Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Hamo
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Hamo » 30 jul 2010, 19:03

Raja ima li šta od prenosa nove sezona bliži se početak? :roll:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jul 2010, 19:14

Neprilagodjen je napisao/la:Negdje sam procitao da je Hayat otkupio prava prenosa FK Sarajevo za ovu sezonu. Da li je to tacno i sta to u praksi znaci?
Ne znam jeli tacno, al znam da u praksi znaci da je otkupio prava prenosa FK Sarajevo za ovu sezonu!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 30 jul 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 30 jul 2010, 20:23

Bolje bi bilo da nisi nista odgovorio.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 jul 2010, 15:30

ovako, bit će prijenos i ove sezone..

mozda ne prvih nekoliko kola ali sigurno hoce kasnije, BHT je dogovorio suradnju sa 5 klubova, Široki, Zrinjski, Borac, Sarajevo i Željo i prenosit će domaće utakmice ovih klubova, a to je početak pa ce se kasnije preći na još veći nivo..

ostali klubovi koji su spremni na suradnju također mogu ući u ovaj izbor..

trenutno su usmene suglasnosti došle iz Širokog, Borca i Zrinjskog, a čekaju se Željo i Sarajevo, i oni će najvjerojatnije dogovoriti tako da ćemo imati priliku gledati ponovo ligu, ako nista ove najbolje klubove
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 31 jul 2010, 15:37

Pa tih 5 klubova su i jedini kandidati za titulu,tako da je to super,niko vise ne mora ni pristati,mozda jedino jos Celik,jer lijepo je i iz Zenice gledati prijenose!

Mada sumnjam da ce Zeljo to dozvoliti,ali eto nadacemo se.

Odakle ti ta informacija i zasto nema veceras prijenos iz Banjaluke da pogledamo tako zanimljivu utakmicu?

Sjever u ekstazi
Kontakt:

Post Postao/la Sjever u ekstazi » 31 jul 2010, 15:44

Mislim da bi najoptimalniji bio multi prenos al bit ce i to za koju deceniju...
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadion...

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 31 jul 2010, 15:46

Sjever u ekstazi je napisao/la:Mislim da bi najoptimalniji bio multi prenos al bit ce i to za koju deceniju...
Za koju deceniju hahahhahaha. dobar dobar :D :D :D :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 31 jul 2010, 15:53

Neprilagodjen je napisao/la:Pa tih 5 klubova su i jedini kandidati za titulu,tako da je to super,niko vise ne mora ni pristati,mozda jedino jos Celik,jer lijepo je i iz Zenice gledati prijenose!

Mada sumnjam da ce Zeljo to dozvoliti,ali eto nadacemo se.

Odakle ti ta informacija i zasto nema veceras prijenos iz Banjaluke da pogledamo tako zanimljivu utakmicu?
Šta bi ti ovo trebalo značiti neprilagodjeni :roll:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 31 jul 2010, 15:56

Pitaj svog trenera,i vidi sta je izjavljivao o prijenosima proljetos.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 31 jul 2010, 16:03

Neprilagodjen je napisao/la:Pitaj svog trenera,i vidi sta je izjavljivao o prijenosima proljetos.
Vjerujem da taj tvoj neprilagodjeni mozak nije mogao svartiti jednu običnu rečenicu i shvatiti šta je pisac htjeo reći, al hajde...
A šta misliš hoće li Borac pristati il će vraćati BHT na sred puta ko biva radi neisplaćenih dugovanja :lol: Il će možda Sarajevo odgovditi svaki dogovreni prijenos :lol: http://derbikola.ba/index.php?option=co ... 6:sarajevo
Il pak Zrinski, jel se i njima to dešavalo :lol: Širokom svaka čast 8-)
E moj neprilagodjeni, očigledno je da ti velikan sa Grbavice pristaje na muke, bolje ti je uzmi jedan leksilium i odmori svoj neprilagodjeni mozak ;) barem do slijedećg trofeja :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 31 jul 2010, 16:11

Djaba pokusavas vrijedjati,ja sam vec odavno u fazi da me samo pametni ljudi mogu iznervirati.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2010, 16:13

Hamo je napisao/la:Raja ima li šta od prenosa nove sezona bliži se početak? :roll:
Kakav ti je to avatar, nasa zastava prekrizena ??? :evil:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 31 jul 2010, 16:17

