FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strauss
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strauss » 31 jul 2010, 01:40

Jao smogovci potpisali 2-3 polovnjaka na šest mjeseci i već se ne može živjeti od njih. Valja ih istrpiti do januara i do novog bojkota :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2010, 01:43

Strauss je napisao/la:Jao smogovci potpisali 2-3 polovnjaka na šest mjeseci i već se ne može živjeti od njih. Valja ih istrpiti do januara i do novog bojkota :roll:
Vjerovao ili ne, malo mi je bilo krivo što je onaj Zrinju i Široki stavio na zadnja dva mjesta, pa sam samo htio uzvratit. I tako poče, ja se uopšte ne želim kuurčiti, neg mi je muka ovih nacionalista koji gledaju samo kako da drugom napakoste. Pozdrav normalnim navijačima, a takvih je na ovom forumu sveukupno malo i u manjini su.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 31 jul 2010, 01:45

gruezi je napisao/la:manijaci da vas pitam,sta je sa onim malcem cerimagicem il ka se vec zove...valjda ga inter trazio itd...jel on trenira sa prvim timom ili?kakve su sanse da ga amar koristi ove sezone i dali je uopste dobar kao sto se prica...

Brate koliko ja znam im'o je ugovor (stipendijski) sa Željom i čim mu je istek'o otiš'o u Genk. :roll: Ja sam došao do tih informacija. :roll:
U mom svijetu važe moja pravila

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 31 jul 2010, 01:56

Kao i kod komsija i kod nas je ista situacija...Nekome je godisnja preskupa,nekome odgovara...

ALI ZA ZELJU SE NE NAVIJA,ZELJO SE VOLI...

Da hoce ona meni biti i 100KM samo neka igraju nogomet....

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 31 jul 2010, 01:59

gruezi je napisao/la:manijaci da vas pitam,sta je sa onim malcem cerimagicem il ka se vec zove...valjda ga inter trazio itd...jel on trenira sa prvim timom ili?kakve su sanse da ga amar koristi ove sezone i dali je uopste dobar kao sto se prica...

Cerimagic je u Belgiji tacnije u Gentu gdje je otisao sa jednim iz Olimpika napadacom(isti im je menadjer).Najvjerovatnije ce ostati u Belgiji,ali ono sto znam sigurno je da trenira sa drugim timom sto je sa njegovih 16 godina uspjeh.Nazalost gubimo mlade i talentovane igrace jer smo bespomocni ovi stipendijski ugovori i ako se potpisu ne pomazu.Na kraju dobijemo neku skromnu odstetu za treniranje.
AMAR OSIM!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 31 jul 2010, 02:33

Elegant je napisao/la:
Krvotok je napisao/la:Pravi se stadion, Grbavica Chrome Beta, 15th attempt - full edition!!! (al' u 3D Studio Max-u) :mrgreen:
Pravio se on ili ne pravio , Zeljo ga ima a Sarajevo nema !!! :twisted:
Ma pravi se bolan, svake godine u ova doba dodju bageri da raskopaju, al' po našim dušama! Prati postove onoga koga citiraš, mislit' svojom glavom nije grijeh, ne moraš i ovdje dovoljnim prolazit'. Presmiješan je i ko naručuje takve tekstove, i ko ih objavljuje, dozlogrdilo čitat' i bogu i narodu, evo 15a godina zaredom svaki put se pravi pred novu sezonu. I ne bio sarkastičan. Ne spominji rajvosa u našoj temi, ni u poredjenju, imaju oni svoj marketing i bez tebe.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 jul 2010, 02:44

