Drugačiji su odbrambeni igrači u Sijetlu bili zato su uspješni, prije svega mislim na talenat.Ova odbrana Falkonsa je realno među lošijima u ligi, to se uspješno prikrilo jer je napad zabijao po 40!Pa Brejdi je poprilično uspješan bio protiv odbrane Sijetla u Superbolu, gdje je odradio kliniku u zadnjih osam minuta, rastavio ih na komade! Slažem se za napad, brutalni su i Patriote će imati baš posla, a nemaju pesrašera koji bi ugrozio Meta Rajana u džepu!jestamaji je napisao/la:gabriel je skroz mali, ko i svi slot receiveri, sanu i posebno julio su veći, ali ne mora to ništa značiti, tu su direktni matchupi na terenu puno bitniji.
ja ne sumnjam da će bellicheat napraviti dobar gameplan, ali mongi zaboravljaju ko je sa druge strane, dan quinn je guru čija je odbrana napravila jednog peytona u super bowlu smiješnijim nego ikad ikoga a shanahan je jedan od najboljih ofanzivnih koordinatora u ligi.
ja očekujem jako dobar super bowl! nije ni zanemariti da patriotsi nisu nikad nikoga u superbowlu ošinuli, sve njihove titule su bile relativno knap.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- superfreak
- Kontakt:
Jedini problem je sto Sherman, Thomas III, Kancelar, Wagner i Bennett nece obuci dres Atlante. Isti sistem se vjerovatno koristi kao u Sijetlu, ali kadar kojeg ima Atlanta ne moze odigrati ono sto je Sijetl odigrao 2013. I da, rece covjek iznad mene, da je i taj Sijetl Brady unistio u zadnjoj cetvrtini.jestamaji je napisao/la:gabriel je skroz mali, ko i svi slot receiveri, sanu i posebno julio su veći, ali ne mora to ništa značiti, tu su direktni matchupi na terenu puno bitniji.
ja ne sumnjam da će bellicheat napraviti dobar gameplan, ali mongi zaboravljaju ko je sa druge strane, dan quinn je guru čija je odbrana napravila jednog peytona u super bowlu smiješnijim nego ikad ikoga a shanahan je jedan od najboljih ofanzivnih koordinatora u ligi.
ja očekujem jako dobar super bowl! nije ni zanemariti da patriotsi nisu nikad nikoga u superbowlu ošinuli, sve njihove titule su bile relativno knap.
Tekma na prvu izgleda kao marsiranje po terenu i jednog i drugog napada bez nekog velikog otpora odbrane, a Patsi i jesu bend but don't brake odbrana. Ako ih natjeraju da driveove zavrsavaju field goalovima, Patsi mogu kontrolisati utakmicu, Atlanta moze postati nestrpljiva kao sto je Pittsburgh postao i pokusavati big play, umjesto da uzmu ono sto im se nudi.
Run game Atlante se nije proslavio protiv Packersa (Freeman 3 YPC, Coleman 2.6 YPC na 25 nosenja), a run defense je snaga Patriotsa, tako da ne vjerujem da ce me od toga boliti glava u nedjelju.
Moje nagadjanje: Butler cuva Jonesa, McCourty/Harmon mu cuvaju ledja, Ryan cuva Sanua (jaran s Rutgersa). Kad udje Gabriel, Rowe uzima Sanua, a Ryan preuzima Gabriela. U redzoneu moguce da bi Rowe preuzeo Julia jer je jump ball/fade zicer protiv Butlera i Ryana koji su 5'10'' i 5'11''.
Ko ce cuvati running backove i tight endove - nemam pojma. Chung na running backu, Van Noy na Hooperu i Toilolu? Nisu tolika prijetnja da moras staviti McCourtya na njih, osim u redzoneu.
Redzone: Julio monster kakav jeste, uhvatio samo 6 TD-a, jer je Ryan bacio TD 13-orici razlicitih igraca. Ako neko ima account na bet-at-homeu ili slicno, stavite na Hoopera/Toilola/Robinsona/DiMarca da hvata jedan TD. Ja Roweu, koji je de facto starter, ne vjerujem jos uvijek u coverageu, a cetvrti cornerback je materijal za horor filmova.
Mozes li napisati mozda neki rezime te utakmice, ako ti se da pisati? Philly i San Diego su manje-vise neocekivani porazi, pa me zanima kakav je gameplan bio. Ostali porazi su Tampa (pocetak sezone), Seattle (nesvirani DPI Shermana na zadnjem driveu) i KC (Tyreek Hill i Eric Berry).Winters je napisao/la:Ako obrana Patsa uspije zaustaviti Falconse na 3&long situacijama onda ne bi trebalo biti prevelikih problema, i protiv Packersa su ih imali dosta no sve su ih pretvorili u 1st downove. Primjera radi kada su Eaglesi pobjedili Falconse ove sezone imali su odličnu run igru (200+ yardi, 5 ypc), znači dugi i iscrpljujući driveovi po Atlantinu obranu koja je bila na terenu 38 minuta u odnosu na 21 minutu koliko je bila obrana Eaglesa. Ne vjerujem da će se Patsi orijentirati na run toliko jer imaju duplo jači napad od Eaglesa no ipak mislim da će Blount i Lewis imati malo više snapova nego inače.
Ako ti se da čitati imaš ovdje kompletnu analizu igre u obrani i napadu sa te utakmice.
http://www.philadelphiaeagles.com/news/ ... a022717f33
http://www.philadelphiaeagles.com/news/ ... 65e142f7c8