Neprilagodjen je napisao/la:Djaba pokusavas vrijedjati,ja sam vec odavno u fazi da me samo pametni ljudi mogu iznervirati.
Po običaju kad nemaš argumenata, okrečeš drugu temu. Sarajevo? Zrinski? Borac? :lol: A vrijeđao te uopšte nisam škotu, jugonostalgičaru il šta već....
Elegant je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Raja ima li šta od prenosa nove sezona bliži se početak? :roll:
Kakav ti je to avatar, nasa zastava prekrizena ??? :evil:
To nije naša zastava, to je nametnuto. Prepostavljam da je zbog toga taj avatar naš patriota Hamo postavio :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2010, 16:24

Ovo bi trebala biti zastava Skotske,pretpostavljam
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 31 jul 2010, 16:31

Ne pričaju o njemu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2010, 16:42

elSaik je napisao/la:Ne pričaju o njemu.
Ah Hamo,nemoj te Hamu dirati :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 31 jul 2010, 20:57

Strauss ti je sve rekao ;). JOJ VIDI ŠTO ME BRAĆA BRANE :cry: (radosnice).Znaći ipak ima nešto od prenosa.JOJ STRAUSSA "NAŠ PATRIOTA HAMO" :mrgreen: :mrgreen:.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 02 avg 2010, 14:31

Premijer liga na TV-u
Ništa od projekta "Derbi kola", nema sponzora
U sezoni koja je pred nama agencija "Euromedia", koja je prošle godine uz BHT1 pokrenula projekat "Derbi kola", neće prenositi utakmice Premijer lige BiH. To je za naš portal potvrdio direktor agencije Irhad Kovačević.
Piše: E. Isanović

Foto: Arhiv/Fotoservis
"Kako sada stvari stoje, od prenosa neće biti ništa. Nije bilo sponzora. Također, nije bilo ni zainteresovanosti klubova", rekao je Kovačević.

Ovdje svakako treba pohvaliti trud ljudi iz pomenute agencije koji su imali namjeru da gledaocima širom BiH omoguće posmatranje najzanimljivijih dvoboja na bh. terenima. Imali su mnogo problema i u prošloj sezoni, tako da ne čudi ovakav rasplet.

Kamere na male ekrane donose veliku istinu o standardu stadiona i posjeta. Je li ovaj projekat pridonio manjku publike i koji je interes klubova?

Jedini logičan argument jeste finansijska zarada, kao i prikrivanje finesa koje se dešavaju tokom samih utakmica. Tu, prije svega, mislimo na domaćinsko suđenje, nekorektno ponašanje igrača, lošu bezbjednost, primitivizam, emotivno pražnjenje, antagonizam između gradova...

Licemjerstvo klubova i sportskih aktera, koji pretenciozno vrše destrukciju, vidljivo je iz njihovog veličanja medija kada im krene loše i kada žele da se oglase i iznesu svoj stav.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 avg 2010, 15:55

napisao sam post ranije..mislim da euromedia nema veze sa prijenosom ove sezone vec ce to raditi bht sa ovih 5 klubova i ujedno vjertojatno i za europu dogovoarati..

ja se nadam da ce se uspjeti dogovoriti pa da gledamo nogomet na tv opet
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 avg 2010, 17:36

Ovaj projeket je od samog pocetka bio cista ubleha.
Na racun klubova se pokusavalo uzeti neka sitna zarada,bas ono nase kokosarski,za derbi Sarajevo-Zeljeznicar ili Zrinjski-Velez se nudilo smijesna cifra novca,uz obrazlozenje da ce klub domacin moci u pokretnom telopu "izreklamirat" svoje sponzore,sto je smijesno. Pogledajte samo koliko za mnogo jace PROJEKTE prenosa domace lige u Hrvatskoj i Srbiji dobijaju klubovi kaa Javor i Rad,ili Pula i Slaven....neuporedivo vece cifre.

Cuo sam i ja da BHT razmislja,i vec pregovara sa nekim klubovima da se barem nesto od ove lige prenosi.

Sarajevo pregovara sa 2-3 TV stanice da prenose samo utakmice f.k Sarajeva. Nema se sta cekati na ovakve ublehaske "projekte" ili na BHT

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Rule_hz, Zigazaga i 25 gostiju.