Ma neka Rafa ovo riješi u 4 seta, pa da u nedjelju gledamo meč stoljeća.jestamaji je napisao/la:da, dimitrov četvrti u tie breaku i onda nadal 9-7 u petom![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve što tražim od finala je da Rafa i Roger odigraju najbolji meč karijere.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Grigor ima previše grešaka na BH, i dosta mašenih udaraca kada dobije kratku lopticu, toga ne smije da bude ako misli do pobjede
Nisam gledao ovaj treći set, džuma bila, al mislim da ipak Dimitrov može napatiti Nadala još, igra dobro stvarno, razmjene su solidne ali neke stvari prosto ne smije griješiti, tu se vidi iskustvo
Nisam gledao ovaj treći set, džuma bila, al mislim da ipak Dimitrov može napatiti Nadala još, igra dobro stvarno, razmjene su solidne ali neke stvari prosto ne smije griješiti, tu se vidi iskustvo
Kakav ce to dan biti, praznik tenisa, citav svijet ce stati, ne znam kako cemo docekati i vi i mi..Unofficialpage je napisao/la:Sve što tražim od finala je da Rafa i Roger odigraju najbolji meč karijere.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Unofficialpage je napisao/la:Sve što tražim od finala je da Rafa i Roger odigraju najbolji meč karijere.
+1
Ugasiti Wifi, istjerati sve iz kuce i uzivati u jos jednom el klasiku
15 vs 18 ko bi rekao takvo finale..
Nadam se tome
Sent from my iPhone using Tapatalk
nadal dobiva sve više i više ove duge razmjene udaraca
Odlican tenis se igra. Ajmo Rafa rijesi ovo u 4. setu pa da svi skupa uzivamo u nedjelju 
i australci štede, ugasili reflektore na cricket groundu 
sporo ovo ide, ništa od moje pive 
Dimitrov ce onu mrezu skinuti do kraja meča 
ne budali. dimi je odlično spremio rafu za finale. Fedex bi skupljao gemove...Virtu4l je napisao/la:Ma neka Rafa ovo riješi u 4 seta, pa da u nedjelju gledamo meč stoljeća.jestamaji je napisao/la:da, dimitrov četvrti u tie breaku i onda nadal 9-7 u petom![]()
ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I ja gledam/slušam ko je ovaj, meni unknown.DANTES je napisao/la:ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ja mislim da je onaj sto snooker prenosi, zaboravih prezime.DANTES je napisao/la:ne budali. dimi je odlično spremio rafu za finale. Fedex bi skupljao gemove...Virtu4l je napisao/la:Ma neka Rafa ovo riješi u 4 seta, pa da u nedjelju gledamo meč stoljeća.jestamaji je napisao/la:da, dimitrov četvrti u tie breaku i onda nadal 9-7 u petom![]()
ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
Sjajan komentator, sto vise njega, sto manje idiota.
dobar jevedoz je napisao/la:I ja gledam/slušam ko je ovaj, meni unknown.DANTES je napisao/la:ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma nije toliko dobar ali je u poređenju sa banjcem i ostalim seronjama prva klasaDANTES je napisao/la:dobar jevedoz je napisao/la:I ja gledam/slušam ko je ovaj, meni unknown.DANTES je napisao/la:ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jan 2017, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
upravo... osvježenje jeTrollsRoyce je napisao/la: Sjajan komentator, sto vise njega, sto manje idiota.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Predrag Vukanović, a na hrvatskom je Dušanović, također komentator kojeg je užitak slušati.DANTES je napisao/la:ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
na olimpijadi 
Jeste u globalu samo što sad usra kaže evo prilike Nadalu za break na 40-30 i Nadalov servis.DANTES je napisao/la:dobar jevedoz je napisao/la:I ja gledam/slušam ko je ovaj, meni unknown.DANTES je napisao/la:ko je komentator na ES... nije nijedan od 3 idiota( ceronja, pešikan i banjac)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.