Spominje se cifra od 200 hiljada eura, a Radniku iz Bijeljine ovoliki budzet bio kad je kup osvojio. Kad se radi posteno i od cenera se moze nesto napravitNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta znace posteni ljudi u upravi. Sponzori se sami javljaju svaki dan,od giganta do piljara,svi zele da budu dio Veleza. Ovo ne staje ovo je tek pocetak. El Prezidente![]()
![]()
shaman7 je napisao/la:Spominje se cifra od 200 hiljada eura, a Radniku iz Bijeljine ovoliki budzet bio kad je kup osvojio. Kad se radi posteno i od cenera se moze nesto napravitNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta znace posteni ljudi u upravi. Sponzori se sami javljaju svaki dan,od giganta do piljara,svi zele da budu dio Veleza. Ovo ne staje ovo je tek pocetak. El Prezidente![]()
![]()
![]()
Dobili smo mi jos sponzora, samo nisu jos ugovori zvanicno potpisani, koliko sam cuo. I to zavrseni u Sarajevu sto znaci da su neke jake firme sa sjedistem gore (predpostavljam da je to ). Kazu izabrali Bosnalijek kao generalnog sponzora , u roku 3 dana se javile 4 firme jace od Bosnalijeka, odnosno daju vise para![]()
A i cekamo jos neke igrace, ipak nismo u situciji trenutno da budemo prve opcije malo kvalitetnijim igracima. Ali izvuci ce Ibraga vec nesto sigurnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Spominje se cifra od 200 hiljada eura, a Radniku iz Bijeljine ovoliki budzet bio kad je kup osvojio. Kad se radi posteno i od cenera se moze nesto napravitNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta znace posteni ljudi u upravi. Sponzori se sami javljaju svaki dan,od giganta do piljara,svi zele da budu dio Veleza. Ovo ne staje ovo je tek pocetak. El Prezidente![]()
![]()
![]()
Dobili smo mi jos sponzora, samo nisu jos ugovori zvanicno potpisani, koliko sam cuo. I to zavrseni u Sarajevu sto znaci da su neke jake firme sa sjedistem gore (predpostavljam da je to ). Kazu izabrali Bosnalijek kao generalnog sponzora , u roku 3 dana se javile 4 firme jace od Bosnalijeka, odnosno daju vise para![]()
![]()
Ovo prvi put cujem?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tako se vraca ugled predsjednice. Samo pobjede Veleza i nista vise. Dobar clanak ispa neki dan kad smo pred rat mlatnuli Napredak i ostavili Želju u ligi. Gomila je toga bilo gdje smo pokazali svoju velicinu da se mnogo toga i zaboravilo. Samo Velež je bitan
Za mlađe manijake
http://sport.ske.ba/foto-retrovizor-dan ... ispadanja/
I oni nam duzni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dva puta
Ma niko nam nije duzan brato. Samo Velez,pobjede i gospodski manirAlemC85 je napisao/la:I oni nam duzni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dva puta
Ma naravno brato.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma niko nam nije duzan brato. Samo Velez,pobjede i gospodski manirAlemC85 je napisao/la:I oni nam duzni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dva puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.