ma ovo je katastrofa, vlado odlazi, uprava napolje, jasmine ove si nam uhljupe doveoSkojevska je napisao/la:17ti, tj predzadnji u 3 ligi.Tuzlak04 je napisao/la:. . PL protiv 3. HNL lige-jug. Trenutno 44 minuta i omjer snaga ravnopravan . .

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma ovo je katastrofa, vlado odlazi, uprava napolje, jasmine ove si nam uhljupe doveoSkojevska je napisao/la:17ti, tj predzadnji u 3 ligi.Tuzlak04 je napisao/la:. . PL protiv 3. HNL lige-jug. Trenutno 44 minuta i omjer snaga ravnopravan . .
. . de šta sam loše rekaoRollingPaper je napisao/la:Druze koji ces ti qrac na ovoj temi?Tuzlak04 je napisao/la:. . PL protiv 3. HNL lige-jug. Trenutno 44 minuta i omjer snaga ravnopravan . .
Ne podrzavam ni ja dosta stvari u i oko kluba ali de malo, ne mora se pljuvat sve zivo
Jel on nosi 16 broj ?tuzlak1987 je napisao/la:Dobar Zilkic..
Mislim da je ademin hadzic 16 brojSARS je napisao/la:Ako je Zilkic 16 onda ne djeluje momak lose, ima odlican centarsut mesecini
Hodzic 21, Djukic 23 i igra jos jedan ja mislim ..pinoglavi je napisao/la:koji su brojevi juniori?
Od juniora jos Jaha 19-katuzlak1987 je napisao/la:Hodzic 21, Djukic 23 i igra jos jedan ja mislim ..pinoglavi je napisao/la:koji su brojevi juniori?
odlicni su, vidi se da su zeljni dokazivanja.ultrasstyle_tz je napisao/la:koliki je ovaj Tandir boze dragi, al imam osjecaj da nije ni za sta
djeca solidna bgm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.