E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Evolve
- Kontakt:
Re: E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
VP nastavlja dominaciju. .. Stvarno igraju odlicno, svih 5...
NK Široki Brijeg
odlicni su iako danas nisu ubjedljivi biliEvolve je napisao/la:VP nastavlja dominaciju. .. Stvarno igraju odlicno, svih 5...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TrollsRoyce
- Kontakt:
IG Vitality je podcijenjen,igrali su lose u grupi,zato sto su imali 2 standina umjesto standardnih igraca koji su imali problema sa vizom,po meni su oni najbolji kineski tim,ali jednostavno nisu imali srece da dodju u punom sastavu u Boston.irfo je napisao/la:odlicni su iako danas nisu ubjedljivi biliEvolve je napisao/la:VP nastavlja dominaciju. .. Stvarno igraju odlicno, svih 5...
Wings pred ispadanjem, ko bi reko prije turnira da ce ovdje zavrsit
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Sjajan prvi dan main eventa,jedno veliko iznenadjenje. Ispadanje col-a i jedno malo,ispadanje svjetskog prvaka, ekipe Wings,oni su imali ravnopravnog protivnika u ekipi eg pa su tek bili blagi favorit protiv njih. Sada se sastaju eg i vp ocekujem sjajne meceve.

kakvo ludilo ove godine kad su veci turniri u CS:GO u pitanju , 10 razlicitih pobjednika
Neymar igra CS:GO sa pingom 545ms

IEM Katowice - fnatic
MLG Columbus (Major) - LG
DreamHack Masters Malmö - NIP
ESL Pro League Season 3 - LG
ECS ** - G2
ESL One Cologne (Major) - SK
E-League ** - VP
StarLadder StarSeries S2 - NIP
ESL One: New York - NA'VI
EPICENTER - Dignitas
ESL Pro League Season 4 - C9
IEM Oakland - NIP
E-League S2 - Optic
ECS S2 - Astralis

Neymar igra CS:GO sa pingom 545ms

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Evolve
- Kontakt:
evo ovi Nerminovi nesretnici potpisuju CSGO tim, navodno ce imati platu 20k eura mjesecno
Ex-Dignitas players signing with one of the biggets football clubs in Denmark, FC Copenhagen
http://esportsmagasinet.dk/esportsmagas ... revet-fck/
kakvo finale CS:GO Majora
Astralis od najvecih chokera do majstora comebacka

Astralis od najvecih chokera do majstora comebacka

Najbolje finale koje sam ja gledao.. ako ne i najbolja serija sveukupno.
Navijao sam za VP, ali ne moze im se nista prigovoriti.. sitnice su odlucile. Kjaerbye je j*bena masina.. najmladji, a najbolji u finalu
Sa dolaskom gla1ve-a su postali perfektna ekipa.. Svaki clutch u koji je ukljucen Xyp9x je 80% uzeta runda.

Navijao sam za VP, ali ne moze im se nista prigovoriti.. sitnice su odlucile. Kjaerbye je j*bena masina.. najmladji, a najbolji u finalu

Sa dolaskom gla1ve-a su postali perfektna ekipa.. Svaki clutch u koji je ukljucen Xyp9x je 80% uzeta runda.
mudonjadscile je napisao/la:Najbolje finale koje sam ja gledao.. ako ne i najbolja serija sveukupno.![]()
Navijao sam za VP, ali ne moze im se nista prigovoriti.. sitnice su odlucile. Kjaerbye je j*bena masina.. najmladji, a najbolji u finalu![]()

device choko debelo u finalu, sreca pa ga saigraci izvukose
Jeste da je chokao, ali ako nista, barem je tokom cijelog turnira bio odlican.. overpass mu je bio najkriminalnija mapa u skorije vrijeme.
Ali mislim da ce VP sanjati ona dva xyp9x-ova clutcha.. Prvi onaj 1v3 na overpassu i onaj drugi na trainu kada je Astralis bio na force buy. Lik je definitivno top 3 clutcher.. uvijek se mozes uzdati u njega.
Ali mislim da ce VP sanjati ona dva xyp9x-ova clutcha.. Prvi onaj 1v3 na overpassu i onaj drugi na trainu kada je Astralis bio na force buy. Lik je definitivno top 3 clutcher.. uvijek se mozes uzdati u njega.
device je bio MVP do finala i onda se nije mogao sastaviti, sreca pa ovaj Gla1ve-ov Astralis ne zavisi iskljucivo od njega kao sto je bio slucaj kod Karrigana
xyp9x, Snax, shox, KRIMZ i flusha to je elitno clutch drustvo
xyp9x, Snax, shox, KRIMZ i flusha to je elitno clutch drustvo

Najjača scena na cijelom turniru, vrištanje 10 minuta...

i ovo je jako bilo, da ga je samo ogrebao
mislim da je red da Henry/Sadokist ili Bardolph/DDK komentarisu finale narednog Majora, dosta je vise Andersa i Semmlera
mislim da je red da Henry/Sadokist ili Bardolph/DDK komentarisu finale narednog Majora, dosta je vise Andersa i Semmlera

- BijelaCokolada
- Kontakt:
Mouz nejasan totalno.
Btw Semmler a little bit je valjda najgori komentator svih vremena,bolji je i onaj ludi redeye
Miller je tata
Btw Semmler a little bit je valjda najgori komentator svih vremena,bolji je i onaj ludi redeye

Miller je tata

evo Oskar se vraca, chrisJ out #saveNiKo
ma i meni je naporan postao Semmler, Henry i Sadokist mi najgotivniji combo, Sado jak hype caster a Henry kao bivsi pro odlican color caster, Bardolph je jak sa onim britanskim humorom
eh da, steta sto Joe "Don't call me Joe 'Joe Miller' Miller" Miller vise ne radi CS

ma i meni je naporan postao Semmler, Henry i Sadokist mi najgotivniji combo, Sado jak hype caster a Henry kao bivsi pro odlican color caster, Bardolph je jak sa onim britanskim humorom

eh da, steta sto Joe "Don't call me Joe 'Joe Miller' Miller" Miller vise ne radi CS

Sk s felpsom ce dominirati i ovu godinu, s stand-inom top 4 izboriti je uspjeh.
Steta za VP ali tesko da mogu uzeti major s neom/pashom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Steta za VP ali tesko da mogu uzeti major s neom/pashom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.