Pripremaj novi potpis, i pripremi ga u separatnom tabu i kad bude mec lopta osvojena da samo kliknes enter!bodi123 je napisao/la:Evo gaaaaa!
Rafa izgleda svjezije nego u prvom setu.![]()

A priznaj da su se gace tresle nakon 2:1 !

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pripremaj novi potpis, i pripremi ga u separatnom tabu i kad bude mec lopta osvojena da samo kliknes enter!bodi123 je napisao/la:Evo gaaaaa!
Rafa izgleda svjezije nego u prvom setu.![]()
Kakvom?coelho41 je napisao/la:Nevjerovatno, ne mogu jos da vjerujem da ce Nadal sa ovakvom igrom isforsirat pobjedu u finalu AO
Vidjet ćemo kako će se ponašati ove i narednih par sezona, možda i najbolji teniser svih vremenabodi123 je napisao/la:Kakva mentalna snaga na brejk lopte, teniser sa najjacom psihom svih vremena.
Odlicno pitanje, pretpostavljam da je retoricko, ali ja cu odgovoriti, igre nema samo mehanicki odradjuje.jopaa7 je napisao/la:Kakvom?coelho41 je napisao/la:Nevjerovatno, ne mogu jos da vjerujem da ce Nadal sa ovakvom igrom isforsirat pobjedu u finalu AO
Koja ce mu ovo po redu biti penetracija od Rafe u finalima, koji je omjer u finalima, znam da je onaj glavni h2h otprilike 1/3 naprema 2/3 za "Vadjaca gaca"DANTES je napisao/la:Gaće su skinute, vazelin podmazan, Federer se naguzio, samo još da Rafa natambura
Luzer bio, luzer ostao. Mrš u pm
6-2 za Rafu u finalima GSEffenberg je napisao/la:Koja ce mu ovo po redu biti penetracija od Rafe u finalima, koji je omjer u finalima, znam da je onaj glavni h2h otprilike 1/3 naprema 2/3 za "Vadjaca gaca"DANTES je napisao/la:Gaće su skinute, vazelin podmazan, Federer se naguzio, samo još da Rafa natambura
Luzer bio, luzer ostao. Mrš u pm
Hvala na info.bodi123 je napisao/la:
6-2 za Rafu u finalima GS
@rema
Rafa je sa ovom titulom vec sad po mnogima GOAT, postavljao sam gore izjave Gilberta, evo i McEnroe to isto govori, za mene jos nije, ali sa desetim RGom bi se moglo reci da, 10-2-2-2 je vec strasno.
5:2 je za Nadala u finalima GS-aEffenberg je napisao/la:Hvala na info.bodi123 je napisao/la:
6-2 za Rafu u finalima GS
@rema
Rafa je sa ovom titulom vec sad po mnogima GOAT, postavljao sam gore izjave Gilberta, evo i McEnroe to isto govori, za mene jos nije, ali sa desetim RGom bi se moglo reci da, 10-2-2-2 je vec strasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.