Neko napisa nacinalizam..nema veze sa time.
Ta dva tima sam stavio na zadnje mjesto jer ih bas i ne gotivim.Nisu mi bas dragi ti klubovi.Potrefilo se da su to oba hrvatska kluba.Jbg.nije namjerno.Pa 80% nas svake godine ljetuje kod Hrvata ba,gdje tu nacionalizam? :D
A mozda ste i u pravu,mi smo prodali oko 500 godisnjih nakon sezone koju smo zavrsili na 5 mjestu.Jeste da je dosla nova uprava i sve to ali to ne garantuje uspjeh,oni su uradili vise nego zadnje 3 uprave ali posjecenost na stadionu ne zavisi od toga jeli uprava vratila pola miliona duga ili nije,jeli uprava preporodila klub ili ne..posjecenost zavisi iskljucio od rezultata na terenu,nedo bog da je stara uprava stavila godisnje u prodaju,prodalo bi se 100 komada MAX. Ako uzmemo titulu ili zavrsimo na solidnom drugom mjesto i da prodjemo barem jedno pretkolo u Europi(pod to podrazumjevam izbacivanje jednog protivnika a ne direktan prolazak u drugo prekolo i odma ispadanje)vjerujem da bi se prodalo oko 1500-2000 godisnjih karata pred pocetak iduce sezone.
Jedno pitanje.Kada su kod vas pustene godisnje karte? Odmah na pocetku prosle sezone ili negdje na zimskoj pauzi? CIni mi se da ih nije bilo od samog pocetka prvenstva.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 jul 2010, 02:47

samosarajvo je napisao/la:Neko napisa nacinalizam..nema veze sa time.
Ta dva tima sam stavio na zadnje mjesto jer ih bas i ne gotivim.Nisu mi bas dragi ti klubovi.Potrefilo se da su to oba hrvatska kluba.Jbg.nije namjerno.Pa 80% nas svake godine ljetuje kod Hrvata ba,gdje tu nacionalizam? :D
A mozda ste i u pravu,mi smo prodali oko 500 godisnjih nakon sezone koju smo zavrsili na 5 mjestu.Jeste da je dosla nova uprava i sve to ali to ne garantuje uspjeh,oni su uradili vise nego zadnje 3 uprave ali posjecenost na stadionu ne zavisi od toga jeli uprava vratila pola miliona duga ili nije,jeli uprava preporodila klub ili ne..posjecenost zavisi iskljucio od rezultata na terenu,nedo bog da je stara uprava stavila godisnje u prodaju,prodalo bi se 100 komada MAX. Ako uzmemo titulu ili zavrsimo na solidnom drugom mjesto i da prodjemo barem jedno pretkolo u Europi(pod to podrazumjevam izbacivanje jednog protivnika a ne direktan prolazak u drugo prekolo i odma ispadanje)vjerujem da bi se prodalo oko 1500-2000 godisnjih karata pred pocetak iduce sezone.
Jedno pitanje.Kada su kod vas pustene godisnje karte? Odmah na pocetku prosle sezone ili negdje na zimskoj pauzi? CIni mi se da ih nije bilo od samog pocetka prvenstva.

prosle godine se pustene nekih 15 dana pred prvenstvo,ako ne i prije a prvu smo igrali sa celikom u gostima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 jul 2010, 03:04

Zeljo-najvise domacih navijaca,tj simpatizera koji su tu kada je rezultat dok Sarajevo ima konstantu brojku od 2000-5000 sto je i logicno.Evo objasnjenja,zeljo ima karakteristicnu "osobinu" a to je da osvoje titulu ili dvije zaredom,igraju dobro i sve to i onda ih nema "na mapi" narednih 5-7 godina .-Sarajevo vec godinama izlazi u Europu(sa jako dobih uspjesima,3pretkolo lige prvaka i 4 pretkolo (play off) europa lige)plus ubode se titula jednom u 3-4 godine i to je zadovoljavajuce,tako iz godine u godinu i ostane solidan broj navijaca na stadionu(ta brojka od 2000-5000). Ipak je malo prdugo cekati 7 godina za nesto,tako da se i navijaci povuku i nema ih sve dok se ne uzme titula ili barem Europa.Zato ste jedno vrjeme imali prosjek od po 600-800 navijaca na stadionu :( Sad kad ste uzeli titulu taj prosjek se povecao za 10 puta.Ukoliko ne padnete ove ili sljedece sezone,tj ukoliko odete u Europu u naredne 2-3 sezone i mozda koji kup uzmete imacete i vi standardan broj navijaca koji se nece mjenjati.
To dokazuje zato Sarajevo ima najvecu gostujucu podrsku vec 2 sezone(od povratka na Sjever).Nama nije potrebno 1 ili 2 mjesto da "rusimo" gostujuce tribine. :D Sjetite se samo Zenice(poslje poraza u Travniku,dva poraza od SLobode i bjedne igre na domacem terenu) gdje smo oborili sopstveni ali i rekord ostalih navijackih grupa sto se tice gostovanja u Zenici.
;) Sve najbolje!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 31 jul 2010, 05:12

