NK Zvijezda Gradačac

GradacacC
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la GradacacC » 27 jan 2017, 16:40

Tkanton je napisao/la:
fender13 je napisao/la:Hoćemo da se stadion završi kad nema ništa od PL
Ljudi treba bit realan govorio sam o tome i opet cu, mogu pojedinci volit Zvijezdu do te tacke da bi sve svoje dali, ali nije isto kad voli Piska, Nurdo i recimo Donald Trump ako me razumijete, svako ima svoje granice, ja vjerujen da pisko moze nac sredstva za opstinske lige, Nurdo moze za premier ligu a Trump moze i za ligu prvaka. Prozivanja tipa hajdi eto ti za predsjednika pa ti napravi bolje je smijesno, dok nedodje neko ko je spreman ulozit 5-6 nula nece doc ni ostali privrednici, mali smo mi grad da mozemo skupit nesto na osnovu marketinga. Kako je tako je al nase je, sto se ima para bazirat na nasu djecu al i to je na tankom ledu, mijenja se od uprave do uprave, plus neide na ruku sto premier ligu igraju zajedno sa seniorima tako da manji klubovi prakticno nemogu ni napredovat i opet ovdje dolazimo do onog gore cike sa 5-6 nula. Opstina sto daje pare bolje da gradi stadion jer nista sami nemogu al i to pokazuje da nema organizacije samo daj da se stisa situacija koji glas i to je to, hebe se njima zivo za Zvijezdu
Ne radi se o tome drug moj. Nego citam kako se piska pljuje i kako ga ismijavaju. Da svako voli Zvijezdu ko Piska. Nije Piska kriv sto nije Nurdo pa da da par stotina hiljada, a dao bi vjeruj. Druge su stvari takvi sponzori koji su finansijska injekcija prije svega, a ne ljubavna. Zato se radi kako bi se naso jedan sposoban sponzor. Taj sponzor je bosanac i ne zivi u Bosni. Covjek koji je bio voljan ulagati u klub ali su Novalic- Turbic i co. pokusali izigrat covjeka i gledat svoj tal. Sad ce se krenuti iznova da se kaze covjeku kakvi su planovi i da se razuvjeri covjek da takve ublehe vise nece imati prilaz klubu. Dat ce mu se sve ovlasti u vezi kluba. Toliko. A Combe i njemu slicni, steta sto nije bio abortus, materemi moje :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jan 2017, 16:52

GradacacC je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
fender13 je napisao/la:Hoćemo da se stadion završi kad nema ništa od PL
Ljudi treba bit realan govorio sam o tome i opet cu, mogu pojedinci volit Zvijezdu do te tacke da bi sve svoje dali, ali nije isto kad voli Piska, Nurdo i recimo Donald Trump ako me razumijete, svako ima svoje granice, ja vjerujen da pisko moze nac sredstva za opstinske lige, Nurdo moze za premier ligu a Trump moze i za ligu prvaka. Prozivanja tipa hajdi eto ti za predsjednika pa ti napravi bolje je smijesno, dok nedodje neko ko je spreman ulozit 5-6 nula nece doc ni ostali privrednici, mali smo mi grad da mozemo skupit nesto na osnovu marketinga. Kako je tako je al nase je, sto se ima para bazirat na nasu djecu al i to je na tankom ledu, mijenja se od uprave do uprave, plus neide na ruku sto premier ligu igraju zajedno sa seniorima tako da manji klubovi prakticno nemogu ni napredovat i opet ovdje dolazimo do onog gore cike sa 5-6 nula. Opstina sto daje pare bolje da gradi stadion jer nista sami nemogu al i to pokazuje da nema organizacije samo daj da se stisa situacija koji glas i to je to, hebe se njima zivo za Zvijezdu
Ne radi se o tome drug moj. Nego citam kako se piska pljuje i kako ga ismijavaju. Da svako voli Zvijezdu ko Piska. Nije Piska kriv sto nije Nurdo pa da da par stotina hiljada, a dao bi vjeruj. Druge su stvari takvi sponzori koji su finansijska injekcija prije svega, a ne ljubavna. Zato se radi kako bi se naso jedan sposoban sponzor. Taj sponzor je bosanac i ne zivi u Bosni. Covjek koji je bio voljan ulagati u klub ali su Novalic- Turbic i co. pokusali izigrat covjeka i gledat svoj tal. Sad ce se krenuti iznova da se kaze covjeku kakvi su planovi i da se razuvjeri covjek da takve ublehe vise nece imati prilaz klubu. Dat ce mu se sve ovlasti u vezi kluba. Toliko. A Combe i njemu slicni, steta sto nije bio abortus, materemi moje :)
Pa o tome i ja pricam, dzaba od ljubavi ako nema para, nemozes reci igracu hajdi ti u Zvijezdu ima tamo jedan piska koji puno puno voli klub.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jan 2017, 17:31

GradacacC je napisao/la:A Combe i njemu slicni, steta sto nije bio abortus, materemi moje :)
Da je se prije znalo kakav ce bit i sta ce postat, bio bi, vjeruj...

