Wall, Jason Williams, Tim Hardaway, Payton...alemsa je napisao/la:Johnson, Isiah, Stockton, Nash, Kidd, Big O, Jerry West, Cp3, Mark Jackson, Kevin Johnson eto ofrlje
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nikola Jokic 

- majestic24
- Kontakt:
Deron Wiliams,Marbury,RondoMonolog je napisao/la:Wall, Jason Williams, Tim Hardaway, Payton...alemsa je napisao/la:Johnson, Isiah, Stockton, Nash, Kidd, Big O, Jerry West, Cp3, Mark Jackson, Kevin Johnson eto ofrlje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Eh, da...
Svasta se moze procitati ovdje...
Svasta se moze procitati ovdje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
E golemo @nezalaganje ovoga puta, ne moze Manu biti top 10 kreatora svih vremena da se na glavu nasadi. 
Jedna je stvar imati taj smek i lucidnost kod pasova, nesto sto ima Teo u Evropi kao sto rece Epi ili Magic iako je on mozda i najbolji kreator ikada kada sve uzmes u obzir, koju ima i Manu nedvojbeno, a druga stvar skroz je konstantno kreirati i dijeliti asistencije kao iz sale na bilo kakav nacin(kao sto radi trenutno CP3), ne samo maestralno, i biti u Top 10 kreatora ikada, gdje Manu ipak svoje mjesto ne moze naci.

Jedna je stvar imati taj smek i lucidnost kod pasova, nesto sto ima Teo u Evropi kao sto rece Epi ili Magic iako je on mozda i najbolji kreator ikada kada sve uzmes u obzir, koju ima i Manu nedvojbeno, a druga stvar skroz je konstantno kreirati i dijeliti asistencije kao iz sale na bilo kakav nacin(kao sto radi trenutno CP3), ne samo maestralno, i biti u Top 10 kreatora ikada, gdje Manu ipak svoje mjesto ne moze naci.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 jan 2017, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma može iskreno meni ništa novo, uvijek dobiju igrači SAS-a određeni bonus na to smo valjda navikli, od kawhia, parkera, andersona itd...
Nazovimo to bonus start paket koji su dobili ove godine svečano i pau i dedmond
Nazovimo to bonus start paket koji su dobili ove godine svečano i pau i dedmond

Zar bi nakon izjave da je Parker bio bolji od Paula,ista trebalo cudit,pa od one da je Kawhi ofanzivno uz bok jednom KD-u,itd,itd..
Blasfemija i vise se ne planiram upustat u rasprave s njima,doduse ni do sada nisam puno,bolje za mene.
Kap koja je prelila casu je kad sam vidio da tip u MVP raspravi uzima potrosnju kao neki paramater i olakotnu okolnost za druge igrace koji imaju prednost nad kawhiem za nagradu.Mislim ono wtf?Mislis da bi wess trosio toliko napada da ima kraj sebe LMA i jos par finih sutera,prije svega da ima sistem?bi ****,al tip je primoran na to(mada njegova potrosnja je bolesna i pretjerana),Harden ista stvar,samo sta je Harden jos uspjesniji u svemu tome.Ono bas ispadate ko pacipickice i trazenje razloga i urota protiv Spursa u svemu,dvostruke kriterije da i ne komentiram.
Blasfemija i vise se ne planiram upustat u rasprave s njima,doduse ni do sada nisam puno,bolje za mene.
Kap koja je prelila casu je kad sam vidio da tip u MVP raspravi uzima potrosnju kao neki paramater i olakotnu okolnost za druge igrace koji imaju prednost nad kawhiem za nagradu.Mislim ono wtf?Mislis da bi wess trosio toliko napada da ima kraj sebe LMA i jos par finih sutera,prije svega da ima sistem?bi ****,al tip je primoran na to(mada njegova potrosnja je bolesna i pretjerana),Harden ista stvar,samo sta je Harden jos uspjesniji u svemu tome.Ono bas ispadate ko pacipickice i trazenje razloga i urota protiv Spursa u svemu,dvostruke kriterije da i ne komentiram.
Mogao bi James na kraju sezone izvisiti za prvu petorku.
Durant i Kawhi su zasad sigurno ispred.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
da su valjali igrali bi u Spursima čitavu karijeruMonolog je napisao/la:Wall, Jason Williams, Tim Hardaway, Payton...alemsa je napisao/la:Johnson, Isiah, Stockton, Nash, Kidd, Big O, Jerry West, Cp3, Mark Jackson, Kevin Johnson eto ofrlje
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Kako je Kawhi ispred LBJaJeftha je napisao/la:Mogao bi James na kraju sezone izvisiti za prvu petorku.![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zalosno je da vas 90% ne razlikuje kreiranje od pukog broja ass....
Nista iznenadjujuce.