samosarajvo je napisao/la:Zeljo-najvise domacih navijaca,tj simpatizera koji su tu kada je rezultat dok Sarajevo ima konstantu brojku od 2000-5000 sto je i logicno.Evo objasnjenja,zeljo ima karakteristicnu "osobinu" a to je da osvoje titulu ili dvije zaredom,igraju dobro i sve to i onda ih nema "na mapi" narednih 5-7 godina .-Sarajevo vec godinama izlazi u Europu(sa jako dobih uspjesima,3pretkolo lige prvaka i 4 pretkolo (play off) europa lige)plus ubode se titula jednom u 3-4 godine i to je zadovoljavajuce,tako iz godine u godinu i ostane solidan broj navijaca na stadionu(ta brojka od 2000-5000). Ipak je malo prdugo cekati 7 godina za nesto,tako da se i navijaci povuku i nema ih sve dok se ne uzme titula ili barem Europa.Zato ste jedno vrjeme imali prosjek od po 600-800 navijaca na stadionu :( Sad kad ste uzeli titulu taj prosjek se povecao za 10 puta.Ukoliko ne padnete ove ili sljedece sezone,tj ukoliko odete u Europu u naredne 2-3 sezone i mozda koji kup uzmete imacete i vi standardan broj navijaca koji se nece mjenjati.
To dokazuje zato Sarajevo ima najvecu gostujucu podrsku vec 2 sezone(od povratka na Sjever).Nama nije potrebno 1 ili 2 mjesto da "rusimo" gostujuce tribine. :D Sjetite se samo Zenice(poslje poraza u Travniku,dva poraza od SLobode i bjedne igre na domacem terenu) gdje smo oborili sopstveni ali i rekord ostalih navijackih grupa sto se tice gostovanja u Zenici.
;) Sve najbolje!
Jedina istina je da je Željo, otkako se igra PLBiH, imao češće veću posjetu od Sarajeva. ;)

I kod vas nije "ubode se titula jednom u 3-4 godine", nego "ubode se titula jednom u 20 godina. ;) Osim, ako ne ubaciš i onu koju samo vi sami sebi priznajete, onda je "jednom u 10 godina". ;)

Samo je jedan
Kontakt:

