NBA sezona 2016/2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će biti prvak?

Anketa je završila: 24 nov 2016, 12:09.

Cleveland Cavaliers a.k.a. LeBron d.j.l.
44
31%
Golden State Warriors a.k.a. doveli smo Duranta, štae?
63
44%
Los Angeles Clippers a.k.a. Paul zvani druga runda
5
4%
San Antonio Spurs a.k.a. mogu Manu i Tony igrati do 50.
18
13%
Neko peti a.k.a. Chuck Norris
12
8%

Ukupno glasova: 142

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jan 2017, 11:52

Fantasticna igra sinoc GSW i Currya,ali je nevjerovatno kako im Clippersi skinu gace cim ih vide. :urnebes:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2017, 12:00

NEZALAGANJE je napisao/la:Fantasticna igra sinoc GSW i Currya,ali je nevjerovatno kako im Clippersi skinu gace cim ih vide. :urnebes:
Dzaba Clippersima sve i solidni igraci kad je sve podredjeno Paulu, pa kad se povrijedi Paul nemas sanse nikakve protiv jakih ekipa. Ista stvar je i sa nama, jer je sve podredjeno Jamesu.

Nevezano za tvoj upis, ali ako je istina da je Tristan rekao suti i igraj s ljudima koje imas, sampion si (parafraziram), onda mu svaka cast. Ovo sto James radi moze dovesti do udaljavanja tima od njega ili da tim daje 200% sebe. Do danas je bilo 200% nakon ovakvih izjava, a jednog dana je moguce da mu okrenu ledja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jan 2017, 12:33

adriano_leite je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Fantasticna igra sinoc GSW i Currya,ali je nevjerovatno kako im Clippersi skinu gace cim ih vide. :urnebes:
Dzaba Clippersima sve i solidni igraci kad je sve podredjeno Paulu, pa kad se povrijedi Paul nemas sanse nikakve protiv jakih ekipa. Ista stvar je i sa nama, jer je sve podredjeno Jamesu.

Nevezano za tvoj upis, ali ako je istina da je Tristan rekao suti i igraj s ljudima koje imas, sampion si (parafraziram), onda mu svaka cast. Ovo sto James radi moze dovesti do udaljavanja tima od njega ili da tim daje 200% sebe. Do danas je bilo 200% nakon ovakvih izjava, a jednog dana je moguce da mu okrenu ledja.
Da,Tristan je zaista izjavio nesto slicno.Medjutim,previse mi se prasine diglo oko te Jamesove izjave.Nije on rekao,treba mi jos jedan superstar,nego je samo ukazao da ekipi treba rezervni PG,sto i jeste tacno.Meni malo smeta sto je s tim izlazio u javnost,posebno kad je CLE svakom igracu,kojeg je trebalo produziti, dao max.njegove trzisne vrijednosti.

Sto se tice LAC i duela sa GS,oni i sa Paulom,protiv njih,djeluju identicno.Problem je mentalne prirode i to sam pisao i nakon proslog poraza od njih.Ako ostane ovakav poredak na Zapadu do kraja sezone,GS ce imati setnju do finala Zapada.Mozda jedino ako UTA izbaci LAC,pa nesto da pokusa,ali nisu dovoljno iskusni,niti mi igraju onako kako sam ocekivao od njih u punom sastavu.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 jan 2017, 15:03

Ma i bez skidanja gaća ja ne vidim da iko sa zapada osim nas može uzeti više od jedne tekme protiv Dubsa. Kad se uzmu matchupi u obzir, stil igre i druge okolnosti Rocketsi i Clippersi igraju košarku ko naručenu da ih Dubsi pometu. Utah nema tog superstara u napadu da ih nosi protiv ekipe sa 4 allstara iako imaju i povoljne matchupe i stil košarke. Oklahoma je one man team i Dubsi takve najlakše samelju. Ostaje Memphis kao najiskusnija i iz te grupe najnezgodnija ekipa po njih gdje bi Gasol i Conley baš morali jake serije odigrati i imati super pomoć Allena, Cartera i Parsonsa u ofanzivi, a to će jako teško dobiti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 jan 2017, 15:08

NEZALAGANJE je napisao/la: Sto se tice LAC i duela sa GS,oni i sa Paulom,protiv njih,djeluju identicno.Problem je mentalne prirode i to sam pisao i nakon proslog poraza od njih.Ako ostane ovakav poredak na Zapadu do kraja sezone,GS ce imati setnju do finala Zapada.Mozda jedino ako UTA izbaci LAC,pa nesto da pokusa,ali nisu dovoljno iskusni,niti mi igraju onako kako sam ocekivao od njih u punom sastavu.
Pa dobro ima tu dosta istine, ali koliko god Clippersima ne lezi GSW, toliko im leze Spursi, zato je bolje i za vas da ostane ovakav poredak, vjerujem da cete vi mnogo lakse rijesiti Hardena nego kompletne Clipperse, treba ocekivati svakako GSW - Spurs finale zapada po ovom sad poretku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2017, 17:21

NEZALAGANJE je napisao/la:

Da,Tristan je zaista izjavio nesto slicno.Medjutim,previse mi se prasine diglo oko te Jamesove izjave.Nije on rekao,treba mi jos jedan superstar,nego je samo ukazao da ekipi treba rezervni PG,sto i jeste tacno.Meni malo smeta sto je s tim izlazio u javnost,posebno kad je CLE svakom igracu,kojeg je trebalo produziti, dao max.njegove trzisne vrijednosti.

