The Patriots are 2-1 in white, 0-1 in red, and 2-2 in blue.
Dakle, samo nek' nisu crveni dresovi

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Mislio sam na nfl ekipeRas je napisao/la:Ma ubjedljivo, poznatiji i popularniji deset puta od jednih Njujork Jenkija!muhamedhulk je napisao/la:Mislim da sam citao da su najpopularniji tim u americi..sad koliko je istina
Ja sam se nekako identifikovao sa njimakoliko god to smijesno izgledalo...
Što je Crvena zvezda u Srbiji i regionu, to su Kauboji u Americi, što se tiče navijača. Znači Zvezda ima više navijača nego Hrvatska stanovnikamuhamedhulk je napisao/la:Mislio sam na nfl ekipeRas je napisao/la:Ma ubjedljivo, poznatiji i popularniji deset puta od jednih Njujork Jenkija!muhamedhulk je napisao/la:Mislim da sam citao da su najpopularniji tim u americi..sad koliko je istina
Ja sam se nekako identifikovao sa njimakoliko god to smijesno izgledalo...
Jedno 10 putaWinters je napisao/la:
Ovo je zanimljivije i zabavnije od same pro bowl utakmice.
Moja mišljenje je da na draftu trebamo uzeti Jamal Adams SS sa LSU momak je strašan..njemu bi dodao jednog slobodnog ako se mogne uzeti Eric Berry i upariti njih dvojicu i napokon imati dva SS kako je bog rekao ..jest da imamo i Ammosa ali ipak su ovo dva super stara na toj poziciji..može i Jefferson jeftinija opcija..tredovao bi pick slijedeće godine za Jimmya ako ne brat u drugoj rundi QB ko god zapadne ..Jefferey nadam se da ostaje,Bouye daj boze ..treba nam RT nadam se da ce doci neko kvalitetan na tu poziciju .tillman je napisao/la:@Salty, Rodman, Kad_Kako
I sta ce nam Bearsi u offseasonu raditi...
Trade za nekog od QBa... Romo, Jimmy Garoppolo, A.J. McCarron
Potpis nekog FA... Glennon iz Tampe, Tyrod Taylor ak bude slobodan; ne vjerujem da ce se Cousins i Redskins razici...
Cutler...cut ili trade?
Hoyer re-sign? Barkley re-sign?
I ako ne to... koga onda na draftu... Watson, Trubisky, Kizer, Mahomes... ostali ce vjerujem pasti na kraj druge, ili u trecu rundu
Osobno, iako sistem koji je na djelu u Chicagu najvise odgovara Trubiskom, daj mi Watsona..
Nekako je moja projekcija ovakva:
Offseason
Cutler - cut
QB Hoyer re-sign (+ je i onaj Shaw izgledao dobro do loma noge, vjerujem da ce i on biti u mixu na jesen)
WR Jeffery 5 godina ugovor
RT Wagner (Baltimore)
WR Goodwin (Bills)
CB Bouye (Houston)
SS Jefferson (Cardinals)
NT Ian Williams (49ers)
Onda bi se na draftu moglo po Watsona i u drugoj rundi uzeti Safetya, u trecoj vjerujem CB, a kako imaju opet 2 picka u 4 rundi, onda OT i DT, i mislim da bi ekipa mogla pucati na 8-8
Ove godine je Bears obrana kreirala 11 turnovera, povijesno najlosije.. zato i mislim da ce se pare u FA potrositi na minimum 1 CB i 1 Sjestamaji je napisao/la:po meni mede uopšte nisu tako loše kako njihov record ove sezone pokazuje
safetyji i corneri su neophodni, QB naravno i ako se može šta uraditi sa OL i to je onda to, odnosno sirevi ... sakrivaj se ko može
Pa i tu je odbrana Patriota najbolja u ligi ja mislim što se tiče zaustavljanja konverzije za treći pokušaj!Međutim kornerbekovi su im hobiti po 1,80 cm visine a Hulio, Muhamed i Gabrijel košarkašiWinters je napisao/la:Ako obrana Patsa uspije zaustaviti Falconse na 3&long situacijama onda ne bi trebalo biti prevelikih problema, i protiv Packersa su ih imali dosta no sve su ih pretvorili u 1st downove. Primjera radi kada su Eaglesi pobjedili Falconse ove sezone imali su odličnu run igru (200+ yardi, 5 ypc), znači dugi i iscrpljujući driveovi po Atlantinu obranu koja je bila na terenu 38 minuta u odnosu na 21 minutu koliko je bila obrana Eaglesa. Ne vjerujem da će se Patsi orijentirati na run toliko jer imaju duplo jači napad od Eaglesa no ipak mislim da će Blount i Lewis imati malo više snapova nego inače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.