Post Postao/la Samo je jedan » 31 jul 2010, 09:04

samosarajvo je napisao/la:Zeljo-najvise domacih navijaca,tj simpatizera koji su tu kada je rezultat dok Sarajevo ima konstantu brojku od 2000-5000 sto je i logicno.Evo objasnjenja,zeljo ima karakteristicnu "osobinu" a to je da osvoje titulu ili dvije zaredom,igraju dobro i sve to i onda ih nema "na mapi" narednih 5-7 godina .-Sarajevo vec godinama izlazi u Europu(sa jako dobih uspjesima,3pretkolo lige prvaka i 4 pretkolo (play off) europa lige)plus ubode se titula jednom u 3-4 godine i to je zadovoljavajuce,tako iz godine u godinu i ostane solidan broj navijaca na stadionu(ta brojka od 2000-5000). Ipak je malo prdugo cekati 7 godina za nesto,tako da se i navijaci povuku i nema ih sve dok se ne uzme titula ili barem Europa.Zato ste jedno vrjeme imali prosjek od po 600-800 navijaca na stadionu :( Sad kad ste uzeli titulu taj prosjek se povecao za 10 puta.Ukoliko ne padnete ove ili sljedece sezone,tj ukoliko odete u Europu u naredne 2-3 sezone i mozda koji kup uzmete imacete i vi standardan broj navijaca koji se nece mjenjati.
;) Sve najbolje!
E cuj uzmete titulu svake 3-4 godine...ccccc...kakve gluposti ljudi mogu napisati...ccccc.
Pa zar stvarno misliš da ti neko u ovo može povjerovati...hahahahahaha...
E što me nasmija slatko...

"FK Sarajevo u poslijeratnom periodu osvaja prvo mjesto u takmičenju pod organizacijom NS BiH u sezoni 1998./99. međutim zbog sukoba Zrinjskog i Veleža oko korištenja stadiona Bijali Brijeg play off sa klubovima iz Herceg-Bosne nije odigran tako da je Sarajevo proglašeno prvakom od strane NS BiH. Sezone 1997/98 i 1998/99 završavali su na drugom mjestu, a u sezoni 2006/07. Sarajevo je po prvi put osvojilo Premijer ligu BiH."

Zato noga na vaš forum i tamo piši nebuloze i neistine...

Samo je jedan
Kontakt:

Post Postao/la Samo je jedan » 31 jul 2010, 09:09

Uspjesi FK Željezničar:

Prvenstvo Jugoslavije:
Prvaci (1): 1971/72
Drugoplasirani (1): 1970/71
Treće mjesto: 1963/64 i 1983/84

Kup Jugoslavije u nogometu:
Drugoplasirani (1): 1980/81.

Prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine:
Prvaci (1): 1946.
Ovo takmičenje formirano je da bi se moglo odrediti koja ekipa će predstavljati Bosnu i Hercegovinu u Prvenstvu Jugoslavije 1946/47. godne.

Premijer liga Bosne i Hercegovine:
Prvaci (4): 1997/98, 2000/01., 2001/02, 2009/10
Drugoplasirani (3): 2002/03, 2003/04, 2004/05
FK Željezničar je, također, bio drugoplasirani u jednoj od tri lige odigrane u Bosni i Hercegovini u sezoni 1999/00. godine

Kup Bosne i Hercegovine u nogometu:
Pobjednici (3): 1999/00, 2000/01, 2002/03
Drugoplasirani (2): 2001/02, 2009/10

FK Željezničar je, također, bio drugoplasirani u jednom od tri kupa odigrana u Bosni i Hercegovini u sezoni 1997/98. godine

Super kup NS Bosne i Hercegovine:
Pobjednici (3): 1998, 2000, 2001

Kup UEFA:
Najveći evropski uspjeh kluba bio je u Kupu UEFA 1984/85. godine, kada je igrao u polufinalu ovog takmičenja; FK Željezničar je, također, igrao u četvrtfinalu istog takmičenja u sezoni 1971/72.

Oduzimanje najboljih igrača:

Početkom Drugog svjetskog rata zaustavlja se rad kluba. Nakon završetka rata klub se obnavlja i nastupa u prvoj ligi Bosne i Hercegovine koju osvaja i tako se plasira u prvu ligu Jugoslavije, u njenoj premijernoj sezoni 1946/47. Međutim nakon što je gradska vlast formirala novi klub "Torpedo" (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki. Takav slijed događaja bio je poguban po Željezničar koji ispada iz prve lige, a period konsolidacije trajao je do sezone 1953/54 kada se plavi ponovo vraćaju u prvu ligu Jugoslavije.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jul 2010, 09:34

