Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edina
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la edina » 29 jul 2010, 20:49

Györ Eto - Montpellier, 3. pretkolo Evropske lige

http://livesport1.info/tv2.html

Do 31. minuta rezultat je bio 0-0, igralo se veoma čvrsto, Spahić je već tada imao nekoliko žustrih duela. Jeunechamp je u jednom trenutku igrao rukom u kaznenom prostoru ali na sreću Montpellieraca penal nije bio dosuđen.

31. minut: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Kakva golčina! Camara dodaje loptu Giroudu na oko 20 m u pravcu gola, a ovaj je prima ljevicom i odmah zatim topovskim udarcem šalje loptu u gornji desni ugao protivničkog gola. Tooooooooooooo! Allez la Paillade! :D :D :D

Prva zvanična utakmica ovog momka za Montpellier i prvi gol...

Zaslužena pobjeda Montpelliera.

slika

Evo i gola:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: edina, dana/u 31 jul 2010, 09:06, ukupno mijenjano 4 puta.
Definitions belong to the definers, not the defined

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jul 2010, 21:12

Evo ga. Vode ovi Spahini. :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 31 jul 2010, 11:33

Ma to je sila od covjeka! Po meni najbolji igrac koji je ikada igrao za BiH! On u svakom mecu daje svoj maximum, i zaista je zasluzio da igra u puno boljem klubu, a ne u ovom prosjecnom Montpellieru, jer stvarno je, po meni, jedan od najboljih stopera na svijetu!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 11:39

Spahić u kombinacijama Wengera ? Dovoljno je dobar za Arsenal, sad ima li tu istine ili je ovo klasično dizanje cijene tek treba vidjeti.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jul 2010, 11:46

Da je par godina mladji mozda, ovako tesko da ce ga cika Wenger dovesti u svoje odbaniste.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 11:51

Adinjo je napisao/la:Da je par godina mladji mozda, ovako tesko da ce ga cika Wenger dovesti u svoje odbaniste.
Vjerovao ti ili ne Wenger dovodi i starije igrače, pogotovo u odbranu gdje se traži iskustvo.Pošto sada odlaskom Gallasa i Campbella ostajemo samo na jednom istinski dokazanom štoperu koji ima 25. god. siguran sam da bi se Spahić idealno uklopio (kad bi ovo bila istina naravno) i mnogo je više pokazao nego Koscielny i ako nije bolji, onda je makar jednak sa Djouroum. Spahić i Vermaelen bi činili neprelazan bedem u odbrani Arsenala.I ti ne seri da Wenger ne dovodi starije igrače, to je glupost, doveo je Silvestrea sa 31 god, Campbella sa 35, Arshavina sa 28 itd.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jul 2010, 12:01

Hallloooo ba smiri malo strasti...koji ti je moj, kao prvo malo ironije nije na odmet.
Ne leti odma na prvu, stani malo i prikoci, nemoj odma grlom u jagode. Jasno je meni koju politku Arsen vodi, isto mi je jasno da je imao par starijih igraca zato nemoj odma da se pravis pametan ko da si pokupio svu pamet ovog foruma. Ako ne mozes skontat neki post, ne citiraj ga bezze tako ces lako izbjeci nesporazume.

Eto toliko, nekulturni stvore, ja sam djecu morao u drugu sobu odvesti... ovo bilo je naj dobronamjernije...eto toliko i pozdrav :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 31 jul 2010, 12:05

ma odakle vam uopste da wenger oce spahu :?: izvor :?:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 12:54

@CeMa

@Adinjo
Samo sam iznio svoje mišljenje i svrha foruma je kvalitetna rasprava, dok si ti u zadnjem postu samo spamao.I stvarno ne pravim se pametan, neg' navijam za Arsenal pa tu i tamo imam potrebu da ispravim kad neko lupi neku glupost vezanu za taj klub. Logična reakcija.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jul 2010, 13:51

Bosco je napisao/la:@CeMa

@Adinjo
Samo sam iznio svoje mišljenje i svrha foruma je kvalitetna rasprava, dok si ti u zadnjem postu samo spamao.I stvarno ne pravim se pametan, neg' navijam za Arsenal pa tu i tamo imam potrebu da ispravim kad neko lupi neku glupost vezanu za taj klub. Logična reakcija.

Kao sto rekoh ;)

Prvo skontaj razliku izmedju gluposti i sale pa tek onda cemo diskutovati. Pozz!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 14:20

Never mind

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 31 jul 2010, 14:22

Smiješi mu se neki veci evropski klub :D :D
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 31 jul 2010, 17:21

Ma kakvi da ide u Arsenal...samo izmisljaju pojedini mediji da imaju sta pisati!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 jul 2010, 17:37

Necromacer je napisao/la:Ma kakvi da ide u Arsenal...samo izmisljaju pojedini mediji da imaju sta pisati!!!
bravo ;) o Dzeki rjeseno pa ajmo se malo prebacit na Spahica :lol: sada ce Spahica traziti i Real :mrgreen: kad dosadi Spahic onda ide Pjanic :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 31 jul 2010, 17:39

nakon spahica i bezze informacija chelsea trazi tumbu!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 avg 2010, 11:45

Wenger zeli Spahica

Kapetan nogometne nreprezentacije Bosne i Hercegovine i stoper francuskog prvoligaša Montpelliera, 30-godišnji Emir Spahić, na meti je Arsenala.

News of the World piše da se menadžer londonskog kluba Arsene Wenger zagrijao za raznovrsnog braniča, koji može pokriti pozicije na stoperskim mjestima, kao i onu na lijevom boku, i to nakon što mu je propao pokušaj dovođenja njemačkog reprezentativca Pera Mertesackera.

Arsenal je ovog ljeta izgubio trojicu stopera (Gallas, Silvestre, Campbell), formalno i četvrtog, Švicarca Senderosa.

Wengeru je namjera da u državljaninu Bosne i Hercegovine dobije, uz Švicarca Johana Djoroua, zamjenski tandem stopera za Belgijca Thomasa Vermaelena i novopridošlog Francuza Laurenta Koscielnyja, koji bi trebali biti stupovi Arsenalove obrambene igre u novoj sezoni.

Iako je prošlog siječnja Spahić produljio ugovor s oduševljenim poslodavcima (u Montpellier je stigao u ljetu 2009. godine nakon probe potpisavši jednogodišnji ugovor) do 2014. godine, NOTW pretpostavlja da njegov transfer na Emirates na bi trebao biti skup.

Totalsport
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 01 avg 2010, 12:34

Spaha u Arsenal :o

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 01 avg 2010, 12:48

Spaha je Kralj zasto da ne... Bravo Spaha...
BLUE NATION.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 avg 2010, 12:51

U Arsenalu bi trebao biti zamjena za stoperski dvojac Vermaalen i K..nesto.
Bolje biti glavni u selu nego zadnji u gradu ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 avg 2010, 12:55

bavarian_bk je napisao/la:U Arsenalu bi trebao biti zamjena za stoperski dvojac Vermaalen i K..nesto.
Bolje biti glavni u selu nego zadnji u gradu ;)
Nemoj bubat kad nemas pojma,cuj zamjena :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.