NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Željo je Željo
dobar rezultat pa ova super pojačanja nisu napravile prevagu šest extra pojacanja ovoj ekipi treba ovi sto su došli su prosječni igrači za druge lige

- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Igraj zeljo igraj i pobijedi.bice ovo turbulentna polusezona jedvaaaaaa cekammm pocetak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
4-4-2 moj druže zadaj odmah i mijenjaj samo lica i bit će ok
ma ispadamo i iz ove lige, pu uprava napolje igrate se sa ugledmo kluba
prva prijateljska i odmah zaključci da ispadamo, bravo Gradačac ne zasluzujes klub u prvoj ligi, a kamoli u PL 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Evo Aleksandar Glisic, napadac, novi zmaj. Fale nam jos min. 4 igraca, dva stopera i dva veznjaka, kvalitetna. Trebamo pobijedit bar 4 do kraja i rahat smo, 37 bodova bi trebalo bit taman za opstanak.
Zasto Hasanbasic nije igrao u BL?
-
- Kontakt:
Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ
Njega trebaju svi ignorisati ovdje , to je dusevno nestabilna osoba.

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I sarajeva ti je ip adresa , sad ko bi mogao biti u sarajevu gore od naših gradačačana ne znam. Nisi iz gr to je sigurno , saznat cemo kad tad do tad uzivaj...combe je napisao/la:Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
SIPA će imati posla da se otkrije ko je COMBENah1d je napisao/la:I sarajeva ti je ip adresa , sad ko bi mogao biti u sarajevu gore od naših gradačačana ne znam. Nisi iz gr to je sigurno , saznat cemo kad tad do tad uzivaj...combe je napisao/la:Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja se prije nisam slago sa stavovina combet, duze vremena mi je bio na ignore al zadnji 6-7 mjeseci sam uvidio da je lik sve upravu, jedino on i zmajevac pisu realno, sad sto mi drugi zivimo u nekom svom svijetu i sto nevidimo da ja ova uprava najgora unazad 10-15 godina to je druga stvar. Sad je pitanje ako mi otkrijemo ko je combe i uklonimo ga sa foruma hoce li stanje u klubu bit bolje, hoceli doc ti igraci pare i drugo, ja mislim da pi po tom pitanju combe sam napustio forum a i prestavio se imenom i prezimenom.Nah1d je napisao/la:I sarajeva ti je ip adresa , sad ko bi mogao biti u sarajevu gore od naših gradačačana ne znam. Nisi iz gr to je sigurno , saznat cemo kad tad do tad uzivaj...combe je napisao/la:Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja neznam koji vam je. Cijelo vrijeme ja nikog ne vrijedam kao sto pojedinci mene vrijedaju. Iznosim samo svoje misljenje prema radu trenutne uprave o cemu i sami rezultati govore. Kao sto su neki od vas kritikovali prethodnu upravu i mislili kako na to imaju pravo tako i ja isto radim. Jos jednom ponavljam ako nekome ne odgovara sta pisem ne cita i mirna Bosna. Jedino ako vas ne boli sto i sami znate da je istina vecina onog sto pisem.

Pa sta ces kad otkriješ ? Sulejman Zakonodavac nisam te prepoznaoNah1d je napisao/la:I sarajeva ti je ip adresa , sad ko bi mogao biti u sarajevu gore od naših gradačačana ne znam. Nisi iz gr to je sigurno , saznat cemo kad tad do tad uzivaj...combe je napisao/la:Momce skini mi se s combeta. Ignorisi me i gotovo. Aleksandar Glisic jos jedan super star ni on se sam ne sjeca kad je zadnji put zabio.Nah1d je napisao/la:Onda combe se izjasnjava kao navijac NKZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Komšije kod vas kako koji trener dođe povede sa sobom i igrače, a stare rastjera. Izgleda i ove godine niko sa TK neće u PL.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
To je tako,svi tako treneri imaju svoje igrace,combe je upravu,ova uprava nije dorasla ovom.nivou takmicenja,prosle godine,imas sve u svojim rukama,odes u capljinu ljudi te naguze 4-0;umjesto da izvalis kess,i rijesio se ove usrane lige,ovako nema sanse da udjemo ni za 5 godina.ali ima jedna realnost mi bolji ljudi od ovih sad nemamo,sta bi da i oni odu,kako onda sta dalje...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa koji kes? Gdje je taj kes sad kad treba isplatit igrace?crvenobijeli je napisao/la:To je tako,svi tako treneri imaju svoje igrace,combe je upravu,ova uprava nije dorasla ovom.nivou takmicenja,prosle godine,imas sve u svojim rukama,odes u capljinu ljudi te naguze 4-0;umjesto da izvalis kess,i rijesio se ove usrane lige,ovako nema sanse da udjemo ni za 5 godina.ali ima jedna realnost mi bolji ljudi od ovih sad nemamo,sta bi da i oni odu,kako onda sta dalje...
⭐
-
- Kontakt:
Kess je se trebao nac,to nije moje i tvoje da razmisljamo,bio je dole hamza i klapa,mogli su skuput,kredit dignuti,posudit, kes je se morao nac tu je se moralo iskesirat,kako su se snasli za kess da se uplati kotizacija za pocetak takmicenja,tako je se mogao nac za capljinu,i odmah ti je premujer liga,jeftinija duplo od ove prve,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.