Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sa Kerlom će se tek pričati sutra.Ima tu i nekih repova iz prošlosti, i to će se spomenuti vjerovatno...možda padne dogovor a možda i ne, ko to zna...
- amazon
- Kontakt:
Ja samo tebi vjerujem. Znaci sutra ako ne bude poceo si i ti lutatiNeymar11 je napisao/la:Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Semir Kerla mogao bi biti pojačanje Željezničara na poziciji stopera. Plavi su završili sa pripremama u Međugorju, a pripreme će nastaviti u Antaliji gdje će odraditi završni dio priprema. Željezničar je tokom zimskog prelaznog roka doveo u svoje redove pet igrača, a stameni stoper bi mogao biti šesto i posljednje pojačanje na Grbavici. Kerla je u dva navrata s dosta uspjeha nastupao za Željezničar. Kerla je prvi mandat imao u periodu između 2008. i 2010. godine, a onda je ponovo igrao za Plave u periodu između 2012. i 2014. godine. 29-godišnji fudbaler je potom nastupao za Žalgiris i Irtysh Pavlodar, a sada se ponovo odlučio vratiti u naš glavni grad kako bi pomogao timu s Grbavice da ostvari zacrtane ciljeve. Kerla je u Kazahstanu boravio proteklih godinu dana, a ekipi bi se, kako saznajemo, trebao pridružiti prije puta u Antaliju.amazon je napisao/la:Ja samo tebi vjerujem. Znaci sutra ako ne bude poceo si i ti lutatiNeymar11 je napisao/la:Kerla ce sutra bacit potpisZenzo je napisao/la:Kakve su sanse da sutra stoper dođe, u zadnji tren pred polazak za Antaliju.
eto ga ja rekoh sutra baca potpis. Inacee slazem s tobom da treba dati sansu ugljesi malo da blagojevica odmori
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Neymar je TITO za ove informacije. Svaka cast.[emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala drug da iznesem jos jednu info, da ce uz kerlu sutra potpis bacit i Kostic i hocel ko castit tom kafom, pored toga koldzo ce dat pareLjoZee je napisao/la:Neymar je TITO za ove informacije. Svaka cast.[emoji122]
auuu...lijepe vijesti. Svaki kvalitetan igrac nam je dobro dosao, po meni Kerla je top pojacanje za ovu ligu, jedino ne znam u kakvoj je formi... sto se Kostica tice, on je svakako planiran da zamjeni Bogicevica, ako ne sada onda na ljeto..nema tu nekog forsiranja.
Ja kako znam to sto ti spominjes je rijeseno zadnji put kad nas je Kerla ispalio za produzenje ugovora. Za ciste papire oprostio je dug.Monci je napisao/la:Sa Kerlom će se tek pričati sutra.Ima tu i nekih repova iz prošlosti, i to će se spomenuti vjerovatno...možda padne dogovor a možda i ne, ko to zna...
To kraljuNeymar11 je napisao/la:Hvala drug da iznesem jos jednu info, da ce uz kerlu sutra potpis bacit i Kostic i hocel ko castit tom kafom, pored toga koldzo ce dat pareLjoZee je napisao/la:Neymar je TITO za ove informacije. Svaka cast.[emoji122]
Da se ne zaboravi da sam ja Neymara doveo na ovaj forum
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kerla potpisuje 99%
i Kostic 100%segaa je napisao/la:Kerla potpisuje 99%
Neymare doktore !
Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Svaki igrac kojem ostane 6 mjeseci ugovora moze dogovarati sa drugim klubom bez da maticni klub u kojem je trenutno se ista pita. Tako da ocekuje pred ugovor da ce potpisati. Jer kako znam jos nije predao papire na arbitrazu. a to ce uraditi tek sad u ovoj nadolazecoj sedmiciQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sutra ce vladoo brate na aparate ha haQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hahahah, samo da vidim onu seljačku facu kako kuka, j.bo ga KRČMAR u šupak !Neymar11 je napisao/la:Sutra ce vladoo brate na aparate ha haQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()
100k KM i dva igraca za miran i sretan pocetak sedmice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Rjesio je on papire sutra je u SA i baca potpis i vladu na aparate, vices sutra kako kmeciQwerty90 je napisao/la:Hahahah, samo da vidim onu seljačku facu kako kuka, j.bo ga KRČMAR u šupak !Neymar11 je napisao/la:Sutra ce vladoo brate na aparate ha haQwerty90 je napisao/la:Neymare doktore !Pa jel to Kostic rijesio papire kod kozojeba, sta je reci, ja bi njega samo potpisao da vidim facu Vlade Jagodica ... [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()
Evo i cek spreman samo fali jos 100.000KM hahahaa

- Hrasno1921
- Kontakt:
Preduhitrio si me sa slikom ceka ...
Red bi bio da se nacelnik i njegovi saradnici pozdrave i da im se zahvali na ceku, a sto se tice para legle su jos u petak prije podne
Koldzo Nedzad jedan je od nas

Red bi bio da se nacelnik i njegovi saradnici pozdrave i da im se zahvali na ceku, a sto se tice para legle su jos u petak prije podne
Koldzo Nedzad jedan je od nas

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.