FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 29 jan 2017, 21:55

slika
Sta se ovo napravilo na zapadu, jel ovo mjesto za kamermane?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jan 2017, 21:57

Sredili su zapad svaka im cast. [emoji106]

Samo vala ovaj tunel mi kvari lijep utisak. Hajde Upravo tunel i stolice za igrace.[emoji119] [emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jan 2017, 22:01

Sto se mene tice , sto gori tunel to bolje, sjecam se kad je baka sliskovic prico jednom prije utakmice sa danskom odluci se da se igra na kosevu a ne na bilinom polju, i govori baka na kosevu tada dobri uslovi sve im fino a kad dodju na bilino polje, razvaljene svlacionice, nemaju se gdje istusirat , tunel se raspada i cim protivnik to vidi sledi mu se krv u zilama u smislu gdje sam ovo jebote doso , i zato je on htio da se igra na bilinom i kaze da se tamo igralo da bi ih dobili :lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 29 jan 2017, 22:02

irfo je napisao/la:slika
Prije bi rekao da je jos jedan studio. Jer za kategoriju 3 ja mislim da dva moramo imati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jan 2017, 22:04

To ima logike. Ja kad vidim onaj tunel Crvene Zvede odmah zamisljam kako se osjecaju protivnicki igraci. Bas jezivo izgleda.
Ja bih volio te stolice i tunel jer ce biti nova tribina pa da se stadion dodatno uljepsa. Jos kad jug aBd legne.[emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 jan 2017, 22:05

Zenzo je napisao/la:@Neymar ko sutra dolazi Kerla ili Kostic, ili oba ako je moguce. :mrgreen:
Oboicaa brt :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jan 2017, 22:08

Ne znam kako ovo prave al od ovih stubove se ne moze nista vidjeti.Ne vjerujem da kamere odavde mogu bilo sta snimati,a jos manje gledati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 29 jan 2017, 22:16

irfo je napisao/la:slika
Nove komentatorske kabine, bilo je problema prije sa tim jer nisu imali dobar pregled komplet terena, sada se to napravilo a zapadna tribina je dobila jos ljepsi izgled, ... :thumbup:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 jan 2017, 23:13

Neymar11 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:@Neymar ko sutra dolazi Kerla ili Kostic, ili oba ako je moguce. :mrgreen:
Oboicaa brt :kafa:
To bi bilo super, ako nista barem jeda od njih.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jan 2017, 09:43

Volio bih Kerlu prije Kostica. Bolji je igrac, ima iskustva i zna sta znaci igrati za Zelju.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jan 2017, 11:05

slika

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 jan 2017, 12:25

Dodje Koldzo, dade, vidi i ode ... :D

Iskreno se nadam da su mnogim zacapljena usta, pogotovo ovim koji su prije par sedmica dizali halabuku kako toboze sredstva nisu planirana u budzetu za ovu godinu, ne znajuci pri tome da su to sredstva iz 2016. a ne iz 2017. ista stvar i sa procedurama nacelnik/opstinsko vijece/nacelnik.
Covjek je dokazao i pokazao da je Zeljovac od glave do pete, samo treba uzeti i staviti na papir cifru koju je opstina dala od postavljanja reflektora pa do danas, a ta cifra je sigurno milionska, atmosfera krajnije prijatna, nikakvih netrpeljivosti prema nacelniku (kvazi price), docek za desetku, obisao je komplet stadion i istocnu tribinu, sve u svemu hvala nacelnice ! :bih:

Na istoku je postavljena nova veca komentatorska kabina, do sada su bili smjesteni na desnom dijelu zapadne tribine odakle nisu imali pogled na komplet teren, a i smetali su im noseci stubovi, ovim rjesenjem stekli su se vrhunski uslovi komentatorima jer su sada i u zatvorenom prostoru za razliku od prije, odlicno rjesenje uzimajuci u obzir da je to jedan od uslova za narednu kategorizaciju, uz to sve izgleda nije puno ni kostalo, betonska ploca na koju je dodan komplet kabina od PVC-a, i to je ta prica o nekim dodatnim radovima kada sam prije par dana spominjao mogucnost novog tunela i klupa za rezervne igrace, samim tim ako su odradili to, realno je za ocekivati na proljece i novi tunel kao i klupe za rezervne igrace ...

Sto se tice istoka, zaista se ljudi trude i rade, saznao sam da nece biti nikakvih montaza tipa vec gotovih betonskih konstrukcija kako smo mogli vidjeti na vecini stadiona u izgradnji, kod nas ce se beton liti odmah na ove nosece stubove, dakle nesto drugacije nego inace.
1921'

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 jan 2017, 12:31

Hrasno kazes na Istoku postavljena kabina za komentatore , jesil pogrijesio misleci na zapad ?

