@Effe, e pretjera ga i ti, dosta jos da uzme RG ove godine, a ima godina pred njim jos.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije, 6-2 je.akisarajevo92 je napisao/la:5:2 je za Nadala u finalima GS-aEffenberg je napisao/la:Hvala na info.bodi123 je napisao/la:
6-2 za Rafu u finalima GS
@rema
Rafa je sa ovom titulom vec sad po mnogima GOAT, postavljao sam gore izjave Gilberta, evo i McEnroe to isto govori, za mene jos nije, ali sa desetim RGom bi se moglo reci da, 10-2-2-2 je vec strasno.
Sushikori je vec u mladjahnim godinama sada zasjenio sve. Ne moze mu niko pera odbiti. Raonic je botina, on ce uzeti par Wimblyja i jos koji HC GS i to je to, ali cisto na krkanluk i zato sto ce RF, RN, I NDJ se skloniti sa scene. Bice mu lakoca tuci ove rize i mulj i hamelj sto ostane. Mi cemo se tad radovati kada ostane jos koja zadnja sezona nesto mladjem Murrayu i kad njega budemo gledali spram ovih nadolazecih klada i balvana.Unofficialpage je napisao/la:Nishikori, Raonić i Federer najveći luzeri. Samo je Roger igrački bolji pa to malo kompenzuje.
Odjednom ce se nakon RG okrenuti ploca, pocet ce te vi Rafatardovi pisati ovdje: " I Bel18eve!"bodi123 je napisao/la:Kako covjek spasava brejk lopte, i to bez servisa, boze dragi, ne mozes ga ne voliti
@Effe, e pretjera ga i ti, dosta jos da uzme RG ove godine, a ima godina pred njim jos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.