Bosco je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Ovo je idealnije.
1. Čelik
2. Sloboda
............
15.Sarajevo
16. Željo
Ovo moze, al kad okrenes TV naopako... :)
Hahahaha, jesi nepismen, kad okreneš TV naopako i dalje bi bilo Sarajevo i Željo zadnje jer kad okreneš TV sve je suprotno kontaš.Šampioni nisu oni u vrhu već oni pri dnu. Bistar si ko Miljacka poslije kiše.
Kakve to ima veze sa pismenoscu ???
Aje bjezi odavade ofiras se bezveze..[/quote]

Nemojte momka, nije on kriv sto je citav zivot udisao smradove, koji su puni toksina, pa koje mu krv umjesto kisika dovodi do mozga... cuj sampionu su pri dnu!!! kakav kloc... jbt ovi smogovci ne mogu ni najobicnije zajebancije skontat... ti da mi pticas o inteligenciji... jaooo, kakav slucaj,dragi moj Watsone...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2010, 10:28

Nakon odluke Olimpika: Savez mora osigurati prisustvo gledalaca
Nogomet se igra zbog navijača, sve drugo vodi u propast, kaže Čolaković
Olimpik ne želi navijače Željezničara na utakmici

Nogomet je jedan od sportova koji privlači najviše pažnje publike. Ljudi hrle na stadione kako bi vidjeli svoje ljubimce u akciji, a klubovi se svim silama trude da osiguraju što veći broj gledalaca na tribinama.

Nesagledive posljedice

Tako to izgleda u normalnom svijetu, gdje je i sport normalan. Nažalost, u Bosni i Hercegovini situacija je sasvim drugačija. Svjedoci smo besmislene odluke FK Olimpik, čije je rukovodstvo, na čelu s Nijazom Gracićem, odlučilo da meč prvog kola Premijer lige BiH protiv Željezničara igra bez prisustva gledalaca.

Ne znamo da je ikada igdje neko razmišljao na ovakav način. Suludo, idiotski i, na kraju, smrtonosno po nogomet.

Postupak Olimpika bi, ako prođe, mogao izazvati nesagledive posljedice po takmičenje u BiH pa se nadamo da će odgovorni u Nogometnom savezu BiH spriječiti sarajevski klub u njegovoj nakani.

To je otvoreno najavio i predsjednik NSBiH Sulejman Čolaković, koji je za naš list rekao da "neće dopustiti da se nogomet igra bez gledalaca".

- Poduzet ćemo sve potrebne mjere da se osigura prisustvo gledalaca na stadionu, jer sve drugo vodi nogomet u propast. Kada bi se igralo bez publike, nogomet bi postao besmislen.

Ovakva odluka Olimpika je katastrofalna i najveći je udarac nogometu. Ne bih ulazio u njihove razloge niti bih govorio o kakvom se klubu radi, ali svima mora biti jasno da se nogomet igra zbog navijača - rekao je Čolaković.

Hitna reakcija

Šta će Savez uraditi, ostaje da se vidi, ali je potrebna hitna i adekvatna reakcija. Nažalost, sudeći prema izjavama predsjednika Komiteta za takmičenje Sejde Zukanovića, ona, vjerovatno, neće doći iz tog organa.

- Bez pismenog zahtjeva Olimpika, ništa ne možemo uraditi. U Pravilniku su predviđene obaveze domaćina, a ovakav slučaj se ne spominje. Ovo jeste nonsens, ali nigdje u propisima nemamo osnove da ga mi možemo riješiti - rekao nam je Zukanović.

Iako svoju odluku brane finansijskim gubitkom prilikom organizacije utakmice, i laiku je jasno da se ovdje radi o drugim razlozima. Najvjerovatniji je taj da su u Olimpiku zaključili kako bi lakše došli do bod(ova) ako na stadionu ne bi bilo navijača Željezničara.

Bakovićeva preporuka

Generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković rekao nam je kako će u sklopu svojih ovlaštenja dati preporuku predsjedniku Komiteta za takmičenje Sejdi Zukanoviću da apelira na Olimpik da, u interesu nogometa, promijeni svoju odluku.