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 27 jan 2017, 17:46

Ma Combeta treba stavit na ignor kao Dodika , jasno se vidi njegova namjera i bliskost pojednim opcijama koje su prije vodile klub. A realno combe je nebitan lik i nista vise. Ja posto nedajem lovu u klub nemam ni prava pricati kako treba. Das lovu pa se klatis. Pisko je tu igrom slucaja da firma u kojoj radi daje pare za klub valjda njegovom zaslugom jer vlasnika to nezanima al hvala mu od srca sto daje pare. Njegovo ponasanje na tribinama je najmanje reci glupo al to je takav lik i sta se zapelo za njega kakav god bio bolji je od turbica koji igrace gleda ko bikove za meso veze nema o fudbalu.
Ko hoce da prica neka da pare ,ostali neka gledaju utakmice i tacka.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 jan 2017, 19:41

Spisko je kralj. Trenutna uprava na celu sa dzabahljebarosom je najbolja i najucinkovitija u zadnjih 100 godina. Rezultati i ekipa zadnje 2-3 godine 5+. Izgradnja stadiona za 10. Jel sad dobro? Sa ovim ljudima mi smo Bosanski Hofenhajm. Nurdo,Novalici(Mirso i Fadil),Turbic,firma onog Novalica iz Njemacke, onaj Srebrenicanin iz Austrije, svi koji su prije davali, sve je to kurcevaca. Ovo je sad vrh, najbolje moguce. Jel OK?????

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 jan 2017, 20:07

combe je napisao/la:Spisko je kralj. Trenutna uprava na celu sa dzabahljebarosom je najbolja i najucinkovitija u zadnjih 100 godina. Rezultati i ekipa zadnje 2-3 godine 5+. Izgradnja stadiona za 10. Jel sad dobro? Sa ovim ljudima mi smo Bosanski Hofenhajm. Nurdo,Novalici(Mirso i Fadil),Turbic,firma onog Novalica iz Njemacke, onaj Srebrenicanin iz Austrije, svi koji su prije davali, sve je to kurcevaca. Ovo je sad vrh, najbolje moguce. Jel OK?????
Ovdje ima vise grobara zvijezde nego sad,zato psssst
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 27 jan 2017, 20:15

combe je napisao/la:Spisko je kralj. Trenutna uprava na celu sa dzabahljebarosom je najbolja i najucinkovitija u zadnjih 100 godina. Rezultati i ekipa zadnje 2-3 godine 5+. Izgradnja stadiona za 10. Jel sad dobro? Sa ovim ljudima mi smo Bosanski Hofenhajm. Nurdo,Novalici(Mirso i Fadil),Turbic,firma onog Novalica iz Njemacke, onaj Srebrenicanin iz Austrije, svi koji su prije davali, sve je to kurcevaca. Ovo je sad vrh, najbolje moguce. Jel OK?????
Činjenice dok su ti ljudi bili u klubu bilo je i premier lige stadion se radio ehh sad ide ona ostavili su dugove također su pravili milionski budžet pogledajte kakvi su igrači kod nas igrali imali plate po pet hiljada sad su te cifre naučna fantazija

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 jan 2017, 20:16

Idi ubi se prosijace olaksaj nam svima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 jan 2017, 20:21

crvenobijeli je napisao/la:
Pa zato i kazem ko ih yebe, nisu oni Zvijezdi nista valjali ko ovi sad. Popisaj sve ono sto su oni uradili. Samo jedno da se ne zaboravi u trenutnoj upravi ima ljudi koji su bili u Zvijezdi i onda kad je bila na pragu kantonalne( zadnje kolo Gracanica kod nas, treba da ih ljubimo u guzicu). Samo sto ovdje ima dosta balavaca koji se toga ni nesjecaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jan 2017, 20:26

Tacno se vidi koliko si glup.
Cak i da to sve iskreno mislis, opet bi bio seljak ko i do sad.
Jer nije tvoj stav prema upravi i trenutnoj situaciji u klubu ono sto te cini idiotom, nego nacin na koji to ispoljavas.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 jan 2017, 20:32

Zao je meni vas nekad teletabisi. Nije bolest sve sto boli. :guz: :rol: :guz: :rol:

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 27 jan 2017, 21:10

combe je napisao/la:Zao je meni vas nekad teletabisi. Nije bolest sve sto boli. :guz: :rol: :guz: :rol:
Cuj ovog gore da se Combe ubije veli. Pa nije Bog poljoprivrednik da mu treba govana za zemlje..

