sada svi govore protiv gafe...smijesno a covjek jedini zaduzio rudar sa svojim igrama...krivo mi je sto nije onda presao u mladost..mogao je nesto zaraditi ali se navijaci rudara pobunise a sada ga tjeraju kao nemoze vise...zato neka vam igra bajro....

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 31 jan 2017, 17:16

MOMAK VIŠE NEMOŽE IGRATI I TO JE ČINJENICA!!!
nekad se mora presjec toliko je igraca na jos suroviji način otjerano pa život ide dalje.
Prošlu polusezonu vidljivo nije mogao igrati REALNO PRIJE PAR SEZONA SE TREBAO časno oprostit JER NIJE TO TOO.

A JEDINI JE DOMAĆI IGRAČ KOJI JE PARE GODINAMA uzimao i normalno da je više dosadio SA SVOJIM POTRAZIVANJIMA.

NEK SRETNO UŽIVA U PENZIJI ;) :wave:

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Addict » 01 feb 2017, 21:05

kakanj84 je napisao/la:MOMAK VIŠE NEMOŽE IGRATI I TO JE ČINJENICA!!!
nekad se mora presjec toliko je igraca na jos suroviji način otjerano pa život ide dalje.
Prošlu polusezonu vidljivo nije mogao igrati REALNO PRIJE PAR SEZONA SE TREBAO časno oprostit JER NIJE TO TOO.

A JEDINI JE DOMAĆI IGRAČ KOJI JE PARE GODINAMA uzimao i normalno da je više dosadio SA SVOJIM POTRAZIVANJIMA.

NEK SRETNO UŽIVA U PENZIJI ;) :wave:
Ipak mislim da Gafa nije zaslužio ovako da se otjera. Čovjek je cijeli život dao Rudaru, moglo se kulturnije to uraditi. Do prije 2 mjeseca je bio glavni igrač, kapiten, danas ga se otjera s treninga. Ne ide to tako...

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 01 feb 2017, 21:20

GODINAMA TAKO RADE NIŠTA ČUDNO!!!

ČINJENICA JE DA MOMAK NE MOZE VIŠE I ČEKAO SE tRENUTAK DA GA sE LIFERUJE.

A DOŠAO JE KAO KEC NA DESETKU SA SVOJIM POTRAŽIVANJIMA JER BEGOVAC KAZE DA JE JEDINI ON DOBIVAO PARE NA RUKE OD DOMAĆIH IGRAČA.

NI TO NIJE FER da se ostali domaći igrači tretiraju kao samo broj.

SVE U SVEMU VIDJET CEMO NA PROLJECE SIGURNO BRŽI,POTENTNIJI I SASVIM SIGURNO KREATIVNIJI VEZNI RED

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 feb 2017, 00:08

Igora Ilića su se na isti način riješili. SRAMOTA!

@kakanj84 Znaš li ko su oni igrači što su na probi?
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 02 feb 2017, 10:00

L' Imperator je napisao/la:Igora Ilića su se na isti način riješili. SRAMOTA!

@kakanj84 Znaš li ko su oni igrači što su na probi?
Bravo IMPERATORU i to na jos gori način ti znaš kakav...

Brate jučer u KAKANJ doso vidjet cu danas eventualno sutra ko trenira
cuo sam da idu na pripreme sutra

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 02 feb 2017, 11:12

Po info koje ja imam to je to sto se tice igrackog kadra osim sto se traga za golmanom, jedino ako bi ispala kakva prilika za dobrog igraca koji ne trazi neke posebne uslove.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 02 feb 2017, 12:26

ziher je napisao/la:Po info koje ja imam to je to sto se tice igrackog kadra osim sto se traga za golmanom, jedino ako bi ispala kakva prilika za dobrog igraca koji ne trazi neke posebne uslove.
šta je s Omerom?
šuška se da bi trebao doci AKO NE ODE KOD IBRE tako bar jutros pričaju kod kape gore da zamjeni gafu pošto ovaj nije više ni u kakvim opcijama
Ti to bolje znas u vezi omera

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 02 feb 2017, 16:34

To za Omera ne znam nemam te info ali mislim da bi prije mogao u Velez zbog Ibre. To je moje misljenje a ne nekakva informacija

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Addict » 03 feb 2017, 19:21

ziher je napisao/la:To za Omera ne znam nemam te info ali mislim da bi prije mogao u Velez zbog Ibre. To je moje misljenje a ne nekakva informacija
I ja sam čuo da je Velež opcija, što ima i smisla, puno bolja primanja, Velež je već sad odličan klub, organizacija za 10, a Mušija i Hasić su partneri, Ibro je dole... realno ovakav Rudar nije nikome primamljiv u ovom trenutku. Je li istina da je obaj stoper otišao?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 feb 2017, 01:53

Istina je, Kazazić je otišao (istekao mu ugovor). Nije ni bio neka važna karika u ekipi. Došao je golman Aleksandar Nikolić, nadam se da će biti pojačanje!
#samoRudar #zauvijek

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 04 feb 2017, 11:06

nek je otišao kazazić ne valja qrcu svakako. de ljudi šta je to s gafom bilo nisam upućen bio sam u obavezama a i u kaknju nisam odavno bio?

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 04 feb 2017, 11:34

Gusar1995 je napisao/la:nek je otišao kazazić ne valja qrcu svakako. de ljudi šta je to s gafom bilo nisam upućen bio sam u obavezama a i u kaknju nisam odavno bio?
OTJERAN ko najzadnje pašče..
bili u štrajku HAOS bio valjda se smirilo sad počeli su trenirat a nisu dolazili na trening 4 5 dana

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 feb 2017, 12:20

Smirila se situacija , evo i pitanje golmana je rijeseno. Mislim da je sutra utakmica protiv Viteza na Kamberovicu.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 04 feb 2017, 13:06

ziher je napisao/la:Smirila se situacija , evo i pitanje golmana je rijeseno. Mislim da je sutra utakmica protiv Viteza na Kamberovicu.
svakako nismo imali nikakvog golmana VALJDA OVAJ BUDE POJAČANJE A NE NOVAJLiJA.
pamtim ga iz gorazda naprimao se golova sad vidjet cemo JER JE POZNATO DA NISMO OD ADE imali baš kvalitetnog golmana ovo sto dodju i budu pola sezone eventualno sezonu NE BROJIM.
Čuo sam za tekmu gledat cu da dodjem da vidim NOVAJLIJE I NAZOVI POJAČANJA NA DJELU.
PO MENI BAR JOS DVA IGRACA AL PRAVAA
(ne kao bajro i ala bajro i zukic)TREBAJU U VEZNI RED i NA BOKU .
prema gore neam pojma sta će BEGAN izmislit JER kamiondzija BAJRO i anicic NEMOGU MA NEMA TEORIJE DA IGRAJU ZAJEDNO.
TEŠKAŠ I JEDAN I DRUGI..
Po svemu sudeći i po ovom kadru VEZA CE BITI OPET TROMA SPORA JER JE PITANJE KOLKO JE DIZDARIC IGRAO GORE NA ISLANDU MOZDA JE MOMAK RADIO U RIBARNICI jer po pricama ovih sto su gore BITNO JE RADIT her im je liga takva da i zahir sa svojih 40 i kusur godina igrao aktivno do prošle godine.
To mi ne daje za pravo da nazove se pojacanjem ovaj momak Dizdaric pošto je bio na islAndu
(u drugoj trećoj ligi) :hmmmmm: :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.