Sport i TV

Quinlan
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Quinlan » 27 jan 2017, 16:30

Pa net im je vrhunski ne znam što ti je on problem :D

Ma jbg ja bi najviše volio da možeš sam sebi slagati kanale, pa koliko ispadne, ovako podijeljeni u tri paketa

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 jan 2017, 16:31

Izvarali narod i opet im ne možeš ništa. Lijepo navedeni programi koje imaš i to potpišeš, poslije krenu gasit programe i rade šta hoće. Ljudi daju ogroman keš za pojedine pakete a imaju iste programe kao i ja na običnoj kablovskoj.

Trpim ih samo zbog SK, ove ostale programe ionako ima svaki pružatelj usluga.
Forza Milan!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jan 2017, 16:34

Meni nijedan kanal koji trebam da imam u paketu nisu ugasili. Imao sam posljednjih dana samo problem oko HD kanala koji su malo štekali, ali su to odmah popravili. Inače je to bio globalni problem na telemachu tu veče. Inače sam prezadovoljan sa njihovom uslogom. :clap: :clap: Još su sada povećali upload koji je vrhunski sada.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jan 2017, 16:47

Maestro21 je napisao/la:Izvarali narod i opet im ne možeš ništa. Lijepo navedeni programi koje imaš i to potpišeš, poslije krenu gasit programe i rade šta hoće. Ljudi daju ogroman keš za pojedine pakete a imaju iste programe kao i ja na običnoj kablovskoj.

Slazem se da varaju, trpim iz zbog SK, ali novu, prvu, b92, n1 nemas nigdje i plus dada i hbo u duo grande . Hmmm
Max Allegri

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 jan 2017, 16:49

Nisam ni znao za taj SK3 HD :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Sport i TV

Post Postao/la Quinlan » 27 jan 2017, 18:36

glavnom prvi paket je sk1 HD, drugi sk2 HD i treći prošireni sk3 HD i sk 4 5 6

Mig_Mig je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Izvarali narod i opet im ne možeš ništa. Lijepo navedeni programi koje imaš i to potpišeš, poslije krenu gasit programe i rade šta hoće. Ljudi daju ogroman keš za pojedine pakete a imaju iste programe kao i ja na običnoj kablovskoj.

Slazem se da varaju, trpim iz zbog SK, ali novu, prvu, b92, n1 nemas nigdje i plus dada i hbo u duo grande . Hmmm
Duo grade family od 62.90?
arelinho je napisao/la:Meni nijedan kanal koji trebam da imam u paketu nisu ugasili. Imao sam posljednjih dana samo problem oko HD kanala koji su malo štekali, ali su to odmah popravili. Inače je to bio globalni problem na telemachu tu veče. Inače sam prezadovoljan sa njihovom uslogom. :clap: :clap: Još su sada povećali upload koji je vrhunski sada.
Eee ti bi trebao imati pickbox? Kupuješ filmove kao na mojoj tv?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jan 2017, 18:42

Quinlan je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Meni nijedan kanal koji trebam da imam u paketu nisu ugasili. Imao sam posljednjih dana samo problem oko HD kanala koji su malo štekali, ali su to odmah popravili. Inače je to bio globalni problem na telemachu tu veče. Inače sam prezadovoljan sa njihovom uslogom. :clap: :clap: Još su sada povećali upload koji je vrhunski sada.
Imam picbox. U picboxu imaš da kupuješ filmove i imaš određen broj filmova i serija koje možeš uvijek besplatno gledati. Dobra stvar je ko se pretplat na onaj hbo premium i ima unutar picboxa da gleda serije koje su se prikazivale ili koje se prikazuje na hbo kanalima. Sve sezone koje imaju.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jan 2017, 18:47

Duo grande 42.90. Svi HBO su tu. Osim ako opet kazu da je neka promotivna akcija.
Max Allegri

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 jan 2017, 19:24

Mig_Mig je napisao/la:Duo grande 42.90. Svi HBO su tu. Osim ako opet kazu da je neka promotivna akcija.
Promotivni 3 mjeseca sve onda gase :D
arelinho je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:
Imam picbox. U picboxu imaš da kupuješ filmove i imaš određen broj filmova i serija koje možeš uvijek besplatno gledati. Dobra stvar je ko se pretplat na onaj hbo premium i ima unutar picboxa da gleda serije koje su se prikazivale ili koje se prikazuje na hbo kanalima. Sve sezone koje imaju.
Znači ipak ima džabe sadržaja :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jan 2017, 19:28

Mora da kaže koji je tačno paket jer ne postoji nijedan duo grande. Mi sada možemo nagađati po cijeni paketa koju je on naveo, a to su paketi duo net ili duo tel grande family. U prvom nema hbo paketa, a u drugom hbo kanali su u sastavu tog paketa. ;) ;)

I promotivni period traje mjesec dana za nove korisnike, a ne tri mjeseca.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 jan 2017, 19:32

Bgm čini mi se za duo pakete tri mjeseca, a za tri pakete šest mjeseci, za trio sam siguran a za duo 90%, promotivni gdje imaš sve kanale :D

I da zaboravio sam na duo tel pakete :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jan 2017, 19:38

Quinlan je napisao/la:Bgm čini mi se za duo pakete tri mjeseca, a za tri pakete šest mjeseci, za trio sam siguran a za duo 90%, promotivni gdje imaš sve kanale :D

Promotivni period za sve pakete je mjesec dana sto posto. I ja kad sam priključio ovaj svoj paket imao sam mjesec dana promotivni period. :)

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 jan 2017, 19:42

arelinho je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Bgm čini mi se za duo pakete tri mjeseca, a za tri pakete šest mjeseci, za trio sam siguran a za duo 90%, promotivni gdje imaš sve kanale :D

Promotivni period za sve pakete je mjesec dana sto posto. I ja kad sam priključio ovaj svoj paket imao sam mjesec dana promotivni period. :)
Ma hiljadu posto trio paket šest mjeseci promo period svi kanali i godinu dana 10km manja pretplata, u to sam bas bas siguran jer hoću tri grade family najvjerovatnije uzet provjerio sam to i tako je trenutna akcija :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jan 2017, 19:46

Quinlan je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Ma hiljadu posto trio paket šest mjeseci promo period svi kanali i godinu dana 10km manja pretplata, u to sam bas bas siguran jer hoću tri grade family najvjerovatnije uzet provjerio sam to i tako je trenutna akcija :D
Ne znam za te promo periode kada su akcije i to, ali znam da je inače promo period kada si novi korisnik telemacha mjesec dana. :D

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 jan 2017, 19:48

Ovo je trenutno 100% mislim fina akcija :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jan 2017, 22:45

Taman mi nakon 3 mjeseca istice ugovor, potpisujem novi i onda sam opet miran godinu. Nije sve tako sivo
Max Allegri

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 12:43

Umjesto Bayern - Arsenal , obn sutra prenosi Real-Napoli :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 feb 2017, 12:46

irfo je napisao/la:Umjesto Bayern - Arsenal , obn sutra prenosi Real-Napoli :lol:
I ja sam se iznervirao zbog toga. Umjesto da gledam fino na Areni Reala moram na netu gledati stream da ne bi slušao Vugdalića.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 feb 2017, 13:16

irfo je napisao/la:Umjesto Bayern - Arsenal , obn sutra prenosi Real-Napoli :lol:
A oca im.
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2017, 13:20

Mig_Mig je napisao/la:
A oca im.
Samo Adrijanu, kakvog oca :zviz:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 16 gostiju.