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 27 jan 2017, 22:53

Pozdrav :) Interesuje me kakv je ovaj igrač Vernes Islamagić koji je prošle godine igrao za vas. Da li je kalibar igrača za Premier ligu?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jan 2017, 23:14

combe je napisao/la:Zao je meni vas nekad teletabisi. Nije bolest sve sto boli. :guz: :rol: :guz: :rol:
Ti si to davno dokazao

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 jan 2017, 23:52

kod vas vazda zanimljivo, combe vam se nakalemio na kosti i ne pusta. Ili on ili neko njegov nema mjesta u klubu :D

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 28 jan 2017, 00:18

combe je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Pa zato i kazem ko ih yebe, nisu oni Zvijezdi nista valjali ko ovi sad. Popisaj sve ono sto su oni uradili. Samo jedno da se ne zaboravi u trenutnoj upravi ima ljudi koji su bili
u Zvijezdi i onda kad je bila na pragu kantonalne( zadnje kolo Gracanica kod nas, treba da ih ljubimo u guzicu). Samo sto ovdje ima dosta balavaca koji se toga ni nesjecaju.
Čuj gracanici , ako imalo znaš o ulasku znat ces kome treba guzicu ljubit ..

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 28 jan 2017, 00:28

Kako nastade dug od 1.000.000 Km kad su ovi toliko davali nejasno mi. Davali su tudje pare odnosno krali pa da operu . Sto sad neko neda pare kad su tako fini. NEKI nrmogu da daju sto su obecali . Svu znamo da je Fadil uveo Nurdu u Zvijezdu jer su se talili koje kakavim semama.
Ja sam za da se u klub vrate svi koji mogu pomoc da bude bolje al nema od toga nista. Niko nece davati pare a da nema koristi.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 28 jan 2017, 00:46

batigol777 je napisao/la:Kako nastade dug od 1.000.000 Km kad su ovi toliko davali nejasno mi. Davali su tudje pare odnosno krali pa da operu . Sto sad neko neda pare kad su tako fini. NEKI nrmogu da daju sto su obecali . Svu znamo da je Fadil uveo Nurdu u Zvijezdu jer su se talili koje kakavim semama.
Ja sam za da se u klub vrate svi koji mogu pomoc da bude bolje al nema od toga nista. Niko nece davati pare a da nema koristi.
I ti si ba teletabis , pametuješ nesto a pojma nemas

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jan 2017, 08:16

Ovdje ima vise grobara zvijezde nego sad,zato psssst[/quote]
Pa zato i kazem ko ih yebe, nisu oni Zvijezdi nista valjali ko ovi sad. Popisaj sve ono sto su oni uradili. Samo jedno da se ne zaboravi u trenutnoj upravi ima ljudi koji su bili
u Zvijezdi i onda kad je bila na pragu kantonalne( zadnje kolo Gracanica kod nas, treba da ih ljubimo u guzicu). Samo sto ovdje ima dosta balavaca koji se toga ni nesjecaju.[/quote]

Čuj gracanici , ako imalo znaš o ulasku znat ces kome treba guzicu ljubit ..[/quote]
Ko prica o ulasku ja pricam o kantonalnoj kad smo trebali ispast pa nam Gracanica zadnje kolo u Gradaccu dala. Tad su zadnju godinu igrala nasa djeca i bili neki ljudi koji su i sad tu. I zajedno nas doveli na prag seoske lige. Ti si ili ocigledno mlad pa to neznas ili se pravis lud.

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 28 jan 2017, 09:13

combe je napisao/la:Ovdje ima vise grobara zvijezde nego sad,zato psssst
u Zvijezdi i onda kad je bila na pragu kantonalne( zadnje kolo Gracanica kod nas, treba da ih ljubimo u guzicu). Samo sto ovdje ima dosta balavaca koji se toga ni nesjecaju.[/quote]

Čuj gracanici , ako imalo znaš o ulasku znat ces kome treba guzicu ljubit ..[/quote]
Ko prica o ulasku ja pricam o kantonalnoj kad smo trebali ispast pa nam Gracanica zadnje kolo u Gradaccu dala. Tad su zadnju godinu igrala nasa djeca i bili neki ljudi koji su i sad tu. I zajedno nas doveli na prag seoske lige. Ti si ili ocigledno mlad pa to neznas ili se pravis lud.[/quote]
Konto sam da pricas o ulasku

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.