- Moramo braniti interese nogometa, a ovakva odluka je, svakako, uperena protiv sporta. Zato ćemo uraditi sve što je u našoj moći da utječemo na promjenu Olimpikove odluke - rekao je Baković

ABA3
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 31 jul 2010, 10:33

ISTINA boli,ali šta se može,jer ŽELJO je u svemu prije njanja!Titule,KUP-ovi,Evropa,POSJETA NAVIJAČA itd.itd.I zato pitari pogledajte istini u oči,te poklopite se ušima i nijedne!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 10:39

Vezano za ovog kretena kitu od direktora u Olimpiku. Desil se ista sto bi naskodilo Celiku - nek ne pomislja s NATO savezom da se pojavljuje u Zenici, a ne sa tim svojim usranim klubom. Yebo ga on - nek ga spremi svojoj kuci, a svi manijaci su pizdurine ako ne dodzu na tekmu i ne provale na stadion ako treba zbog svog Zelje. Ma dajte ljudi sta glumi onog arapa. Ako hoce bez gledalista nek pokupuje sve ulaznice na Kosevu. Samo da vidimo kako ce se to odraziti na Celik i Zenicu. Zelji zelim da ih zgaze 17:0. Kupio seljak klub i na ovako seljacki nacin zeli da se upise u istoriju... :evil: :evil: :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 jul 2010, 10:50

bparena je napisao/la:Vezano za ovog kretena kitu od direktora u Olimpiku. Desil se ista sto bi naskodilo Celiku - nek ne pomislja s NATO savezom da se pojavljuje u Zenici, a ne sa tim svojim usranim klubom. Yebo ga on - nek ga spremi svojoj kuci, a svi manijaci su pizdurine ako ne dodzu na tekmu i ne provale na stadion ako treba zbog svog Zelje. Ma dajte ljudi sta glumi onog arapa. Ako hoce bez gledalista nek pokupuje sve ulaznice na Kosevu. Samo da vidimo kako ce se to odraziti na Celik i Zenicu. Zelji zelim da ih zgaze 17:0. Kupio seljak klub i na ovako seljacki nacin zeli da se upise u istoriju... :evil: :evil: :evil:
ne pozivaj na huliganstvo :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2010, 10:52

19TM87 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Vezano za ovog kretena kitu od direktora u Olimpiku. Desil se ista sto bi naskodilo Celiku - nek ne pomislja s NATO savezom da se pojavljuje u Zenici, a ne sa tim svojim usranim klubom. Yebo ga on - nek ga spremi svojoj kuci, a svi manijaci su pizdurine ako ne dodzu na tekmu i ne provale na stadion ako treba zbog svog Zelje. Ma dajte ljudi sta glumi onog arapa. Ako hoce bez gledalista nek pokupuje sve ulaznice na Kosevu. Samo da vidimo kako ce se to odraziti na Celik i Zenicu. Zelji zelim da ih zgaze 17:0. Kupio seljak klub i na ovako seljacki nacin zeli da se upise u istoriju... :evil: :evil: :evil:
Huliganstvo je ovo sto iz olimpika rade, nadam se dace kod nasih igraca ovo izazvati revolt kakav je izazvalo kod navijaca i da ce zapeti i dati sve od sebe da zgaze olimpika.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 10:54

19TM87 je napisao/la:
Nije poziv na huliganstvo - tom konju treba objasniti da nemoze tako da se ponasa - ustvari skontajte sta hocete - znam kako bi mu bilo u Zenici. Neka se sepuri po Kosevu. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 jul 2010, 10:56

ja ipak mislim da ce se tekma odigrat sa publikom...ne treba podizat tenzije prije nego sto se odluci 100% sta ce biti...znam samo sto god da odluce manijaci nece ostat duzni...Strah od Manijaka :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15 i 59 gostiju.