Nista iznenadjujuce.
Pa to je isto da se kaze da ljudi ne razlikuju scoring od pukog broja poena.. Koji je konacni rezultat kreiranja nego asistencija? Ali i da nije asistencija, ne znam kome je on u top 10 kreatora. Ja uopste ne pratim NBA koliko vecina ovdje prati, a mogao bih nabrojati 10oricu koja su bolja.
90% foruma kojima Manu nije top 10 kreator ikad nije upravu, ali je onaj jedan koji to tvrdi upravu. Manua mi je citav zivot bio uzitak gledat al njega gurat u top 10 kreatora ikad je suludo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pola ovih sto ste nabrojali u zivotu nisu bacili ni trecinu pasova kakve je Manu bacao...Pola ih ne moze ni zamisliti,ono sto je Manu radio.Kao sto i postavih,20 vrhunskih ass,a nijedna nije lob.
@dscile Meni jeste i veceg madjionicara kad je dodavanje u pitanju,ni sad u ligi nema.
@epi Coporativno razmisljanje me ne dotice.Da su se ljudi uvijek vodili time sta vecina misli i dalje bi zivjeli u kamenom dobu.
@dscile Meni jeste i veceg madjionicara kad je dodavanje u pitanju,ni sad u ligi nema.
@epi Coporativno razmisljanje me ne dotice.Da su se ljudi uvijek vodili time sta vecina misli i dalje bi zivjeli u kamenom dobu.
to o cemu ti pricas je umjetnicki dojam, tu Manu moze u top 10
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
top 10 kreatora je relativno,nekom je i wilt mozda u tih 10 jer je sa 216 jedne sezone bio prvi asistent lige,zamislite kako je to u igri izgledalo kad je on dijelio asiste sa svojom visinom u ta doba
New NBA.com #KiaMVP Ladder:
1. Russell Westbrook
2. James Harden

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
miki_92 je napisao/la:Kako je Kawhi ispred LBJaJeftha je napisao/la:Mogao bi James na kraju sezone izvisiti za prvu petorku.![]()
Sve je na Kawhijevoj strani: omjer, PER, win share/48, jednostavno igra bolju sezonu. Dosad. Sta ce biti kasnije, to ne znam.New NBA.com #KiaMVP Ladder:
1. Russell Westbrook
2. James Harden
3. Kevin Durant
4. Kawhi Leonard
5. LeBron James
Prosle sezone je Durant izvisio, ove nece sigurno. Vjerovatno ce biti i u all-defensive petorci.
Remember, remember the 5th of November.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa šta ćemo onda sa Jasonom Williamsom?! Ja luđih asistencija nisam vidio. A ne smatram ga najboljim kreatorom ikad, no sigurno je bolji od Manua. I, da, dijelim Mikijevo mišljenje - ti pričaš o umjetničkom dojmu, ne o suhom kreiranju.NEZALAGANJE je napisao/la:Pola ovih sto ste nabrojali u zivotu nisu bacili ni trecinu pasova kakve je Manu bacao...Pola ih ne moze ni zamisliti,ono sto je Manu radio.Kao sto i postavih,20 vrhunskih ass,a nijedna nije lob.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najbolji igrač nba lige Kahwi
Najbolji play Parker
Najbolji krilni centar svih vremena Tim Duncan
Najbolji stranac u nba Manu i top 10 asistent, kreator
Pa ovi su Spurs i bili Wariorsi prije Wariorsa
Najbolji play Parker
Najbolji krilni centar svih vremena Tim Duncan
Najbolji stranac u nba Manu i top 10 asistent, kreator
Pa ovi su Spurs i bili Wariorsi prije Wariorsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.