Sto se tice LAC i duela sa GS,oni i sa Paulom,protiv njih,djeluju identicno.Problem je mentalne prirode i to sam pisao i nakon proslog poraza od njih.Ako ostane ovakav poredak na Zapadu do kraja sezone,GS ce imati setnju do finala Zapada.Mozda jedino ako UTA izbaci LAC,pa nesto da pokusa,ali nisu dovoljno iskusni,niti mi igraju onako kako sam ocekivao od njih u punom sastavu.
Poenta i jest da ne treba plakati u javnosti i pljuvati svoj tim. Svi znamo da treba back up play pa i sam sam to pisao. Medjutim konstantno zaljenje na rad FO i indirektno pljuvanje po saigracima je sve samo ne dobro ponasanje prve zvijezde tima. Ja da sam mu saigrac vjeruj mi da bi mi pao u ocima kao lider. Kakav je to lider koji nesto kao kaznjava saigrace i svoj tim? Ne svidja ti se pasa pa idi ne bi ti bilo prvi puta. Kao igrac znamo svi ko je i sta je, ali kao covjek i lider je obicno smece i placipicka. Sve sto je trazio od ekipe dobio je i opet mu nije dosta? O cemu pricamo jbt? Umjesto da smiri tenzije on ih podize. Nekada je kreiranje haosa dobra poslovna strategija menadzmenta ako se prica o ekonomiji, ali u sportu to cesto zna ubiti hemiju i vidimo da je ubija. Back up play je potreban ali i Lue je krivac sto ne pruza sansu Kayu koji je zaista solidan igrac. Krivac je i sto ku igraci igraju ogromne minute. James krivac sto su u rosteru lesevi JJ-a i Andersona. To treba otpustiti nekog sposobnog da se dovede play a lesevi ce uredno sjediti na klupi nesposobni da odigraju 3 minute kvalitetno? Jedan je povrijedjen i gotov a drugi je mrtav covjek i bez povrede ciji je glavni adut sut za 3 a sve ostalo nije u stanju da radi. Ma smijesno. **** ti vise i Jamesa i njegovo plakanje i unosenje nemira u ekipu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 29 jan 2017, 19:29

Sta jos ima od stranica za pregled cijele utakmice, vidim da je zadnjih dana nbahd pao.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la Quinlan » 29 jan 2017, 20:04

Luminary je napisao/la:Sta jos ima od stranica za pregled cijele utakmice, vidim da je zadnjih dana nbahd pao.
Reddit

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jan 2017, 20:30

Luminary je napisao/la:Sta jos ima od stranica za pregled cijele utakmice, vidim da je zadnjih dana nbahd pao.

http://yoursportsinhd.com/

I live i snimci.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 29 jan 2017, 20:36

Puma je napisao/la:
http://yoursportsinhd.com/
I live i snimci.
Hvala.

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 29 jan 2017, 20:50

Koliko tebi malo treba da krvnicki pocnes pljuvati po Jamesu, i koliko ti se po postovima vidi da ti nije drag. Da nije proslogodisnje titule, postovi mrznje bi bili cesta pojava.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 jan 2017, 21:48

Ovaj januar sto Oklahoma ima,mislim da niko mema tezi mjesec ove sezone po pitanju rasporeda.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 29 jan 2017, 21:49

Jel moze neko postavit link krava i oklahome za mobitel ako mu nije tesko, bio bih zahvalan :pray:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 jan 2017, 22:01

Bobadilla je napisao/la:Jel moze neko postavit link krava i oklahome za mobitel ako mu nije tesko, bio bih zahvalan :pray:
Ma samo nadji nbastreams na redditu svaki moze na mob skoro.
Prodje cetvrtina bez pogodjene trice Oklahoma 0/8 Cavsi 0/7 :facepalm:
puške pucaju lete duhovi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jan 2017, 22:25

bodi123 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Sto se tice LAC i duela sa GS,oni i sa Paulom,protiv njih,djeluju identicno.Problem je mentalne prirode i to sam pisao i nakon proslog poraza od njih.Ako ostane ovakav poredak na Zapadu do kraja sezone,GS ce imati setnju do finala Zapada.Mozda jedino ako UTA izbaci LAC,pa nesto da pokusa,ali nisu dovoljno iskusni,niti mi igraju onako kako sam ocekivao od njih u punom sastavu.
Pa dobro ima tu dosta istine, ali koliko god Clippersima ne lezi GSW, toliko im leze Spursi, zato je bolje i za vas da ostane ovakav poredak, vjerujem da cete vi mnogo lakse rijesiti Hardena nego kompletne Clipperse, treba ocekivati svakako GSW - Spurs finale zapada po ovom sad poretku.
Nama je svakako lakse.Tu nema dileme i vec sam ranije rekao,ma koliko cudno bilo,SA je lakse igrati cak i protiv GSa nego LAC.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 jan 2017, 22:29

Jos malo i Oklahoma poluvrijeme bez pogodjene trice,Wess i Oladipo 5/20 sut,ovo je skoro vec izgubljeno
puške pucaju lete duhovi

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 jan 2017, 22:35

TT blocks party...
Ocajan procenat suta za OKC.
Liggins :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 jan 2017, 22:38

BernardBarnjak je napisao/la:TT blocks party...
Ocajan procenat suta za OKC.
Liggins :mrgreen:
Poluvrijeme 0/12 trice,van reketa 4/24 :rol:
Barem pomazemo Cavsima da rijese chemistry probleme :mrgreen:
puške pucaju lete duhovi

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 jan 2017, 23:06

3/4 CLE - OKC 5:0 , pa onda OKC 10:0 , pa opet CLE 11:2 :roll: , Cleveland kao da uključi pogon pa onda se stavi standby

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 29 jan 2017, 23:16

Ajde barem su Cavsi sada u nekom ritmu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.