Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.
Ja samo tebi vjerujem. Znaci sutra ako ne bude poceo si i ti lutatiNeymar11 je napisao/la:Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.
Semir Kerla mogao bi biti pojačanje Željezničara na poziciji stopera. Plavi su završili sa pripremama u Međugorju, a pripreme će nastaviti u Antaliji gdje će odraditi završni dio priprema. Željezničar je tokom zimskog prelaznog roka doveo u svoje redove pet igrača, a stameni stoper bi mogao biti šesto i posljednje pojačanje na Grbavici. Kerla je u dva navrata s dosta uspjeha nastupao za Željezničar. Kerla je prvi mandat imao u periodu između 2008. i 2010. godine, a onda je ponovo igrao za Plave u periodu između 2012. i 2014. godine. 29-godišnji fudbaler je potom nastupao za Žalgiris i Irtysh Pavlodar, a sada se ponovo odlučio vratiti u naš glavni grad kako bi pomogao timu s Grbavice da ostvari zacrtane ciljeve. Kerla je u Kazahstanu boravio proteklih godinu dana, a ekipi bi se, kako saznajemo, trebao pridružiti prije puta u Antaliju.amazon je napisao/la:Ja samo tebi vjerujem. Znaci sutra ako ne bude poceo si i ti lutatiNeymar11 je napisao/la:Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.
Hvala drug da iznesem jos jednu info, da ce uz kerlu sutra potpis bacit i Kostic i hocel ko castit tom kafom, pored toga koldzo ce dat pareLjoZee je napisao/la:Neymar je TITO za ove informacije. Svaka cast.[emoji122]
Ja kako znam to sto ti spominjes je rijeseno zadnji put kad nas je Kerla ispalio za produzenje ugovora. Za ciste papire oprostio je dug.Monci je napisao/la:Sa Kerlom će se tek pričati sutra.Ima tu i nekih repova iz prošlosti, i to će se spomenuti vjerovatno...možda padne dogovor a možda i ne, ko to zna...
To kraljuNeymar11 je napisao/la:Hvala drug da iznesem jos jednu info, da ce uz kerlu sutra potpis bacit i Kostic i hocel ko castit tom kafom, pored toga koldzo ce dat pareLjoZee je napisao/la:Neymar je TITO za ove informacije. Svaka cast.[emoji122]
i Kostic 100%segaa je napisao/la:Kerla potpisuje 99%
Svaki igrac kojem ostane 6 mjeseci ugovora moze dogovarati sa drugim klubom bez da maticni klub u kojem je trenutno se ista pita. Tako da ocekuje pred ugovor da ce potpisati. Jer kako znam jos nije predao papire na arbitrazu. a to ce uraditi tek sad u ovoj nadolazecoj sedmiciQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sutra ce vladoo brate na aparate ha haQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Hahahah, samo da vidim onu seljačku facu kako kuka, j.bo ga KRČMAR u šupak !Neymar11 je napisao/la:Sutra ce vladoo brate na aparate ha haQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()
Rjesio je on papire sutra je u SA i baca potpis i vladu na aparate, vices sutra kako kmeciQwerty90 je napisao/la:Hahahah, samo da vidim onu seljačku facu kako kuka, j.bo ga KRČMAR u šupak !Neymar11 je napisao/la:Sutra ce vladoo brate na aparate ha haQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.