NK Zvijezda Gradačac

fender13
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 28 jan 2017, 16:43

Željo je Željo :D dobar rezultat pa ova super pojačanja nisu napravile prevagu šest extra pojacanja ovoj ekipi treba ovi sto su došli su prosječni igrači za druge lige

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 28 jan 2017, 18:51

Ma hajte molim vas :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jan 2017, 20:15

Igraj zeljo igraj i pobijedi.bice ovo turbulentna polusezona jedvaaaaaa cekammm pocetak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 28 jan 2017, 22:35

Sta to bi??
Samo Sioux 1989

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 29 jan 2017, 00:26

4-4-2 moj druže zadaj odmah i mijenjaj samo lica i bit će ok

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 29 jan 2017, 02:10

ma ispadamo i iz ove lige, pu uprava napolje igrate se sa ugledmo kluba :puke: prva prijateljska i odmah zaključci da ispadamo, bravo Gradačac ne zasluzujes klub u prvoj ligi, a kamoli u PL :oops:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 29 jan 2017, 09:07

Evo Aleksandar Glisic, napadac, novi zmaj. Fale nam jos min. 4 igraca, dva stopera i dva veznjaka, kvalitetna. Trebamo pobijedit bar 4 do kraja i rahat smo, 37 bodova bi trebalo bit taman za opstanak.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 29 jan 2017, 09:09

Zasto Hasanbasic nije igrao u BL?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jan 2017, 10:44

Jel dzeno igrao?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 29 jan 2017, 11:01

Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Njega trebaju svi ignorisati ovdje , to je dusevno nestabilna osoba. :)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 jan 2017, 11:16

Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 29 jan 2017, 11:36

combe je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.
I sarajeva ti je ip adresa , sad ko bi mogao biti u sarajevu gore od naših gradačačana ne znam. Nisi iz gr to je sigurno , saznat cemo kad tad do tad uzivaj... :)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 29 jan 2017, 12:15

Nah1d je napisao/la:
combe je napisao/la:

I sarajeva ti je ip adresa , sad ko bi mogao biti u sarajevu gore od naših gradačačana ne znam. Nisi iz gr to je sigurno , saznat cemo kad tad do tad uzivaj... :)
SIPA će imati posla da se otkrije ko je COMBE :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 jan 2017, 12:37

Nah1d je napisao/la:
combe je napisao/la:

Ja se prije nisam slago sa stavovina combet, duze vremena mi je bio na ignore al zadnji 6-7 mjeseci sam uvidio da je lik sve upravu, jedino on i zmajevac pisu realno, sad sto mi drugi zivimo u nekom svom svijetu i sto nevidimo da ja ova uprava najgora unazad 10-15 godina to je druga stvar. Sad je pitanje ako mi otkrijemo ko je combe i uklonimo ga sa foruma hoce li stanje u klubu bit bolje, hoceli doc ti igraci pare i drugo, ja mislim da pi po tom pitanju combe sam napustio forum a i prestavio se imenom i prezimenom.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 jan 2017, 13:19

Ja neznam koji vam je. Cijelo vrijeme ja nikog ne vrijedam kao sto pojedinci mene vrijedaju. Iznosim samo svoje misljenje prema radu trenutne uprave o cemu i sami rezultati govore. Kao sto su neki od vas kritikovali prethodnu upravu i mislili kako na to imaju pravo tako i ja isto radim. Jos jednom ponavljam ako nekome ne odgovara sta pisem ne cita i mirna Bosna. Jedino ako vas ne boli sto i sami znate da je istina vecina onog sto pisem. :salut: :salut:

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 29 jan 2017, 14:37

Nah1d je napisao/la:
combe je napisao/la:

Pa sta ces kad otkriješ ? Sulejman Zakonodavac nisam te prepoznao :crazy: :urnebes:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 jan 2017, 15:00

Komšije kod vas kako koji trener dođe povede sa sobom i igrače, a stare rastjera. Izgleda i ove godine niko sa TK neće u PL.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jan 2017, 15:09

To je tako,svi tako treneri imaju svoje igrace,combe je upravu,ova uprava nije dorasla ovom.nivou takmicenja,prosle godine,imas sve u svojim rukama,odes u capljinu ljudi te naguze 4-0;umjesto da izvalis kess,i rijesio se ove usrane lige,ovako nema sanse da udjemo ni za 5 godina.ali ima jedna realnost mi bolji ljudi od ovih sad nemamo,sta bi da i oni odu,kako onda sta dalje...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 29 jan 2017, 15:17

crvenobijeli je napisao/la:To je tako,svi tako treneri imaju svoje igrace,combe je upravu,ova uprava nije dorasla ovom.nivou takmicenja,prosle godine,imas sve u svojim rukama,odes u capljinu ljudi te naguze 4-0;umjesto da izvalis kess,i rijesio se ove usrane lige,ovako nema sanse da udjemo ni za 5 godina.ali ima jedna realnost mi bolji ljudi od ovih sad nemamo,sta bi da i oni odu,kako onda sta dalje...
Pa koji kes? Gdje je taj kes sad kad treba isplatit igrace?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jan 2017, 15:21

Kess je se trebao nac,to nije moje i tvoje da razmisljamo,bio je dole hamza i klapa,mogli su skuput,kredit dignuti,posudit, kes je se morao nac tu je se moralo iskesirat,kako su se snasli za kess da se uplati kotizacija za pocetak takmicenja,tako je se mogao nac za capljinu,i odmah ti je premujer liga,jeftinija duplo od ove prve,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.