Ne radi se o tome drug moj. Nego citam kako se piska pljuje i kako ga ismijavaju. Da svako voli Zvijezdu ko Piska. Nije Piska kriv sto nije Nurdo pa da da par stotina hiljada, a dao bi vjeruj. Druge su stvari takvi sponzori koji su finansijska injekcija prije svega, a ne ljubavna. Zato se radi kako bi se naso jedan sposoban sponzor. Taj sponzor je bosanac i ne zivi u Bosni. Covjek koji je bio voljan ulagati u klub ali su Novalic- Turbic i co. pokusali izigrat covjeka i gledat svoj tal. Sad ce se krenuti iznova da se kaze covjeku kakvi su planovi i da se razuvjeri covjek da takve ublehe vise nece imati prilaz klubu. Dat ce mu se sve ovlasti u vezi kluba. Toliko. A Combe i njemu slicni, steta sto nije bio abortus, materemi mojeTkanton je napisao/la:Ljudi treba bit realan govorio sam o tome i opet cu, mogu pojedinci volit Zvijezdu do te tacke da bi sve svoje dali, ali nije isto kad voli Piska, Nurdo i recimo Donald Trump ako me razumijete, svako ima svoje granice, ja vjerujen da pisko moze nac sredstva za opstinske lige, Nurdo moze za premier ligu a Trump moze i za ligu prvaka. Prozivanja tipa hajdi eto ti za predsjednika pa ti napravi bolje je smijesno, dok nedodje neko ko je spreman ulozit 5-6 nula nece doc ni ostali privrednici, mali smo mi grad da mozemo skupit nesto na osnovu marketinga. Kako je tako je al nase je, sto se ima para bazirat na nasu djecu al i to je na tankom ledu, mijenja se od uprave do uprave, plus neide na ruku sto premier ligu igraju zajedno sa seniorima tako da manji klubovi prakticno nemogu ni napredovat i opet ovdje dolazimo do onog gore cike sa 5-6 nula. Opstina sto daje pare bolje da gradi stadion jer nista sami nemogu al i to pokazuje da nema organizacije samo daj da se stisa situacija koji glas i to je to, hebe se njima zivo za Zvijezdufender13 je napisao/la:Hoćemo da se stadion završi kad nema ništa od PL