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Mene zanima kako ce Patsi braniti 3rd and 5...
Jer tada Falconsi igraju svoj najdrazi play..
Julio u slot na lijevu stranu, i onda trci paralelno s linijom prvog downa, u desno, a CB ga ne moze ispratiti, S je zauzet sa TE, i taj play je bio i kad je Julio otisao na 73y TD protiv Packersa... lagan throw, i lagano hvatanje i to je 1st down
Jer tada Falconsi igraju svoj najdrazi play..
Julio u slot na lijevu stranu, i onda trci paralelno s linijom prvog downa, u desno, a CB ga ne moze ispratiti, S je zauzet sa TE, i taj play je bio i kad je Julio otisao na 73y TD protiv Packersa... lagan throw, i lagano hvatanje i to je 1st down
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ian Rapoport @RapSheet
The #Colts have hired GM Chris Ballard, formerly of the #Chiefs.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odbrane se igrale na probowlu
Ninersi doveli Lyncha kao GM-a, a idu i po Shanahana za HC-a

Ninersi doveli Lyncha kao GM-a, a idu i po Shanahana za HC-a

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ninersi su stvarno dno dna, očito niko neće tamo. kako drugačije objasniti činjenicu da su lynchu i shanahanu dali ugovore na 6 godina a lynchu čak dozvolili da nastavi raditi na fox-u

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dao je i United Moyesu 6 god 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- superfreak
- Kontakt:
Hvala, pogledam sigurno prije nedjelje.Winters je napisao/la:Ako ti se da čitati imaš ovdje kompletnu analizu igre u obrani i napadu sa te utakmice.![]()

winters, dedera pošalji mu još kakvih statistika da se zabavi, sa malo sreće će se zadubiti u to i neće ga biti ovdje 

- superfreak
- Kontakt:
Ti si bas brutalan frajer. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja navijam za patriotse protiv Atlante ..nemojte me pitat sto vo superfreaku sam na FB posao neki dan sta moji drugovi na fb pisu pa neka vam on zaljepi i sve ce vam biti jasno..ko ce ih durat jednom se domognu playoffa i odmah su previse se digli ..ljudima 5 godina govorim nemate OL i odbranu oni 5 godina u super bowl idu. Hahahah..sad su tu doli , ali halo daj budi objektivan.
De naljepi ono sto sam ti poslao neda mi se ovako preko telefona jedva i pisem De d nasmijemo narod Sta moj drug, brat Aid pise hahaha
De naljepi ono sto sam ti poslao neda mi se ovako preko telefona jedva i pisem De d nasmijemo narod Sta moj drug, brat Aid pise hahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- superfreak
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Ja navijam za patriotse protiv Atlante ..nemojte me pitat sto vo superfreaku sam na FB posao neki dan sta moji drugovi na fb pisu pa neka vam on zaljepi i sve ce vam biti jasno..ko ce ih durat jednom se domognu playoffa i odmah su previse se digli ..ljudima 5 godina govorim nemate OL i odbranu oni 5 godina u super bowl idu. Hahahah..sad su tu doli , ali halo daj budi objektivan.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja ovo citam 5 godina i vise hahhaha ..doduse sad ima koliko toliko argumenata ipak su u SB , ali halooo brate sreca ne dolazi naforum hnahahahsuperfreak je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ja navijam za patriotse protiv Atlante ..nemojte me pitat sto vo superfreaku sam na FB posao neki dan sta moji drugovi na fb pisu pa neka vam on zaljepi i sve ce vam biti jasno..ko ce ih durat jednom se domognu playoffa i odmah su previse se digli ..ljudima 5 godina govorim nemate OL i odbranu oni 5 godina u super bowl idu. Hahahah..sad su tu doli , ali halo daj budi objektivan.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
E cuj za Patriotse navijat, pa za njih bih navijao samo kada bi igrali mozda protiv neke ekipe koja se zove Velika Srbija Falconsi ili tako nesto 

Ili neki Republika Srpska Dodiksi hahahahtuzlak1987 je napisao/la:E cuj za Patriotse navijat, pa za njih bih navijao samo kada bi igrali mozda protiv neke ekipe koja se zove Velika Srbija Falconsi ili tako nesto
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neka brate nije mi milo Bolje da se ovi kurce sto e godinama kurce nego vi to ne znaju sta je to npa sebi umisle u glavu da su eto bolji od Tomice ili Meto misle da je overated Pittsburgh i td td
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa uvijek ima tih koji se kurce
To nije strano..ali toi nije razlog da navijas za NE 
Ja sam za Falconse jer su autsajderi
Nista vise...

Ja sam za Falconse jer su autsajderi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.