Sta se ovo napravilo na zapadu, jel ovo mjesto za kamermane?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prije bi rekao da je jos jedan studio. Jer za kategoriju 3 ja mislim da dva moramo imati.irfo je napisao/la:
Oboicaa brtZenzo je napisao/la:@Neymar ko sutra dolazi Kerla ili Kostic, ili oba ako je moguce.
Nove komentatorske kabine, bilo je problema prije sa tim jer nisu imali dobar pregled komplet terena, sada se to napravilo a zapadna tribina je dobila jos ljepsi izgled, ...irfo je napisao/la:
To bi bilo super, ako nista barem jeda od njih.Neymar11 je napisao/la:Oboicaa brtZenzo je napisao/la:@Neymar ko sutra dolazi Kerla ili Kostic, ili oba ako je moguce.
kada Nedzad Koldzo kupi jednu desetogodisnju ulaznicu svojim novcem tada ce biti onakav kakvim ga ti predstavljas, pravi zeljovac. do tada, hvala NJEMU i OPSTINSKOM VIJECU sto su djelic NASEG novca rasporedili onako kako bi mi, porezni obveznici i punise opstinske kase, i sami rasporedili.Hrasno1921 je napisao/la:Dodje Koldzo, dade, vidi i ode ...![]()
Iskreno se nadam da su mnogim zacapljena usta, pogotovo ovim koji su prije par sedmica dizali halabuku kako toboze sredstva nisu planirana u budzetu za ovu godinu, ne znajuci pri tome da su to sredstva iz 2016. a ne iz 2017. ista stvar i sa procedurama nacelnik/opstinsko vijece/nacelnik.
Covjek je dokazao i pokazao da je Zeljovac od glave do pete, samo treba uzeti i staviti na papir cifru koju je opstina dala od postavljanja reflektora pa do danas, a ta cifra je sigurno milionska, atmosfera krajnije prijatna, nikakvih netrpeljivosti prema nacelniku (kvazi price), docek za desetku, obisao je komplet stadion i istocnu tribinu, sve u svemu hvala nacelnice !![]()
Koldžo Nedžade, napuši se...Hrasno1921 je napisao/la:Preduhitrio si me sa slikom ceka ...![]()
Red bi bio da se nacelnik i njegovi saradnici pozdrave i da im se zahvali na ceku, a sto se tice para legle su jos u petak prije podne![]()
Koldzo Nedzad jedan je od nas![]()
Tu pricu ostavi za lobotomije, nemoj je meni servirati, ne interesuje me tvoje misljenje, ta prica koju ti ovdje plasiras upravo se vrti na lobotomija forumu, samim tim sve je jasno, ista stvar i sa "tuborgom mjestom na kojem se tuzi" klub za stara potrazivanja, to dovoljno govori o pojedincima, dakle i Amar koji je vlasnik Tuborga etiketira se na sve moguce nacine, samim tim postedi me sa tvojim misljenjem ...za_zivot_cijeli je napisao/la:kada Nedzad Koldzo kupi jednu desetogodisnju ulaznicu svojim novcem tada ce biti onakav kakvim ga ti predstavljas, pravi zeljovac. do tada, hvala NJEMU i OPSTINSKOM VIJECU sto su djelic NASEG novca rasporedili onako kako bi mi, porezni obveznici i punise opstinske kase, i sami rasporedili.Hrasno1921 je napisao/la:Dodje Koldzo, dade, vidi i ode ...![]()
Iskreno se nadam da su mnogim zacapljena usta, pogotovo ovim koji su prije par sedmica dizali halabuku kako toboze sredstva nisu planirana u budzetu za ovu godinu, ne znajuci pri tome da su to sredstva iz 2016. a ne iz 2017. ista stvar i sa procedurama nacelnik/opstinsko vijece/nacelnik.
Covjek je dokazao i pokazao da je Zeljovac od glave do pete, samo treba uzeti i staviti na papir cifru koju je opstina dala od postavljanja reflektora pa do danas, a ta cifra je sigurno milionska, atmosfera krajnije prijatna, nikakvih netrpeljivosti prema nacelniku (kvazi price), docek za desetku, obisao je komplet stadion i istocnu tribinu, sve u svemu hvala nacelnice !![]()
dakle hvala im ali bez bespotrebnih hvalospjeva!
niko ovdje nije dao nista iz svog djepa.
u mojim ocima, vece je onih Sejinih, Farukovih ili Senadovih 10 milja nego "Koldzinih 100"!