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 30 jan 2017, 12:33

Da pogrijesio je tribinu na kojoj je postavljeno. A to je druga kabina za komentatore i sto je dobro za taj novinarski dio ispunjavamo kategoriju 3.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 jan 2017, 12:46

Greska moja, lapsus, mislio sam na na zapadnu tribinu, na istoku komentatorska kabina moze biti jedino ona kabina na kranu :mrgreen:

Odlican posao sa tom kabinom je odradjen, pogotovo sto ce komentatori imati vrhunske uslove, vidi se da imaju planove u buducnosti, jasnu viziju i projekte ... :salut:
1921'

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 jan 2017, 13:04

Hrasno1921 je napisao/la:Dodje Koldzo, dade, vidi i ode ... :D

Iskreno se nadam da su mnogim zacapljena usta, pogotovo ovim koji su prije par sedmica dizali halabuku kako toboze sredstva nisu planirana u budzetu za ovu godinu, ne znajuci pri tome da su to sredstva iz 2016. a ne iz 2017. ista stvar i sa procedurama nacelnik/opstinsko vijece/nacelnik.
Covjek je dokazao i pokazao da je Zeljovac od glave do pete, samo treba uzeti i staviti na papir cifru koju je opstina dala od postavljanja reflektora pa do danas, a ta cifra je sigurno milionska, atmosfera krajnije prijatna, nikakvih netrpeljivosti prema nacelniku (kvazi price), docek za desetku, obisao je komplet stadion i istocnu tribinu, sve u svemu hvala nacelnice ! :bih:
kada Nedzad Koldzo kupi jednu desetogodisnju ulaznicu svojim novcem tada ce biti onakav kakvim ga ti predstavljas, pravi zeljovac. do tada, hvala NJEMU i OPSTINSKOM VIJECU sto su djelic NASEG novca rasporedili onako kako bi mi, porezni obveznici i punise opstinske kase, i sami rasporedili.
dakle hvala im ali bez bespotrebnih hvalospjeva!

niko ovdje nije dao nista iz svog djepa.
u mojim ocima, vece je onih Sejinih, Farukovih ili Senadovih 10 milja nego "Koldzinih 100"!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 30 jan 2017, 13:08

Hrasno1921 je napisao/la:Preduhitrio si me sa slikom ceka ... :D

Red bi bio da se nacelnik i njegovi saradnici pozdrave i da im se zahvali na ceku, a sto se tice para legle su jos u petak prije podne :opaopa:

Koldzo Nedzad jedan je od nas :bih:

slika
Koldžo Nedžade, napuši se...

Povedi ga slobodno u Makijato na kafu, sa ahbabima.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 jan 2017, 13:08

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Dodje Koldzo, dade, vidi i ode ... :D

kada Nedzad Koldzo kupi jednu desetogodisnju ulaznicu svojim novcem tada ce biti onakav kakvim ga ti predstavljas, pravi zeljovac. do tada, hvala NJEMU i OPSTINSKOM VIJECU sto su djelic NASEG novca rasporedili onako kako bi mi, porezni obveznici i punise opstinske kase, i sami rasporedili.
dakle hvala im ali bez bespotrebnih hvalospjeva!

niko ovdje nije dao nista iz svog djepa.
u mojim ocima, vece je onih Sejinih, Farukovih ili Senadovih 10 milja nego "Koldzinih 100"!
Tu pricu ostavi za lobotomije, nemoj je meni servirati, ne interesuje me tvoje misljenje, ta prica koju ti ovdje plasiras upravo se vrti na lobotomija forumu, samim tim sve je jasno, ista stvar i sa "tuborgom mjestom na kojem se tuzi" klub za stara potrazivanja, to dovoljno govori o pojedincima, dakle i Amar koji je vlasnik Tuborga etiketira se na sve moguce nacine, samim tim postedi me sa tvojim misljenjem ...
1921'

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 jan 2017, 13:13

Bravo za Općinu, bravo za Koldzu i za našu upravu :clap: :clap:
Kako je lijepo pročitati i vidjeti da je saradnja konačno odlična i da su "ispeglani" neki raniji problemi. Nadam se da če ovo ići još bolje u budoćnosti jer velike nas obaveze čekaju a znamo kakva je besparica i kolko je loš ambijent kod nas općenito.

Idemo još Kerlu potpisati i neka igre krenu :njanjanja:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 30 jan 2017, 13:13

Evo Bekrica u banci u Srebreniku pored mene sta je s njim?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, voltron30 i 25 gostiju.